Προς το περιεχόμενο

Huawei Ascend P1 S - Το λεπτότερο smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

485-490 είναι το RAZR και ξαναλέω μέχρι το ΑΠΡΙΛΙΟ που είναι να κυκλοφορήσει το Ascend λογικά θα έχουν κυκλοφορήσει 4core κινητά, πιστεύεις ότι το RAZR και τα υπόλοιπα 2core θα μείνουν κοντά στα 500 euro? εγώ όχι...

θα πέσουν και αναγκαστηκά θα έχει χαμηλότερη τιμή το Huawei...

όλο το "plan" βέβαια στηρίζεται στο ότι θα έχουν βγει τα 4core :P

Πες μας και άλλα..

Αν έρθει σε καλή τιμούλα θα την αλλάξω την λεπιδούλα..

και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει σε ανταγωνιστική τιμή όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία..

Δημοσ.

Μολις το εβγαλα απο την τσεπη μου..

Α! Οχι λαθος.. το galaxy s2 ειναι το δικο μου..

ναι η αληθεια ειναι οτι μεχρι 300 δινεις..παραπανω δε δινεις οχι γιατι δεν αξιζει αλλα γιατι ειναι αναξιοπιστη εταιρια..

υπο ποια εννοια ειναι αναξιοπιστη εταιρια η huawei?

• Super Moderators
Δημοσ.

υπο ποια εννοια ειναι αναξιοπιστη εταιρια η huawei?

είναι φτηνιάρα κινέζικη και δεν κάνει για μας, τους γνήσιους απογόνους της αρχαίας Ελλάδας!

Δημοσ.
είναι φτηνιάρα κινέζικη και δεν κάνει για μας, τους γνήσιους απογόνους της αρχαίας Ελλάδας!
και γιατι μολις τωρα μου μιλησες κινεζικα??! κατι σε ελληνικες λεξεις δεν γνωριζεις?

Η εμπειρία μου με το ideos X5 ήταν πολύ καλή. Τη θεωρώ μια χαρά αξιόπιστη εταιρία.

Το κινητό αν βγει σε καλή τιμούλα θα σαρώσει.

Super Amoled? καλή μπαταρία? ωραίο design? όλα καλα.

+650

Δημοσ.

Μολις το εβγαλα απο την τσεπη μου..

Α! Οχι λαθος.. το galaxy s2 ειναι το δικο μου..

ναι η αληθεια ειναι οτι μεχρι 300 δινεις..παραπανω δε δινεις οχι γιατι δεν αξιζει αλλα γιατι ειναι αναξιοπιστη εταιρια..

Αναξιόπιστη γιατί; Άργησε να βγάλει το update του X5 στην 2.3; Κινητό περσινό ενώ άλλοι κατασκευαστές δεν τα αναβαθμίζουν καν; Αναξιόπιστη γιατί; για τα υλικά; πάνε πιάσε το Huawei Mediapad να νιώσεις το αλουμίνιο όπως σε ένα macbook ή άλλα πιο ακριβά tablets της αγοράς. Για τις τιμές; ? ; Για το τι είναι άγνωστη; Ναι στα κινητά μπορεί αλλά όποιος γνωρίζει ξέρει πως είναι κολοσσός εταιρία με γραφεία σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου για τις συσκευές της. Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

τα ''επώνυμα'' δηλαδή που κατασκευάζονται στην Αμερική και στη Γερμανία??? ή μήπως τα cpu/gpu δεν είναι απο 2-3 όλες και όλες εταιρείες σε όλα αυτά τα κινητά??

εάν το launch του κινητού γίνει σε τιμή ανταγωνιστική της τότε που θα κοστίζουν όλα τα επώνυμα-αντίστοιχα όπως λέτε, τότε θα πουλήσει καλά...

πάντως εγώ θυμάμαι εδώ Ελλάδα όταν πρωτοέφερε και αγόρασα το x5 η wind, αυτά εξαφανίστηκαν αμέσως και μετά είχαν και πρόβλημα διαθεσιμότητας...

Δημοσ.

Καλα οτι θελει λεει ο καθενας πφφφφφ. Η huawei σε θεμα υποστηριξης λογισμικου ειναι η χειροτερη που εχει υπαρξει, τι να το κανω το 2.3 update για το ideos x5οταν εχει πιο πολλα bugs απο τον αμαζονιο? κανεις update και σου σβηνετε το imei! παρα πολλα ατομα το επαθαν αυτο με το ιμει και η huawei δεν εχει απαντησει ουτε σε ενα μηνυμα των χρηστων που ζητουσαν βοηθεια. ασε που βγαζει beta εκδοσεις rom ΓΕΜΑΤΕΣ bugs στο site με τις official rom. Πρωτη και τελευταια φορα που αγοραζω απκ huawei, υποστηριξη=0. αμα δεν ξερετε μην μιλατε και σας πιστευουν οι υπολοιποι

Δημοσ.

Kαι μιλάμε τώρα για την Samsung που κατηγορείται ότι αντιγράφει την Apple...

Eχετε πολύ πλάκα μερικοί εδώ μέσα... :rolleyes:

Δημοσ.

Καλα οτι θελει λεει ο καθενας πφφφφφ. Η huawei σε θεμα υποστηριξης λογισμικου ειναι η χειροτερη που εχει υπαρξει, τι να το κανω το 2.3 update για το ideos x5οταν εχει πιο πολλα bugs απο τον αμαζονιο? κανεις update και σου σβηνετε το imei! παρα πολλα ατομα το επαθαν αυτο με το ιμει και η huawei δεν εχει απαντησει ουτε σε ενα μηνυμα των χρηστων που ζητουσαν βοηθεια. ασε που βγαζει beta εκδοσεις rom ΓΕΜΑΤΕΣ bugs στο site με τις official rom. Πρωτη και τελευταια φορα που αγοραζω απκ huawei, υποστηριξη=0. αμα δεν ξερετε μην μιλατε και σας πιστευουν οι υπολοιποι

και εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλά άτομα που αναβάθμισαν σε 2.3.5 και δεν έχουν ούτε ένα bug!!!ενδεικτικά κοίτα το αντίστοιχο thread για το κινητό για να πειστείς...επίσης πέρα απο αυτό που λες (δε το γνωρίζω ότι έπαιζε τέτοιο πρόβλημα, αλλά δε σε αμφισβητώ) μιλάς για πάρα πολλά bugs???!μπορείς να αναφέρεις 5-6 ενδεικτικά με link?? όσο για τις beta εκδόσεις και τα bugs, για αυτό λέγονται beta :rolleyes:

ξέρουμε ως κάτοχοι του κινητού απο τότε που βγήκε και για αυτό μιλάμε...

τώρα μάλλον εσύ ίσως να οφείλεις να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις γιατί μπορεί να σε πιστεύουν οι υπόλοιποι..

Δημοσ.

και εγώ μπορώ να σου πω πάρα πολλά άτομα που αναβάθμισαν σε 2.3.5 και δεν έχουν ούτε ένα bug!!!ενδεικτικά κοίτα το αντίστοιχο thread για το κινητό για να πειστείς...επίσης πέρα απο αυτό που λες (δε το γνωρίζω ότι έπαιζε τέτοιο πρόβλημα, αλλά δε σε αμφισβητώ) μιλάς για πάρα πολλά bugs???!μπορείς να αναφέρεις 5-6 ενδεικτικά με link?? όσο για τις beta εκδόσεις και τα bugs, για αυτό λέγονται beta :rolleyes:

ξέρουμε ως κάτοχοι του κινητού απο τότε που βγήκε και για αυτό μιλάμε...

τώρα μάλλον εσύ ίσως να οφείλεις να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις γιατί μπορεί να σε πιστεύουν οι υπόλοιποι..

Στο xda έχεις μπει ποτέ; Μπες στην κατηγορία του ideos x5 και θα δεις τα ΑΠΑΝΤΑ των bugs. Μην μου πεις τώρα πως κι εσύ δεν έχεις εντοπίσει bugs γιατί θα τρελαθώ. Ακόμα ένα κλασσικό Bug είναι η απώλεια κλήσεων, δηλαδή να σε παίρνουν τηλέφωνο και ενώ το κινητό είναι μια χαρά αναμμένο με σήμα να μην σου έρχετε η κλήση και στον άλλο να λέει πως το έχεις κλειστό. Εμένα προσωπικά μου έτυχε να μου στέλνουν μηνύματα και να μην μου έρχονται και ξαφνικά μια μέρα μου ήρθαν 10 μηνύματα από τον ίδιο αριθμό ταυτόχρονα και δεν έφταιγε η εταιρία καρτοκινητής γιατί από άλλους δεχόμουν μηνύματα, τρέχα γύρευε με την 2.3. Μπες στο xda developers στην κατηγορία του huawei ideos x5 και θα καταλάβεις φίλε. Δεν είναι τυχαίο που η wind δεν θα βγάλει αναβάθμιση για το απλό x5 παρά μόνο για το pro :) Η ίδια η huawei είπε στο facebook της:"Thank you for your constructive and useful feedback and comments regarding the X5 upgrade. We are working hard to resolve these issues, and will keep you posted with updates.." απάντησε μετά από χιλιάδες ερωτήματα χρηστών με αυτό. μην συνεχίζουμε να λέμε ότι θέλουμε...

Ενδεικτικά μερικά links αν βαριέσε:

Missing Calls: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1425140

Nulled Imei: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1439739

Touch Screen Problems: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1432649 (το ideos x5 έβγαινε με δυο είδη οθονών και η μια απο αυτές με την 2.3 τα έχει παίξει...)

Και ΠΟΛΛΑ άλλα thread με αγανακτισμένους χρήστες να ζητούν βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...