vtiiii Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα καλή χρονιά, Έβαλα μια μικροεφαρμογη στο λαπτοπ μου που την κατέβασα από ιντερνετ ,λέγετε all cpu meter v 3.7 Αυτό διαβάζει την ram,τους core 1,2,3,4 όσους έχετε και ακόμα coretemp. Ερώτηση μου είναι ότι όταν βάζω την λειτουργία coretemp μου γράφει is not running… Μήπως πρέπει να κάνω εγκατάσταση κάτι στο lapto μου? Το λαπτοπ είναι το compag Presario cq61.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δοκιμασε να κανεις μια επανεγκατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 @alexzzz μετέφερε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtiiii Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εβαλα τελικα το coretemp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα