clock_shadow Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα! Θέλω να δημιουργήσω μία dropdown check list σε access. Πιο συγκεκριμένα... θέλω να παίρνω κάποιες εγγραφές από έναν πίνακα και να τις τοποθετώ σε μία dropdown check list, (στη λίστα θέλω ο χρήστης να μπορεί να τσεκάρει παραπάνω από μία επιλογές-εγγραφές ή και τίποτα). Μέχρι στιγμής έχω δει combo box, list box, check box άλλα όχι αυτό που θέλω). Γίνεται αυτό που λέω?? Ή να ξεκινήσω να διαβάζω VBA να το κάνω έτσι? Ευχαριστώ πολύ!
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, μεταφέρεται στην ενότητα "Προγραμματισμός"
bokarinho Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα! Θέλω να δημιουργήσω μία dropdown check list σε access. Πιο συγκεκριμένα... θέλω να παίρνω κάποιες εγγραφές από έναν πίνακα και να τις τοποθετώ σε μία dropdown check list, (στη λίστα θέλω ο χρήστης να μπορεί να τσεκάρει παραπάνω από μία επιλογές-εγγραφές ή και τίποτα). Μέχρι στιγμής έχω δει combo box, list box, check box άλλα όχι αυτό που θέλω). Γίνεται αυτό που λέω?? Ή να ξεκινήσω να διαβάζω VBA να το κάνω έτσι? Ευχαριστώ πολύ! Γεια σου, To list box είναι ένα control που στα επιτρέπει όλα αυτά.Τώρα αν δεν σου αρέσει αυτό τότε πας για subform custom created control που θα μπορείς να παίζεις μπάλα. Αν θέλεις στείλε τι θέλεις να κάνεις και το φτιάχνουμε σε VBA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα