Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Είμαι στο ψάξημο για να πάρω καινούριο laptop. Βασικές απιτήσεις είναι να μπορεί να παίζει FullHD ταινίες, τιμή το πολύ 600 ευρώ, και να μην είναι TurboX :P. Έχω βρει εγώ κάποια πράγματα μέσω skroutz αλλά επειδή δεν έχω ιδέα απο αξιοπιστία εταιριών, καλυτερα να περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστω εκ των προτέρων. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Είμαι στο ψάξημο για να πάρω καινούριο laptop. Βασικές απιτήσεις είναι να μπορεί να παίζει FullHD ταινίες, τιμή το πολύ 600 ευρώ, και να μην είναι TurboX :P. Έχω βρει εγώ κάποια πράγματα μέσω skroutz αλλά επειδή δεν έχω ιδέα απο αξιοπιστία εταιριών, καλυτερα να περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστω εκ των προτέρων. :)

δωσε περισσοτερα στοιχεία

παιχνιδια παιζεις

χρησιμοποιεις βαρια προγραμματα

ποσες ιντσες θες

θες hdmi για να το συνδεεις στην τηλεωραση

Δημοσ.

δωσε περισσοτερα στοιχεία

παιχνιδια παιζεις

χρησιμοποιεις βαρια προγραμματα

ποσες ιντσες θες

θες hdmi για να το συνδεεις στην τηλεωραση

Παιχνίδια όχι και τόσο. HDMI θέλω ναι για σύνδεση σε 47άρα τηλεόραση. Ίντσες απο 15 και πάνω.

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα αυτο Link και φθηνο και τα εχει ολα.... εκτος αν θες κατι πιο ακριβο τοτε παμε σε πολυ καλυτερο

με προλαβες

Παιχνίδια όχι και τόσο. HDMI θέλω ναι για σύνδεση σε 47άρα τηλεόραση. Ίντσες απο 15 και πάνω.

για 15αρι πας στο asus π σ ειπε ο φιλος παραπανω ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του

Δημοσ.

Πόσο αξιόπιστη είναι η ASUS? Θα προτιμούσα νομίζω κάτι σε TOSHIBA, Sony, Acer κλπ.

απο αξιοπιστια μια χαρα ειναι πολυ καλυτερα απο acer και απο sony και απο service μια χαρα ειναι προχωρα αφοβα

για μενα απο θεμα αξιοπιστιας πανε

dell toshiba

hp asus

lenovo sony

acer Fujitsu

Δημοσ.

Τελικά πήρα τον HP pavilion g7-1216sv. Τον έχω από χθες και όλα είναι μια χαρα:). Μαζί πήρα και επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια σύνολο 3:). Συμφερει ο hp αυτες τις μέρες γιατι ρίξανε τις τιμές μέχρι και 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...