atonioz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Link Σκρουτζ Αξίζει παιδιά ? ψάχνω να βρω μία σχετικά φθηνή όπως αυτή (όχι με κάψουλες δηλαδή)
opera Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 reviews δεν υπάρχουν αλλά σε αυτή τη τιμή αν δεν είχα ήδη,θα την έπαιρνα και ας κράταγε μόνο για τα 2 χρόνια της εγγύησης.
iguana Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Για να προλαβω επειδη αναφερεις για σερβις το σερβις της Ariete στην Θεσσαλονικη (αν ειναι το ιδιο ακομα) ειναι τραγικο..μου ειχαν χαλασμενη εσπρεσιερα περιπου 6 μηνες και τελικα οταν μου την παρεδωσαν παλι δεν δουλευε σωστα.Ελπιζω να εχει αλλαξει
atonioz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 άκουσα απο φίλο που δουλέυει σε γνωστό πολυκατάστημα. Πήραν επιστολή οτι οι ανταγωνιστές get it now κλείνουν γιατί δεν υπάρχει χρήμα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να παραγείλουμε τπτ... απλά προσοχή μέχρι να διαψευστούν ή επιβεβαιωθούν οι φήμες
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 για την ιστορια στα 59 ήταν φοβερη τιμή και η ariete εμενα μου εχει βγει παρα πολυ καλη... την εχω ηδη 1+ χρόνο και την ειχα παρει σε ενα 70% του carrefour (29€)...
moredread Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 την έβαλα πρώτη φορά να κάνει γαλλικό και ράγισε το γυαλί της κανάτας!! και πλεον χύνεται ο καφές απο το ράγισμα
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 την έβαλα πρώτη φορά να κάνει γαλλικό και ράγισε το γυαλί της κανάτας!! και πλεον χύνεται ο καφές απο το ράγισμα εγγυηση... προφανώς επεσες σε ελατωματικη...
moredread Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 εγγυηση... προφανώς επεσες σε ελατωματικη... αξίζει? για να τους την στείλω πρέπει να πληρώσω κ μεταφορικά...για 50 ευρώ...ίσως με 10 ευρώ(μεταφορικα) να βρώ άλλη κάνατα που να ταιριάζει..
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 αξίζει? για να τους την στείλω πρέπει να πληρώσω κ μεταφορικά...για 50 ευρώ...ίσως με 10 ευρώ(μεταφορικα) να βρώ άλλη κάνατα που να ταιριάζει.. γιατι να πληρώσεις μεταφορικά για την εγγυηση; ειναι υποχρεωμένοι να στην καλύψουν...
moredread Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 γιατι να πληρώσεις μεταφορικά για την εγγυηση; ειναι υποχρεωμένοι να στην καλύψουν... θα σου πώ άυριο που θα μάθω αναλυτικά!
achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 καμία πολυκαφετιέρα δεν κάνει καλό espresso.
moredread Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 καμία πολυκαφετιέρα δεν κάνει καλό espresso. δεν είπε κανείς το αντίθετο τι σχέση έχει όμως με το θέμα μας?
achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν είπε κανείς το αντίθετο τι σχέση έχει όμως με το θέμα μας? με τι έχει σχέση το θέμα? με αυτοκίνητα? πολλοί μπορεί να μη ξέρουν κα να τη θέλουν για espresso... αν θέλει κάποιος να πίνει espresso δεν χάνει κ τπτ αν δεν την πάρει.
nek4d Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μπα, μην το λες απολυτα, εμένα μου αρεσει ο εσπρεσσο που φτιαχνει... Το ίδιο και στην θεία μου... Συγκρινόμενη δε με τις 26 μηχανες που εχω δοκιμασει, φτηνιαρικες κ ημιεπαγγελματικες κ καψουλομηχανες, θα τις έβαζα 5-7, που σημαίνει αποδεκτό αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα