oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δε γνωρίζω πόσο καλά πουλάει πραγματικά!!έχεις εσύ στοιχεία??και το x5 όταν βγήκε έφυγε σα τρελό και στη wind είχαν μεγάλη έλλειψη....και τώρα πλέον σε λίγο καιρό κλείνει ένα χρόνο..well done se που περίμενες τη huawei να βγάλει ένα κινητό με χαρακτηριστικά που εσύ βγάζεις μετά απο ένα χρόνο..και σου ξαναλέω αν δεν υπήρχε το κινεζάκι το οποίο official το φέρνει η wind στην ελλάδα δε θεωρώ καθόλου σίγουρο ότι θα έβγαινε σε αυτή την τιμή(μετά απο σχεδόν ένα χρόνο το neov)..και ποιος το πρωτοέφερε σε αυτή την τιμή??η άμεση ανταγωνίστρια της wind η vodafone...(τυχαίο?δε νομίζω...) όσο για το sgs 2 εγώ έτσι και αλλιώς τέτοια λ7 δε θα δινα για κινητό..αλλά θα σου απαντήσω αλλιώς...με max τα 300 για το sgs2 αν το huawei είχε μέχρι 250 θα το προτιμούσα, μιας και οι εποχές είναι δύσκολες και με τα υπόλοιπα 50 θα πλήρωνα 2 πάγια Δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για το ideos. Μαζί σου και στα κινεζικά. Όντως έχουν ριξει τις τιμές. Εγώ λεω τι συμβαίνει τώρα που υπάρχουν ταυτόχρονα. Τώρα, εγώ σου λεω δεν πουλάει τώρα που υπάρχουν και τα 2. Το ξέρω. Αν δεν πιστεύεις οκ. Δε μπορω να στο απόδειξω. Μη ξεχνάς πως φτάσαμε στο ideos. Δεν είναι το θεμα μας. Το θεμα μας ειναι τι συμβαίνει όταν επωνημα και κινεζικά πουλιούνται σε παρόμοιά τιμή. Εσι για 50€ θα προτιμουσες το ascend. Οκ. Εσι μπορεί να προτιμας το ascend ακόμα και αν βγει 100€ ακριβότερο του sgs2. Δικαίωμά σου, αλλα εγώ πιστεύω ότι αν έχουν έτσι τα πράγματά,δεν θα πουλήσει, γιατί εσι μπορεί να το πάρεις, αλλα οι πολλοί όχι.
BiZARRe_T Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 value4money στην αρχή και μετά θα γίνει και αυτή Samsung με αντίστοιχα ποιοτικά. Είναι γνωστό το μονοπάτι. +650
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 +650 Αυτό τι ειναι; Η τιμή που θα πουλάει huawei όταν φτιάξει ποιοτικά κινητα? :)
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αυτό τι ειναι; Η τιμή που θα πουλάει huawei όταν φτιάξει ποιοτικά κινητα? :) Η τιμή του εκάστοτε Γαλαξία όταν πρωτοκυκλοφορεί :P
BiZARRe_T Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αυτό τι ειναι; Η τιμή που θα πουλάει huawei όταν φτιάξει ποιοτικά κινητα? :) ΧαΧαΧα!! καθολου απιθανο! το 650 παραπεμπει στο kawasaki ΧαΧΑχαΧΑΧα :mrgreen: :mrgreen:
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 -50 Τοτε.. Στα 600 ξεκινανε.. Εμείς με τα κινεζάκια είμαστε large και δίνουμε και ένα 50αρικο παραπάνω αμα λάχει (να ούμε)
Dawndeath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Όσοι λέτε για το Neo V το ΠΛΑΙΣΙΟ έβγαλε το κινητό εδώ και μέρες από το κατάστημα, τα άλλα καταστήματα στο Internet ψιλοανεβάσαν τις τιμές και η μόνη που έχει ακόμα προσφορά κάτω από τα 200 είναι η Vodafone. Και οι άλλοι που το έχουν κοντά στα 200 πρέπει να σκάσεις και ένα 10άρικο μεταφορικά και αντικαταβολή.
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δε διαφωνώ σε αυτά που γράφεις για το ideos. Μαζί σου και στα κινεζικά. Όντως έχουν ριξει τις τιμές. Εγώ λεω τι συμβαίνει τώρα που υπάρχουν ταυτόχρονα. Τώρα, εγώ σου λεω δεν πουλάει τώρα που υπάρχουν και τα 2. Το ξέρω. Αν δεν πιστεύεις οκ. Δε μπορω να στο απόδειξω. Μη ξεχνάς πως φτάσαμε στο ideos. Δεν είναι το θεμα μας. Το θεμα μας ειναι τι συμβαίνει όταν επωνημα και κινεζικά πουλιούνται σε παρόμοιά τιμή. Εσι για 50€ θα προτιμουσες το ascend. Οκ. Εσι μπορεί να προτιμας το ascend ακόμα και αν βγει 100€ ακριβότερο του sgs2. Δικαίωμά σου, αλλα εγώ πιστεύω ότι αν έχουν έτσι τα πράγματά,δεν θα πουλήσει, γιατί εσι μπορεί να το πάρεις, αλλα οι πολλοί όχι. lol όχι αυτό δεν ισχύει, ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο νομίζω...θα την προτιμήσω λόγω παρόμοιων χαρακτηριστικών με ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ κινητά..εκεί άλλωστε θεωρώ ότι χτυπάει..
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 υπο ποια εννοια ειναι αναξιοπιστη εταιρια η huawei? Κλασικές απόψεις ελλήνων οι οποίοι έχουν γίνει ηλεκτρονικοί,δικτυάδες,επαγγελματίες, μέσω των φόρουμς. Ξέρουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από ηλεκτρονικά κ δεν ξέρουν τίποτα στην ουσία.Κ στο ινσόμνια παλεύεται το θέμα κάπως. Που να δεις σε άλλα φόρουμς που είναι όλοι οι κομπιουτεράκηδες με τους υπερχρονισμούς να δεις τι μαλακίες διαβάζεις.Τρελό γέλιο. Αναπαράγουν ακριβώς ότι βλακεία διαβάζουν στην anantech και το tomshw. Κριτές των πάντων χωρίς γνώσεις.
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Sgs2 399 €... Τελικά δε θα χρειαστεις να περιμένουμε 3-4 μήνες για να επαληθευτω, κατά το ιμιση. http://www.inmobile.gr/samsung-galaxy-s-ii.html Τα περισσότερα που εχω γραψει, δεν ειναι "Αν" όπως λετε. Ειναι δεδομένα. Ότι θα πέσει στα 400€ το sgs2 ήταν , "αν"; Αντε τώρα ποσο μπορεί να το κατεβασει η xoυαγουει για να μπορέσει να πουλήσει... Και με δεδομένο ότι τα κόστη της στα ακριβότερα στοιχειά του κινητού είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ απο την samsung. Την οθόνη μαντεψτε απο που την αγοραζει: samsung. Φυσικά δεν της κοστίζει το ιδιο, οσο κοστιζει στης samsung, αλλα περισσότερο. Επίσης soc αγοραζει απο αλλου, όταν η samsung με μηδαμηνο (πλεον) κοστος το φτιαχνει μονη της. Αυτά τα 2 ειναι το 50% του κόστους. Εργατικά κόστη υπολοιπα ιδία ειναι σχεδόν.. Στην κινα έχουν εργοστάσιό. Αμα θέλει η samsung και 300€ το δινει και θα έχει και ένα ελάχιστο κερδος πιθανότατα. Η χουαγουει, σε αυτά τα επίπεδα είναι ζημιογονα.. Δεν ειναι τόσο εύκολα τα πράγματά πλεον για τους Κινέζους ξαναλέω..
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 όταν βγει θα δούμε ποια θα είναι η τιμή του..τώρα μιλάμε γενικώς και υποθετικά...γιατί και το x5 όταν βγήκε στη τιμή που το λανσάρανε δεν υπήρχε κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά..μακάρι να έχει πέσει στα 300 ο γαλαξίας μέχρι τότε, μόνο καλό θα είναι για εμάς, άσε που μπορεί και να επιβεβαιωθώ περί τιμής στα 250 για το huawei τότε Επίσης περί κόστους και ζημιών..όταν μια εταιρεία θέλει να καθιερωθεί σε έναν άλλον τομέα και να γίνει αναγνωρίσιμη ώστε να έχει μελλοντικά κέρδος, το να πουλήσει το προϊόν φτηνότερα έστω και με μια ζημιά, δεν είναι απαραίτητα κακό..και η huawei έχει τα κεφάλαια για να υποστηρίξει μια τέτοια κίνηση...το πρώτο βήμα το έχει κάνει με το x5..εγώ προσωπικά μέχρι τότε ούτε που την ήξερα..
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 όταν βγει θα δούμε ποια θα είναι η τιμή του..τώρα μιλάμε γενικώς και υποθετικά...γιατί και το x5 όταν βγήκε στη τιμή που το λανσάρανε δεν υπήρχε κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά..μακάρι να έχει πέσει στα 300 ο γαλαξίας μέχρι τότε, μόνο καλό θα είναι για εμάς, άσε που μπορεί και να επιβεβαιωθώ περί τιμής στα 250 για το huawei τότε Επίσης περί κόστους και ζημιών..όταν μια εταιρεία θέλει να καθιερωθεί σε έναν άλλον τομέα και να γίνει αναγνωρίσιμη ώστε να έχει μελλοντικά κέρδος, το να πουλήσει το προϊόν φτηνότερα έστω και με μια ζημιά, δεν είναι απαραίτητα κακό..και η huawei έχει τα κεφάλαια για να υποστηρίξει μια τέτοια κίνηση...το πρώτο βήμα το έχει κάνει με το x5..εγώ προσωπικά μέχρι τότε ούτε που την ήξερα.. 250€ ; Ούτε με σφαίρες.. Στο ξαναγράφω, δε με ενδιαφέρει ποσο μεγάλη εταιρία ειναι και αν παράγει πλυντήρια και διαστημόπλοια. ΔΕΝ παράγει soc, και ΔΕΝ παράγει οθόνες. Τα αγοραζει όλα σε πολυ υψηλότερες τιμές. Κεφάλαια για πεταμα δεν έχει κανένας. Το πιθανότερο θα στοιχιζει οσο και το sgs2 +-20 εως 50€ και θα προσπαθήσει να το πλασάρει ως καλυτερο του sgs2, λόγω ανάλυσής, και μεγαλύτερου ρολογιού απ τη μανα του. Ποσοι θα το πάρουν με τέτοια δεδομένα, καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Δε φαίνεται καθόλου κακο το συγκεκριμενο μοντέλο. Αλλα απο εκεί εως να θεωρούμε την χουαγουει στο ιδιο επιπεδο στα κινητά σημερα...
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εννοώ για μια τέτοια τιμή αν έπεφτε ο γαλαξίας στα 300..αλλά θα δούμε μέχρι να βγει...για μένα στο μόνο θέμα που υπολείπεται η huawei (αρκετά) είναι στο θέμα της υποστήριξης Αν δεν είχε κεφάλαια δε θα ξεκινούσε να λανσάρει κινητά θα έμενε στο κομμάτι που ήταν..Το να επενδύσει σε αυτό τον τομέα έστω και με μια χασούρα αρχικά(αν και δε ξέρουμε πλέον πολύ πιθανό να έχει κέρδη απο τα κινητά-αφού κάνει και αποκλειστικότητες με vodafone, wind) δε νομίζω ότι είναι κεφάλαια για πέταμα..
benZiDirK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 249 το φτηνο - 299 το ακριβο.. Προβλεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα