YannisThEMeat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πριν από 2 μέρες παρέλαβα το laptop, γενικά το μηχάνημα φυσάει αλλά ανεβάζει πολύ θερμοκρασία υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό, επίσης με αυτές τις θερμοκρασίες κατα πόσο είναι εφiκτό το overclocking?
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καινουριο ή μεταχειρισμενο? Αν ειναι μεταχειρισμενο ισως θελει καθαρισμα
stamatisx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Για τις θερμοκρασίες θα πρέπει να αλλάξεις τη θερμοαγώγιμη πάστα. Μπορείς να κάνεις και overclocking απλά θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη CPU k στη GPU γιατί και οι 2 μοιράζονται το ίδιο heatsink και δεν το σηκώνει ταυτόχρονα λόγο θερμοκρασίας.
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Για τις θερμοκρασίες θα πρέπει να αλλάξεις τη θερμοαγώγιμη πάστα. Μπορείς να κάνεις και overclocking απλά θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη CPU k στη GPU γιατί και οι 2 μοιράζονται το ίδιο heatsink και δεν το σηκώνει ταυτόχρονα λόγο θερμοκρασίας. Καινούριο λάπτοπ έχει το παιδί, γιατί να κάνει αλλαγή θερμοαγώγιμης από τώρα?
stamatisx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καινούριο λάπτοπ έχει το παιδί, γιατί να κάνει αλλαγή θερμοαγώγιμης από τώρα? Γιατί με την aftermarket thermal paste θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
YannisThEMeat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, βρήκα μια λύση την οποία τη δοκίμασα κιόλας και δουλεύει, έφτιαξα ένα cooling pad με 2 120αρηδες ανεμιστήρες, η θερμοκρασία έπεσε πάρα πολύ! >Για τις θερμοκρασίες θα πρέπει να αλλάξεις τη θερμοαγώγιμη πάστα. Μπορείς να κάνεις και overclocking απλά θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη CPU k στη GPU γιατί και οι 2 μοιράζονται το ίδιο heatsink και δεν το σηκώνει ταυτόχρονα λόγο θερμοκρασία. Θερμοαγώγιμη πάστα έχω από την ψύκτρα που είχα βάλει στο desktop, της Α50 είναι, κανει αυτή ή έχεις κάτι άλλο να μου προτίνεις?
Giorgos09 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Οι θερμοκρασιες σου ειναι λογικες για 14''. Πρεπει οντως να αλλαξεις παστα και το cooler θα σε βοηθησει πολυ.
YannisThEMeat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 >Οι θερμοκρασιες σου ειναι λογικες για 14''. Πρεπει οντως να αλλαξεις παστα και το cooler θα σε βοηθησει πολυ. Αυτές είναι οι νέες θρμοκρασίες με το cooler που έφτιαξα, φτιάχνω και ένα tutorial για το πως το εφτιαξα! Νέα εικόνα bitmap (2).bmp
stamatisx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Θερμοαγώγιμη πάστα έχω από την ψύκτρα που είχα βάλει στο desktop, της Α50 είναι, κανει αυτή ή έχεις κάτι άλλο να μου προτίνεις? Από την εργοστασιακή του laptop καλύτερη είναι, εγώ έχω την IC Diamond 24 και είμαι ευχαριστημένος.
Pooky(1) Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αν το έχεις τεστάρει σε παιχνίδια, δώσε παραπάνω πληροφορίες, ειδικά για θερμοκρασία κάρτας γραφικών και θόρυβο ανεμιστήρα. Έχω καταργήσει το desktop λόγω χώρου και γενικά αλλαγής φιλοσοφίας και σκέφτομαι το m14x σαν gaming pc. Οπότε, μια και σε βρήκαμε, κάτσε να πάρουμε γνώμες! Από που το αγόρσες, και πόσο αν επιτρέπεται; Α, καλορίζικο!!!!!!!
YannisThEMeat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν, με το pad και τον επεξεργαστη στο 100% οι θερμοκρασίες είναι 2 post πιο πριν, η κάρτα δεν έχει ξεπεράσει τους 55 βαθμούς στο MW3 που το τσέκαρα. Ο ανεμιστήρας κάνει αρκετό θόρυβο, αλλά σε αυτές τις επιδόσεις (μιλώντας πάντα για laptop) μην περιμένεις να βρείς κάτι πιο ύσηχο. Επειδή έχω ένα φίλο στην Αμερική το έφερα από εκεί, 1100 euro κόστησε, χωρίς τελωνείο επειδή το έστειλε σαν δώρο. Εδώ είναι απο το site της DELL το configuration που έχω http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwbr1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m14x&cid=pd_usdhsalnwm14xdkcwbr1
Pooky(1) Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 55 βαθμοί στη κάρτα γραφικών την ώρα του gaming;;;; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!! Όσο για τον ανεμιστήρα, όλα καλά, δεν περιμένω τίποτε εντελώς αθόρυβο, λογικό είναι. Έχω ήδη την Aeolus βάση από το Dell Inspiron 15R που θα αντικαταστήσει, οπότε είμαι κομπλέ και στο θέμα επιπλέον ψύξης. Με ψήνεις άγρια.......
YannisThEMeat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 >55 βαθμοί στη κάρτα γραφικών την ώρα του gaming;;;; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!! Όσο για τον ανεμιστήρα, όλα καλά, δεν περιμένω τίποτε εντελώς αθόρυβο, λογικό είναι. Όπα, μλκια εγραψα, 65, οχι 55!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα