Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

reviews δεν υπάρχουν αλλά σε αυτή τη τιμή αν δεν είχα ήδη,θα την έπαιρνα και ας κράταγε μόνο για τα 2 χρόνια της εγγύησης.

Δημοσ.

Για να προλαβω επειδη αναφερεις για σερβις το σερβις της Ariete στην Θεσσαλονικη (αν ειναι το ιδιο ακομα) ειναι τραγικο..μου ειχαν χαλασμενη εσπρεσιερα περιπου 6 μηνες και τελικα οταν μου την παρεδωσαν παλι δεν δουλευε σωστα.Ελπιζω να εχει αλλαξει

Δημοσ.

άκουσα απο φίλο που δουλέυει σε γνωστό πολυκατάστημα. Πήραν επιστολή οτι οι ανταγωνιστές get it now κλείνουν γιατί δεν υπάρχει χρήμα.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να παραγείλουμε τπτ... απλά προσοχή μέχρι να διαψευστούν ή επιβεβαιωθούν οι φήμες

Δημοσ.

για την ιστορια στα 59 ήταν φοβερη τιμή και η ariete εμενα μου εχει βγει παρα πολυ καλη... την εχω ηδη 1+ χρόνο και την ειχα παρει σε ενα 70% του carrefour (29€)...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την έβαλα πρώτη φορά να κάνει γαλλικό και ράγισε το γυαλί της κανάτας!!

και πλεον χύνεται ο καφές απο το ράγισμα

εγγυηση... προφανώς επεσες σε ελατωματικη... :wub:

Δημοσ.

εγγυηση... προφανώς επεσες σε ελατωματικη... :wub:

αξίζει? για να τους την στείλω πρέπει να πληρώσω κ μεταφορικά...για 50 ευρώ...ίσως με 10 ευρώ(μεταφορικα)

να βρώ άλλη κάνατα που να ταιριάζει..

Δημοσ.

αξίζει? για να τους την στείλω πρέπει να πληρώσω κ μεταφορικά...για 50 ευρώ...ίσως με 10 ευρώ(μεταφορικα)

να βρώ άλλη κάνατα που να ταιριάζει..

γιατι να πληρώσεις μεταφορικά για την εγγυηση; ειναι υποχρεωμένοι να στην καλύψουν...

Δημοσ.

γιατι να πληρώσεις μεταφορικά για την εγγυηση; ειναι υποχρεωμένοι να στην καλύψουν...

θα σου πώ άυριο που θα μάθω αναλυτικά!

Δημοσ.

:rolleyes: δεν είπε κανείς το αντίθετο

τι σχέση έχει όμως με το θέμα μας?

με τι έχει σχέση το θέμα? με αυτοκίνητα? πολλοί μπορεί να μη ξέρουν κα να τη θέλουν για espresso... αν θέλει κάποιος να πίνει espresso δεν χάνει κ τπτ αν δεν την πάρει.

Δημοσ.

Μπα, μην το λες απολυτα, εμένα μου αρεσει ο εσπρεσσο που φτιαχνει...

Το ίδιο και στην θεία μου...

Συγκρινόμενη δε με τις 26 μηχανες που εχω δοκιμασει, φτηνιαρικες κ ημιεπαγγελματικες κ καψουλομηχανες, θα τις έβαζα 5-7, που σημαίνει αποδεκτό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...