dimo72 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εχω τον εκτυπωτη canon mp620. τα μελανια που φοραει ειναι cli521 και pgi520. αγορασα απο e-bay μελανια για εκτυπωτη mp620 και τα μελανια ειχαν κωδικο cli221 και pgi220. τα εβαλα στον εκτυπωτη και δεν μου τα αναγνωριζει. τι μπορω να κανω; μηπως καποιο Chip Resetter;
pantote Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πες μου τι μήνυμα βγάζει. Λογικά πατάς για μερικά δευτερόλεπτα το cancel (ροζ τριγωνάκι τέρμα δεξιά) και τα δέχεται...
dimo72 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 U140 το ακολουθο δοχειο μελανης δεν μπορει να αναγνωρισει το κοκκινο κουμπι δεξια το πατησα αλλα δεν... τελικα εβγαλα τα τσιπακια απο τα καινουργια και τα εβαλα στα μη γνησια. τα αναγνωριζει κανονικα και τυπωνει.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δε προκειται να τα δει γιατι τα 220/221 ειναι για αμερική.Ιδιο πραγμα μεν αλλα αλλο ονομα.Καλυτερα αγοραζε επωνυμα μελάνια γιατι πολλα κινεζικα απο το ebay δημιουργουν προβληματα.. Ενας καλος supplier ειναι εδω http://www.octoink.co.uk/home.php
kostaks3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 εγω πιστευω ειναι καλυτερο να πηγαινεις και να πληρωνεις τα μισα λεφτα για ξαναγεμισμα
pantote Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 U140 το ακολουθο δοχειο μελανης δεν μπορει να αναγνωρισει το κοκκινο κουμπι δεξια το πατησα αλλα δεν... τελικα εβγαλα τα τσιπακια απο τα καινουργια και τα εβαλα στα μη γνησια. τα αναγνωριζει κανονικα και τυπωνει. χα χα σωστή σκέψη!!! δες και εδώ
sintalkas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ακριβώς φίλε τα φτηνοκινέζικα δεν έχουν τσιπάκι και αρά δεν τα αναγνωρίζει αν θες πολύ καλά συμβατά με ποιότητα original απευθύνσου σε εμένα!!
Dimitroulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλησπέρα.... Έχω το πολυμηχάνημα της HP 2355. Αγόρασα μελάνια (μαύρο - έγχρωμο) μη γνήσια από ενα τύπο από UK από το ebay. Δεν τα αναγνωρίζει και δεν μπορώ να εκτυπώσω. Καμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα