elteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γραφει κανεις ότι ειναι εταιριουλα; Το θεμα δεν είναι αν βγάζει τα καλύτερα αεροπλάνα. Εσι το κινητό θα αγοράσεις, αυτό σε ενδιαφέρει. Και τα κινητα της σε γενικές γραμμές καλα ειναι. Όχι, καλύτερα απο samsung htc sony δεν ειναι. Οποίος το υποστήριζει αυτό είναι fanboy. Ποσο μάλλον όταν η αιτιολογία ειναι λάθος. Αυτό που γράφεις ειναι το κλειδί. Η τιμή. Εκεί θα κριθεί το asced εμπορικά. Και εγώ προεξοφλήσω ότι θα τα βρει δύσκολα εκεί που έχει παει ο ανταγωνισμός. Και εξηγω και γιατί. Θα δουμε αν εχω δίκιο. value4money στην αρχή και μετά θα γίνει και αυτή Samsung με αντίστοιχα ποιοτικά. Είναι γνωστό το μονοπάτι. τα περι εταιρειούλας τα έβαλα γιατί μου έφερες επιχείρημα τι πουλάει στην wind. Οσο άκυρο είναι το δικό μου άλλο τόσο είναι το δικό σου.
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 value4money στην αρχή και μετά θα γίνει και αυτή Samsung με αντίστοιχα ποιοτικά. Είναι γνωστό το μονοπάτι. Και εγώ το πιστεύω αυτό. Και οι κορεατες απο το μηδεν ξεκινησαν κάνοντας αντιγραφές. Όλα στην κινα πανε τώρα. Απλα δε νομίζω ότι σημερα έχουν φτάσει ηδη σε αυτό το επιπεδο οι κινέζοι. Και εχω δουλέψει blade (ειχα αγοράσει κάμποσα κυρίως για φιλους αφού άλλαζα software πρωτα), ideos. Αλλα εχω δει και αλλα κινητα για να εχω μετρο σύγκρισης.
ravend Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ίσως να κάνω κ λάθος αλλά αυτή τη στιγμή το καλύτερο vfm στην τάξη των 170-200 δεν το προσφέρει η sony με το neo v? πράγμα που δείχνει οτι και οι μεγάλες εταίρειες μπαίνουν σιγά σιγά στο κόλπο των καλών κ σχετικά φθηνών και για να το αντιμετωπίσουν οι κινέζικες πρέπει να ανεβάσουν την ποιότητα η να ρίξουν κ άλλο τις τιμές? απορία, πχ τα huawei κ zte σε χώρες του εξωτερικού κοστίζουν όσο και εδώ η έχουμε πάλι το κλασσικό καπέλο των ελληνικών εισαγωγών?
hyperlost Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 +1 για neo v τώρα Εγω παντως ενα adsl2 ρουτερ του connex που είχα και ήταν μάρκας huawei είχε καεί 1 φορα και 2 φορές χάλασε ο μετασχηματιστής του (ίδιας μάρκας). Οι τεχνικοί του οτε που μου το αντικαταστήσανε και τις 3 φορές με ξέρουν με το μικρό μου πλέον... Απο την άλλη το στάνταρ zte της wind δεν έχει πρόβλημα μέχρι τώρα. Τεσπά το point είναι ότι όλα στη τύχη είναι και ναι μεν είναι καλά για τα λεφτά τους, αλλά έχουν περισσότερα κομμάτια με προβλήματα απο ότι η samsung, lg, htc κλπ. Επίσης αν πέσεις σε πρόβλημα γενικά στις άλλες, είσαι πιο καλυμμένος και θα στο αντικαταστήσουν/επισκευάσουν (αν δεν είσαι γκαντέμης με υγρασία κλπ), γιατί τα τεχνικά τους τμήματα δουλεύουν χρόνια. Από εμπειρία φίλων/γνωστών τα κινητά είναι value for money αλλά αν πέσουν οι τιμές των πιο ακριβών μοντέλων, τότε ίσως καλύτερα να θέλει περισσότερο ψάξιμο. Προσωπικά εμπειρία έχω με ένα ZTE San Francisco και τα πλαστικά και η ποιότητα κατασκευής είναι υπερβολικά υψηλές για τη τιμή του τότε. Το συγκρίνω άμεσα με galaxy s που ήταν το main phone μου επίσης τότε. Αλλά μέχρι εκεί, ακόμα και η καθυστερημένη samsung έχει καλύτερες ποιοτικά αναβαθμίσεις. Απο τους γνωστούς μου για χ5 συνέχεια ακούω ότι δεν έκαναν την καλύτερη δουλεία, σα να τις προχειροβγάζουν, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι έχουν δώσει το update που υποσχέθηκαν και όλοι έβαλαν custom ρομ. Οι πιο ακριβές εταιρίες με βάση το κράξιμο που έφαγαν έχουν αρχίσει να ανταποκρίνονται γρηγορότερα σε αυτό, αλλά αν δε σε νοιάζει τόσο πολύ και ασχοληθείς με flashing τότε δε παίζει μεγάλο ρόλο. Τεσπά θεωρώ ότι οι αντίστοιχες προτάσεις της zte είναι καλύτερες απο της huawei, αλλά δυστυχώς εξαιτίας wind δεν φέρνουν τα καλύτερα μοντέλα αλλά τα όσο πιο χάλια γίνεται και το θέμα των αναβαθμίσεων μέσα απο την wind είναι αστείο ανέκδοτο. Αν θες value for money το να πάρεις x5, s7, sonic είναι μια χαρά επιλογή, στο να επιλέξεις όμως το Ascend P1 σημαίνει ότι έχεις κάποια παραπάνω κριτήρια για high end σειρά και παίζουν άλλα προβλήματα. Κυρίως με το πόσοι θα ασχοληθούν μαζί του απο xda για να βγούν καλές rom, παίζει να πέσει στη σκιά πολλών android smartphone που είχαν βγει με τούμπανο hardware και ποτέ δε κατάφεραν να το αξιοποιήσουν (ενώ ασχολήθηκαν πολλοι μαζί τους απο xda). Συνεπώς πρέπει να σκεφτεί κάποιος και αυτή τη πιθανότητα. Δε μπορεί να απορρίψει κανένας ότι σε μήνες το galaxy nexus θα έχει πέσει 50%, ή το sgs2 επίσης αν βγεί το 3, όπως έγινε με τα παλιά και σε αυτά ασχολήθηκαν και θα ασχοληθεί μικρή μερίδα του xda για καιρό ακόμα. Με τα περισσότερα σημερινά των lg, samsung, htc και ειδικά sony θα έχεις επίσημα update ίσως για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απο το huawei (πρέπει να το ψάξεις)
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εγώ πάντως όποτε και αν βγει θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι φτηνότερο απο τον αντίστοιχο ανταγωνισμό όσο και αν κοστίζει αυτός τότε, διότι νομίζω ότι προς το παρόν αυτό είναι το σκεπτικό της huawei...και απροβλημάτιστο smartphone που να μην έχει παρουσιάσει κάτι σε όλους δε νομίζω να έχει βγει μιας και πλέον μιλάμε για κινητά με λειτουργικό.. και ποιότητα κατασκευής καλή έχει το X5 και γενικά τουλάχιστον εδώ στο thread του insomnia που παρακουλουθώ οι χρήστες του ευχαριστημένοι είναι...εξάλλου να υπενθυμίσω ότι όταν βγήκε το x5 στα 199 ο ανταγωνισμός στα ίδια λ7 ποιος ήταν????το htc wildfire..(άθλιο κινητό για αυτά τα λεφτά...) και το galaxy ace στα 249...με χειρότερα χαρακτηριστικά... τώρα γιατί το neo v θεωρείται καλύτερο και όχι ισάξιο του x5pro δε μπορώ να καταλάβω..(μη μου πει κανείς μόνο επειδή είναι SE ας γελάσω..)..μοναδικό πλεονέκτημα ότι θα πάρει official ICS..το οποίο θεωρητικά παίζει και για το x5 ήδη κυκλοφορεί ένα βιντεάκι.. όσο για την υποστήριξη και εγώ θα συμφωνήσω ότι σίγουρα θέλει δρόμο ακόμη (αλλά θεωρώ θα μάθει), όχι τόσο για το πότε βγάζει νέες εκδόσεις android(αν και εκεί μας τα πρηξε, περιμέναμε απο μήνα σε μήνα οι κάτοχοι του απλού για τη 2.3.5), αλλά στο ότι αργεί ή δεν απαντά στους πελάτες της.. βέβαια απο την άλλη το 'πολύ' Galaxy S (το πρώτο) έχω την εντύπωση ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι δε θα πάρει ICS..well done samsung..και μη πείτε για το XDA ok, αλλά εγώ μιλάω για τη μεγάλη πλειονότητα των χρηστών που μάλλον δε ξέρει καν τι σημαίνει ICS, FROYO κτλ.. και για να μη παρεξηγηθώ ως fanboy της huawei (καλό ε ) αν όταν πήρα το x5 είχε 200 και το galaxy, ε προφανώς και θα το έπαιρνα λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών.. και επίσης αν σου χαλάσει καλό είναι να μη μπλέξεις με samsung ελλάδας, δράμα η κατάσταση...
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ίσως να κάνω κ λάθος αλλά αυτή τη στιγμή το καλύτερο vfm στην τάξη των 170-200 δεν το προσφέρει η sony με το neo v? πράγμα που δείχνει οτι και οι μεγάλες εταίρειες μπαίνουν σιγά σιγά στο κόλπο των καλών κ σχετικά φθηνών και για να το αντιμετωπίσουν οι κινέζικες πρέπει να ανεβάσουν την ποιότητα η να ρίξουν κ άλλο τις τιμές? απορία, πχ τα huawei κ zte σε χώρες του εξωτερικού κοστίζουν όσο και εδώ η έχουμε πάλι το κλασσικό καπέλο των ελληνικών εισαγωγών? Ακριβώς! Το neov είναι η πρώτη απόδειξη αυτου που γραφω παραπάνω. Το ideos5 ήταν περίπου ότι ήταν το zte blade όταν βγήκε. Όχι ακριβώς, αλλα έπαιρνες καλύτερα spec σε λιγότερα χρηματα. Βγαινει το neov, και του έχει πετάξει τα ματια.. Πλεον σχεδόν κανείς δεν παίρνει το ideos. Προτιμουνε ολοι το επώνυμο neov, και καλα κάνουν. Δεν έχει σημασία αν ειναι λίγο καλυτερο, λίγο χειρότερό. Για να παρει κάποιος το κινεζικο πρέπει να είναι αρκετά φθηνοτερο. Αν υπήρχε το neov όταν βρηκε το ideos δε θα περπαταγε στην αγορα.. Εκτός και αν το εβγαζε 100€ Τώρα υπάρχει το sgs2, και έχει φθηνηνει. Ποσοι θα προτιμήσουν το ascend;
elteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ακριβώς! Το neov είναι η πρώτη απόδειξη αυτου που γραφω παραπάνω. Το ideos5 ήταν περίπου ότι ήταν το zte blade όταν βγήκε. Όχι ακριβώς, αλλα έπαιρνες καλύτερα spec σε λιγότερα χρηματα. Βγαινει το neov, και του έχει πετάξει τα ματια.. Πλεον σχεδόν κανείς δεν παίρνει το ideos. Προτιμουνε ολοι το επώνυμο neov, και καλα κάνουν. Δεν έχει σημασία αν ειναι λίγο καλυτερο, λίγο χειρότερό. Για να παρει κάποιος το κινεζικο πρέπει να είναι αρκετά φθηνοτερο. Αν υπήρχε το neov όταν βρηκε το ideos δε θα περπαταγε στην αγορα.. Εκτός και αν το εβγαζε 100€ Τώρα υπάρχει το sgs2, και έχει φθηνηνει. Ποσοι θα προτιμήσουν το ascend; ήθελα να ξερα από βγαίνει αυτή η σιγουριά σου....
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ακριβώς! Το neov είναι η πρώτη απόδειξη αυτου που γραφω παραπάνω. Το ideos5 ήταν περίπου ότι ήταν το zte blade όταν βγήκε. Όχι ακριβώς, αλλα έπαιρνες καλύτερα spec σε λιγότερα χρηματα. Βγαινει το neov, και του έχει πετάξει τα ματια.. Πλεον σχεδόν κανείς δεν παίρνει το ideos. Προτιμουνε ολοι το επώνυμο neov, και καλα κάνουν. Δεν έχει σημασία αν ειναι λίγο καλυτερο, λίγο χειρότερό. Για να παρει κάποιος το κινεζικο πρέπει να είναι αρκετά φθηνοτερο. Αν υπήρχε το neov όταν βρηκε το ideos δε θα περπαταγε στην αγορα.. Εκτός και αν το εβγαζε 100€ Τώρα υπάρχει το sgs2, και έχει φθηνηνει. Ποσοι θα προτιμήσουν το ascend; εξήγησε σε παρακαλώ σε τι είναι καλύτερο και του έχει πετάξει τα μάτια?? έχει βέβαια πολύ μεγαλύτερο sar..και καμιά φορά ξεχνάω και το bluetooth ( ή τελειώνει η μπαταρία) και δε θέλω το κεφάλι μου ψησταριά...άνοιξε το καπάκι πίσω και κοίτα που φτιάχνεται το επώνυμο neo-v..δε γνωρίζω, αλλά σίγουρα όχι σε καμιά Γερμανία...αν σκεφτόντουσαν όλοι όπως εσύ(Προτιμουνε ολοι το επώνυμο neov, και καλα κάνουν όπως λες) το neo-v δε θα είχε με το launch του 200, αλλά για καμιά 300αριά θα το κοβα..
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ήθελα να ξερα από βγαίνει αυτή η σιγουριά σου.... Ασε με εμένα. Εγώ μπορεί να ειμαι προκατηλημενος και να γραφω λαλακιες. Δε μου απαντά κανένας τοση ωρα όμως σε αυτό που ρωταω. Ακουω γνώμες: Ποσα θα δίνατε για το ascend αν το sgs2 κανει 400€; εξήγησε σε παρακαλώ σε τι είναι καλύτερο και του έχει πετάξει τα μάτια?? έχει βέβαια πολύ μεγαλύτερο sar..και καμιά φορά ξεχνάω και το bluetooth ( ή τελειώνει η μπαταρία) και δε θέλω το κεφάλι μου ψησταριά...άνοιξε το καπάκι πίσω και κοίτα που φτιάχνεται το επώνυμο neo-v..δε γνωρίζω, αλλά σίγουρα όχι σε καμιά Γερμανία...αν σκεφτόντουσαν όλοι όπως εσύ(Προτιμουνε ολοι το επώνυμο neov, και καλα κάνουν όπως λες) το neo-v δε θα είχε με το launch του 200, αλλά για καμιά 300αριά θα το κοβα.. Στην Κινα φτιάχνονται όλα. Γραφω ότι ειναι καλύτερό; Λίγο χειρότερό, λίγο καλύτερό, δεν παίζει ρολο γραφω. Εδω συζητάμε τι πουλάει και τι όχι. Διαφωνεις ότι τώρα πουλιέται σαν ζεστό ψωμί το neov, και σχεδόν καθόλου το ideos; Ή ότι ολοι το προτινουν για φθηνο vfm;
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ΑΝ το Galaxy έκανε 400 εγώ προσωπικά θα έδινα για τον Κινέζο μέχρι και 350€. Βέβαια ξεχνάμε κάτι. Ότι τα κινεζάκια κάνουν 180€ και τα παίρνει κι ο κυρ Παντελής από ένα κατάστημα της Wind. Το sgs2 ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 450-460 μόνο στο νετ. Για φυσικό κατάστημα πάμε 500+. Άρα αν σε 2 μηνάκια ο γαλαξίας παίζει σε μια τιμούλά ~450 και ο κινεζάκος στα 350 για μένα προσωπικά είναι +50€ παραπάνω για να τον προτιμήσω. Βέβαια να πω ότι κι εγώ κάποιους μήνες πριν, προτού πάρω τον κινεζάκο αν στην ίδια τιμή έπαιζε αντίστοιχο SE/Samsung/LG μάλλον δεν θα τον προτιμούσα. Εκ των υστέρων βλέπω ότι θα έκανα λάθος.
elteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ασε με εμένα. Εγώ μπορεί να ειμαι προκατηλημενος και να γραφω λαλακιες. Δε μου απαντά κανένας τοση ωρα όμως σε αυτό που ρωταω. Ακουω γνώμες: Ποσα θα δίνατε για το ascend αν το sgs2 κανει 400€; Πόσα SGS2 θα πωλούνταν αν ως λειτουργικό είχε το Bada? Kαταλαβαίνεις ότι με τα αν δεν βγαίνει άκρη.
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Βέβαια ξεχνάμε κάτι. Ότι τα κινεζάκια κάνουν 180€ και τα παίρνει κι ο κυρ Παντελής από ένα κατάστημα της Wind. Το sgs2 ΞΕΚΙΝΑΕΙ από 450-460 μόνο στο νετ. Για φυσικό κατάστημα πάμε 500+. Άρα αν σε 2 μηνάκια ο γαλαξίας παίζει σε μια τιμούλά ~450 και ο κινεζάκος στα 350 για μένα προσωπικά είναι +50€ παραπάνω για να τον προτιμήσω. Σωστή παρατήρηση. Σε αυτο έχεις δίκιο. Νομίζω ότι το ascend θα έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι, και αν.. όχι σε 2 μήνες. Πόσα SGS2 θα πωλούνταν αν ως λειτουργικό είχε το Bada? Kαταλαβαίνεις ότι με τα αν δεν βγαίνει άκρη. Μα εδω δεν υπάρχουν αν.. Ειναι δεδομένο ότι καπου στα 400 θα έχει το καλοκαίρι το sgs2.. Οπ.. Απριλιο γραφει.. Που ειχα διαβασει εγω για καλοκαίρι;
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σωστή παρατήρηση. Σε αυτο έχεις δίκιο. Νομίζω ότι το ascend θα έρθει Ελλάδα το καλοκαίρι, και αν.. όχι σε 2 μήνες. Άσε με να ελπίζω, γιατί ακόμα περιμένω το Honor που πάει για Φλεβάρη λένε (από τέλη Οκτωβρίου είχαμε ξεκινήσει να τον αναμένουμε)
outlaw star Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ασε με εμένα. Εγώ μπορεί να ειμαι προκατηλημενος και να γραφω λαλακιες. Δε μου απαντά κανένας τοση ωρα όμως σε αυτό που ρωταω. Ακουω γνώμες: Ποσα θα δίνατε για το ascend αν το sgs2 κανει 400€; Στην Κινα φτιάχνονται όλα. Γραφω ότι ειναι καλύτερό; Λίγο χειρότερό, λίγο καλύτερό, δεν παίζει ρολο γραφω. Εδω συζητάμε τι πουλάει και τι όχι. Διαφωνεις ότι τώρα πουλιέται σαν ζεστό ψωμί το neov, και σχεδόν καθόλου το ideos; Ή ότι ολοι το προτινουν για φθηνο vfm; δε γνωρίζω πόσο καλά πουλάει πραγματικά!!έχεις εσύ στοιχεία??και το x5 όταν βγήκε έφυγε σα τρελό και στη wind είχαν μεγάλη έλλειψη....και τώρα πλέον σε λίγο καιρό κλείνει ένα χρόνο..well done se που περίμενες τη huawei να βγάλει ένα κινητό με χαρακτηριστικά που εσύ βγάζεις μετά απο ένα χρόνο..και σου ξαναλέω αν δεν υπήρχε το κινεζάκι το οποίο official το φέρνει η wind στην ελλάδα δε θεωρώ καθόλου σίγουρο ότι θα έβγαινε σε αυτή την τιμή(μετά απο σχεδόν ένα χρόνο το neov)..και ποιος το πρωτοέφερε σε αυτή την τιμή??η άμεση ανταγωνίστρια της wind η vodafone...(τυχαίο?δε νομίζω...) όσο για το sgs 2 εγώ έτσι και αλλιώς τέτοια λ7 δε θα δινα για κινητό..αλλά θα σου απαντήσω αλλιώς...με max τα 300 για το sgs2 αν το huawei είχε μέχρι 250 θα το προτιμούσα, μιας και οι εποχές είναι δύσκολες και με τα υπόλοιπα 50 θα πλήρωνα 2 πάγια
BiZARRe_T Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα με τα κινεζικά ειναι αυτό που εγραψα και πιο πριν. Κάποτε έβγαινε ένα zte blade με 130€ και επιδόσεις / χαρακτηριστικά κινητών που κάνανε 300€ Εκεί εισουν διατεθημενος να το προτιμησεις σε σχεση με επωνυμα, και ας είχε χειρότερα πλαστικά, υποστήριξή κλπ. Ο λόγος ήταν ότι τα επώνυμα ήταν ακριβα και το κινεζικό έμοιαζε κελεπούρι. με ολα τα παρακατω συμφωνω φιλς απολυτα. μια επισημανση μονο, οταν ειχε γινει ο μεγαλος ντορος με τα iphone αν θυμαστε ειχαν βγει απειρα iclone τα οποια στοιχιζαν μεχρι και 180ε απο εταιρειες οι οποιες ουτε καν βαζαν το ονομα τους, φυσικα τα iclone δεν φταναν ουτε στο 1% τα iphone ουτε απο ποιοτητα ουτε απο hardware! Ηταν απλα πανάθλια κυριολεκτικα!! η huawei κ η zte δε λεω οτι εχουν φρεσκες ιδεες στο design των κινητων μη τρελαθουμε, ανακυκλωση κανουν αλλα μοντελα οπως κανουν επισης και οι μεγαλες εταιρειες. Σε τι διαφερει ομως η huawei κ η zte? μπηκαν στο χωρο της Ελλαδας και ειπαν... ειμαστε η huawei κ η zte και προσφερουμε(κατ'εμε παντα) Χρυση τομη ΤΙΜΗΣ/HARDWARE το hardware ορισμενων αυτων τα ζηλευουν αλλα κινητα γνωστα γνωστων εταιρειων. Για να μπει μια καινουρια εταιρεια σε μια χωρα δε θα μπει με ενα κινητο 800ε κανεις δεν θα το παρει αρα θα παραμεινουν αγνωστες! εχω να πω κ αλλα , αλλα σας κουρασα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα