ektor7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μην πάρω ένα καλό κινητό, αμέσως να το βγάλει άλλος σε φτηνιάρικη έκδοση! Eγω που ξυπνω καθε πρωι και προσευχομαι να γεμισει η αγορα με κινητα που να κανουν οτι το hd2(δλδ να εχου πανω απο ενα λογισμικο),τι να πω!?
21century Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αφού πληρώνουμε ακριβά τα επώνυμα τότε τα κινεζικά κινητά λόγω εισαγωγών θα κοστίζουν πάντα φθηνότερα, ξέρετε πόσο έχουν στη Κίνα;
outlaw star Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 @antonis 3d τι να σου πω το κινητό το έχω απο τότε που βγήκε ελλάδα και πραγματικά δεν είχα κανένα απο τα παραπάνω θέματα!! (μιλάω πάντα για official rom έτσι)..το μόνο θέμα που είχα ήταν ασυμβατότητα με το bluetooth όπου αγόρασα άλλο και τώρα είναι ok..επίσης όπως σου είπα αν δεις το αντίστοιχο thread στη κινητη τηλεφωνία πολλοί βάλανε τη 2.3.5 και είναι υπερευχαριστημένοι! το ίδιο ισχύει και για μένα και όταν ξαναπάρω τηλ θα σκεφτώ σοβαρά και πάλι για huawei
oldnew Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Η huawei ουσιαστικά είναι η ποιο σοβαρή κινεζική μαζί με τη zte. Δε συγκρίνονται ακόμα όμως, στα κινητά τουλάχιστον, με samsung, htc, sony. Ούτε καν με lg.
Antonis3d Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Η μετέπειτα υποστήριξη είναι πάρα πολύ σημαντική για πολλούς. Η huawei δεν παίζει να έχει καν τμήμα εξυπηρέτησης πελατών...
leventakas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη ρε παιδιά τελικά αξίζει smartphone από αυτήν την εταιρία ή όχι? Ο ένας λέει ότι είναι γεματο bugs ο άλλος το διαψεύδει..υπάρχει κανένας άλλος κάτοχος τηλεφώνου αυτής της εταιρίας να μας δώσει τα φώτα του? Οι καιροί δύσκολοι και τα χρήματα λίγα αν είναι να πάρω smartphone θα προτειμήσω το ποιοτικό και φθηνό άσχετα αν είναι "φίρμα " ή όχι..
BiZARRe_T Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη ρε παιδιά τελικά αξίζει smartphone από αυτήν την εταιρία ή όχι? Ο ένας λέει ότι είναι γεματο bugs ο άλλος το διαψεύδει..υπάρχει κανένας άλλος κάτοχος τηλεφώνου αυτής της εταιρίας να μας δώσει τα φώτα του? Οι καιροί δύσκολοι και τα χρήματα λίγα αν είναι να πάρω smartphone θα προτειμήσω το ποιοτικό και φθηνό άσχετα αν είναι "φίρμα " ή όχι.. φιλε μου για ολα τα κινητα ο καθενας θα πει την εμπειρια του αλλος καλη αλλος κακη! προσωπικα ακουω κακες εμπειριες απο φιλους που εχουν "γνωστες" μαρκες χρηματικου επιπεδου ideos παντα μιλαω... επειδη ομως ενα μοντελο της ταδε εταιριας θα εχει καποια προβληματα δε σημαινει οτι ολα τα υπολοιπα κινητα της θα εχουν τα ιδια. εγω προσωπικα ειχα αγορασει το ideos τον μαρτιο για τον λογο ακριβως που σημαινουν οι λεξεις Valued For Money κ για την ακριβεια best vfm. Οποτε ηξερα τις απαιτησεις μου. εμεινε κατα λαθος εξω στη βροχη για ωρες χαλασε και μετα απο 2μηνες... πηγα κ αγορασα παλι το ιδιο γιατι ημουν ευχαριστημενος! (ειδικα σε σχεση με κατι αλλες "γνωστες" μαρκες στο επιπεδο τιμων του ideos... που σου προσφερουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα μισα σε hardware και κανουν +50ε
Plug Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη ρε παιδιά τελικά αξίζει smartphone από αυτήν την εταιρία ή όχι? Ο ένας λέει ότι είναι γεματο bugs ο άλλος το διαψεύδει..υπάρχει κανένας άλλος κάτοχος τηλεφώνου αυτής της εταιρίας να μας δώσει τα φώτα του? Οι καιροί δύσκολοι και τα χρήματα λίγα αν είναι να πάρω smartphone θα προτειμήσω το ποιοτικό και φθηνό άσχετα αν είναι "φίρμα " ή όχι.. Εχω το απλο και το προ,ειμαι υπερ ευχαριστημένος και τον μαρτη θα πουλήσω το απλο και θα πάρω στο ascend,σε κάλυψα; κι εχω περάσει και πειραγμένες ρομ,εχω κάνει oc κλπ
nodas_21greek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν προσωπική εμπειρία με το απλό Χ5: Με το 2.2 το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι αν έκανα browsing χρησιμοποιώντας 3g (όχι wifi δλδ) εκεί η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα. Αυτό βέβαια είναι σύνηθες για σχεδόν όλα τα κινητά. Το πρόβλημα ήταν ότι κάποιες φορές ακόμα κι αφού σταματούσα την περιήγηση κι απενεργοποούσα την πλοήγηση μέσω δικτύων κινητής, η μπαταρία συνέχιζε να μειώνεται γρήγορα. Όποτε παρατηρούσα λοιπόν κάτι τέτοιο έκανα μια επανεκκίνηση στο κινητό κι έστρωνε. Άντε να βάλω κι ένα δεύτερο, ότι στα βίντεο στα 720p έχει ένα μικρό "σπάσιμο" κατά την αναπαραγωγή. (αναφέρομαι σε βίντεο τραβηγμένα από το κινητό) Τώρα εδώ και 10 περίπου μέρες έχω την 2.3.5 Θέματα που έχω εντοπίσει ως τώρα: 1) 2 φορές έχω βρει το κινητό να έχει κάνει επανεκκίνηση και να μου ζητάει το pin από μόνο του. 2) Μια φορά μου έκαναν κλήση και ανταποκρίθηκε το touch για να απαντήσω μετά από 2-3 sec 3) Mια φορά μου έστειλαν ένα μνμ 22:15 και εμφανίστηκε στο κινητό μου 23:30 Αυτά έχω αντιμετωπίσει στη συμβίωση μου με το κινεζάκι. Τα θετικά έχουν αναφερθεί πολλάκις και δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα παραθέσω εκ νέου. Πιστεύω ότι ειδικά για την περίοδο που το αγοράσαμε οι περισσότεροι με τα αντίστοιχα μοντέλα να κυμαίνονται 100€+ είναι λίγα προβλήματα για να το χαρακτηρίσει κάποιος "φτηνιάρικο", "προβληματικό" ή δεν ξέρω και έγω τι άλλο. ΥΓ: Και μην ξεχνάτε ότι ότιδήποτε και αν αγοράσετε υπάρχει πιθανότητα αστοχίας - προσβλήματος. Φίλος με sgs2 έβγαζε φωτος κι εμφανιζόταν μέσα μια μπλε σκιά. Ευτυχώς δεν έχει δει paranormal activity γιατί θα είχαμε άλλα!!!
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα με τα κινεζικά ειναι αυτό που εγραψα και πιο πριν. Κάποτε έβγαινε ένα zte blade με 130€ και επιδόσεις / χαρακτηριστικά κινητών που κάνανε 300€ Εκεί εισουν διατεθημενος να το προτιμησεις σε σχεση με επωνυμα, και ας είχε χειρότερα πλαστικά, υποστήριξή κλπ. Ο λόγος ήταν ότι τα επώνυμα ήταν ακριβα και το κινεζικό έμοιαζε κελεπούρι. Τώρα τι έγινε: Φθηνιναν πολυ κάποια επώνυμα μιας και βγαίνουν αλλα ισχυρότερα συνέχεια. Οι κινέζοι αργούν χαρακτηριστικά να βγάλουν καποιο κινητό - αντιγραφή. Μεχρι να το κάνουν , ο ανταγωνισμός έχει παει στο θεο, και προηγούμενα δυνατά επώνυμα μοντέλα έχουν φθηνηνει σε επιπεδο κόστους, πολλές φορές απλα για να μη μείνουν στοκ. Έτσι όμως τα κινεζικά παψανε να ειναι ανταγωνιστικά.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παραπάνω. Φαινεται πολυ καλο. Αν είχε βγει στα 450€ όταν το sgs2 έκανε 600€ ,θα έκανε παρτι. Τώρα το sgs2 το βρίσκεις στο νετ 450€ Μεχρι να κυκλοφορήσει, το sgs2 θα έχει πέσει στα 400€.. Εκεί όμως το ascend παύει να έχει λογο ύπαρξής.. Έχει ένα συν σημαντικό, υψηλότερη αναλυση, αλλα αυτό δεν ειναι αρκετό να το προτιμησει κανείς σε σχεση με το επώνυμο sgs2, για 1000 λογους. Και μη ξεχνάμε ότι έχει και μεγαλύτερη αποθ μνημη το sgs2. Με λίγα λογια για να προτιμησει κανείς το ascend θα πρέπει να ειναι 100€ κάτω, δηλ να βγει στα 300€.. Και πάλι δε θα μοιάζει κελεπούρι. Οπότε απατο θα παει.
rayman13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ορισμενοι πρεπει πραγματικα να αρχισετε να βγαζετε αποψη μονοι σας και οχι απο sites Η μαγαζια η δεν ξερω τι. Απο που και ως που εχουμε τον τιμιο και αξιοπιστο κορεατη που θελει να μας προσφερει το καλυτερο και απο την αλλη τον αναξιοπιστο κινεζο που θελει να μας εκμεταλλευτει? Ενας κολοσσος οπως η HUAWEI δεν υστερει σε τιποτα απο μια SAMSUNG η μια LG. Αυτο ειναι δεδομενο. Παρουσιασε ενα κινητο με φοβερες δυνατοτητες και πολυ λεπτο.που θα βγει τον Απριλιο. Το να προσπαθουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το τι τιμη θα εχει τοτε ειναι ακυρο και ακαιρο καθως δεν ξερουμε καν σε τι οικονομικη κατασταση θα ειναι οχι μονο η Ελλαδα αλλα και ο κοσμος τοτε. Ακυρο ειναι επισης και το να λεμε οτι επειδη θα εχουν βγει 4πυρινα θα πρεπει να ειναι φτηνο. Σας εγγυηθηκε κανεις πως τα 4πυρηνα δε θα βγουν πχ στο χιλιαρικο? Το δεδομενο εδω ειναι οτι η κατηγορια που στοχευει το κινητο ειναι τα πολυ λεπτα high end smartphones. Ισως να ειναι το φτηνοτερο απο αυτα, ισως οχι. Το να απαιτουμε να ειναι το φτηνοτερο απλα επειδι ειναι κινεζικο ειναι παραλλογισμος. Ενα τελευταιο λαθος ειναι η οποια συγκριση με τη ZTE.Η ZTE σα μεγεθος ειναι ΠΟΛΥ μικροτερο της HUAWEI. ΠΟΛΥ ομως! Συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν αντεχω να διαβαζω κραξιμο που δε στεκεται πουθενα. Ξερω δε φταιμε εμεις που ειναι ο αλλος μαυρος και τα σχετικα...
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ορισμενοι πρεπει πραγματικα να αρχισετε να βγαζετε αποψη μονοι σας και οχι απο sites Η μαγαζια η δεν ξερω τι. Απο που και ως που εχουμε τον τιμιο και αξιοπιστο κορεατη που θελει να μας προσφερει το καλυτερο και απο την αλλη τον αναξιοπιστο κινεζο που θελει να μας εκμεταλλευτει? Ενας κολοσσος οπως η HUAWEI δεν υστερει σε τιποτα απο μια SAMSUNG η μια LG. Αυτο ειναι δεδομενο. Παρουσιασε ενα κινητο με φοβερες δυνατοτητες και πολυ λεπτο.που θα βγει τον Απριλιο. Το να προσπαθουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το τι τιμη θα εχει τοτε ειναι ακυρο και ακαιρο καθως δεν ξερουμε καν σε τι οικονομικη κατασταση θα ειναι οχι μονο η Ελλαδα αλλα και ο κοσμος τοτε. Ακυρο ειναι επισης και το να λεμε οτι επειδη θα εχουν βγει 4πυρινα θα πρεπει να ειναι φτηνο. Σας εγγυηθηκε κανεις πως τα 4πυρηνα δε θα βγουν πχ στο χιλιαρικο? Το δεδομενο εδω ειναι οτι η κατηγορια που στοχευει το κινητο ειναι τα πολυ λεπτα high end smartphones. Ισως να ειναι το φτηνοτερο απο αυτα, ισως οχι. Το να απαιτουμε να ειναι το φτηνοτερο απλα επειδι ειναι κινεζικο ειναι παραλλογισμος. Ενα τελευταιο λαθος ειναι η οποια συγκριση με τη ZTE.Η ZTE σα μεγεθος ειναι ΠΟΛΥ μικροτερο της HUAWEI. ΠΟΛΥ ομως! Συγγνωμη για το υφος μου αλλα δεν αντεχω να διαβαζω κραξιμο που δε στεκεται πουθενα. Ξερω δε φταιμε εμεις που ειναι ο αλλος μαυρος και τα σχετικα... Δεδομένο ότι η huawei και η κάθε huawei δεν υστερεί σε τίποτα απέναντί σε samsung, htc, sony, lg κλπ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, και όχι σε αλλο hardware, ειναι μονο για σένα. Εγώ σου λεω ότι καμία σχεση δεν έχει η huawei με αυτές τις εταιρίες, και δεν τη θεωρώ καθόλου κακη εταιρία αλλα μη φτάνουμε και στο αλλο ακρο. Στο θεμα κινητη τηλεφωνία εμπλέκονται ένα σορο παράγοντες. Υποστήριξή επισιμη και μη, σχεδίασή, ποιότητα υποστήριξή σε κάθε λογης περιφερειακά πχ θήκες, βάση αυτοκινητου, και πανω απο όλα η εμπειρια που δεν αποκτιέται απο τη μια μερα στην αλλη. Μη κατσω να σου κάνω αναλυση ποσες πιπες έφαγε η sony για να βγάλει το 1ο σοβαρό smartphone παρα τα δισεκατομμύρια που εριξε και το hardware που αγοραζε απο htc που ήταν τοτε κορυφαία. Σε αυτά η huawei ειναι εντελώς μέτρια. Βγάζει μια συσκευή και τέλος.. Αυτό ήτανε. Ετοιμάζει την επομένη. Αν τύχει και πετύχει εμπορικά έχεις μια κάποια ανεπίσημη υποστήριξή, αλλιώς τον ιπιες.. Εδω σχεδόν οι επώνυμοι είναι κακοί ,και διαμαρτυρωνται ολοι ,θα συζητάμε για τη huawei τωρα; Βεβαία για να παίρνεις κινεζικά και να τα εκθιαζεις κιόλας σημαίνει ότι οι απαιτήσεις σου ειναι στο 0. Κάποτε μπορεί και να τους ξεπεράσει ολους. Σημερα παντως ούτε με σφαίρες. Δεν ξέρω τι fanboyσμος υπερ των Κινέζων έχει πιασει ορισμένους τελευταία. Αν δεν ήταν φθηνότερα κανείς δεν θα τα έπαιρνε. Όλα τα αλλα ειναι μπούρδες. Και ναι, σου εγγυώμαι ότι τα 4πυρηνα δε θα βγουν στο 1000ρικο. Ολες οι ναυαρχιδες βγαίνουν 600-650€ και μετα πέφτουν κατακόρυφα. Κινητό στα 1000€ μονο εσι έχεις δει, κανένας αλλος. Θα βγει μάλιστα 4πυρινο tablet 250€, έχει ανακοινωθεί. Αμα το sgs2 κανει 400€ (το asced πρακτικά θα υπάρχει στην αγορα τέλη καλοκαίριου, λες μεχρι τοτε να μην έχει πέσει 50€ το sgs2; Εντελώς δεδομένο με αυτά που βγαινουν), εσι ποσα λεφτά θα εδινες για το asced??? Δεν ξέρω τι μέγεθος έχει η zte, στην ελλάδα παντως είχε μεγαλύτερη επιτυχία απο τη huawei μεχρι σημερα. Το ρεκόρ του blade δεν το πλησίασε καν το ideos. Ρωτα στη wind, αν έχεις κανένα γνωστό, θα στο πει. Το fiat το παίρνεις γιατί ειναι φθηνο, δεν το παίρνεις επειδή ειναι καλύτερό απ την bmw. Το κράξιμο που διαβαζεις έχει αιτιολογία, αυτά που γραφεις εσι πχ για 4πυρηνα των 1000€ δε στέκουν...
elteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 oldnew, fanboyσμο για τα κινέζικα δεν είδα εδώ μέσα. Αντιθέτως κάποιοι ΚΑΤΟΧΟΙ έγραψαν την εμπειρία από την χρήση τους. Αυτό που βλέπω είναι οι περισσότεροι μόνο κράζουν. Γιατί προφανώς όλων σας περισσεύουν τα ευρώ και τα σκάτε για sgs2-3 & 4s-5 ...Να κρατάμε ένα όριο γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές, να ναι καλά οι κινέζοι που μπορούν πολλοί να αγοράσουν κάτι καλύτερο από 3ιντσες μπούρδες της LG, Samsung & Nokia. Δεν ξέρω τι μέγεθος έχει η zte, στην ελλάδα παντως είχε μεγαλύτερη επιτυχία απο τη huawei μεχρι σημερα. Το ρεκόρ του blade δεν το πλησίασε καν το ideos. Ρωτα στη wind, αν έχεις κανένα γνωστό, θα στο πει. Founded 1988 It has 20 R&D institutes in countries including China, Germany, India, Russia, Sweden and the United States In 2010, Huawei recorded revenues of US$28 billion. Its products and services have been deployed in more than 140 countries and it currently serves 45 of the world's 50 largest telecoms operators. http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εταιρειούλα στυλ Hi Phone. προφανώς τώρα ξεκίνησε να δραστηριοποιήται και στα κινητά. περιμένετε λίγο γιατί και την samsung έτσι την κοροιδεύατε και τώρα πίνετε σαμπάνια στο ονομά της.
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 oldnew, fanboyσμο για τα κινέζικα δεν είδα εδώ μέσα. Αντιθέτως κάποιοι ΚΑΤΟΧΟΙ έγραψαν την εμπειρία από την χρήση τους. Αυτό που βλέπω είναι οι περισσότεροι μόνο κράζουν. Γιατί προφανώς όλων σας περισσεύουν τα ευρώ και τα σκάτε για sgs2-3 & 4s-5 ...Να κρατάμε ένα όριο γιατί ζούμε σε δύσκολες εποχές, να ναι καλά οι κινέζοι που μπορούν πολλοί να αγοράσουν κάτι καλύτερο από 3ιντσες μπούρδες της LG, Samsung & Nokia. Founded 1988 It has 20 R&D institutes in countries including China, Germany, India, Russia, Sweden and the United States In 2010, Huawei recorded revenues of US$28 billion. Its products and services have been deployed in more than 140 countries and it currently serves 45 of the world's 50 largest telecoms operators. http://en.wikipedia.org/wiki/Huawei καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εταιρειούλα στυλ Hi Phone. προφανώς τώρα ξεκίνησε να δραστηριοποιήται και στα κινητά. περιμένετε λίγο γιατί και την samsung έτσι την κοροιδεύατε και τώρα πίνετε σαμπάνια στο ονομά της. Γραφει κανεις ότι ειναι εταιριουλα; Το θεμα δεν είναι αν βγάζει τα καλύτερα αεροπλάνα. Εσι το κινητό θα αγοράσεις, αυτό σε ενδιαφέρει. Και τα κινητα της σε γενικές γραμμές καλα ειναι. Όχι, καλύτερα απο samsung htc sony δεν ειναι. Οποίος το υποστήριζει αυτό είναι fanboy. Ποσο μάλλον όταν η αιτιολογία ειναι λάθος. Η sony ξέρεις τι κολοσσός ειναι; Τα πρώτα της smartphone για 2 χρονιά ήταν μαπα. Ότι πούλαγε το πούλαγε μονο απο το όνομά. Αυτό που γράφεις ειναι το κλειδί. Η τιμή. Εκεί θα κριθεί το asced εμπορικά. Και εγώ προεξοφλήσω ότι θα τα βρει δύσκολα εκεί που έχει παει ο ανταγωνισμός. Και εξηγω και γιατί. Θα δουμε αν εχω δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα