ianos666 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 για οποιον ξερει autocad !! παω να κανω plot το σχεδιο και δεν μου βγαζει την επιλογη του adobe pdf εχω το τελευταιο adobe reader x με ολα τα update !! ξερει κανεις να μου πει γιατι συμβαινει και πως αντιμετωπιζεται ?? ευχαριστω !
chania-autocad Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δεν νομιζω οτι το adobe reader δημιουργει pdf αρχεια - απλα διαβαζεις ετοιμα pdf για αυτην την απαιτηση που περιγραφεις εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη cutepdf (ειναι δωρεαν)
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα από Autocad αλλά στα προγράμματα vector γραφικών που χρεισιμοποιώ εγώ συχνά τις επιλογές που δεν προτείνονται ιδιαίτερα τις έχει ως export. Σίγουρα όμως το ότι έχεις τον adobe reader x δεν βοηθάει στο να φτιάξεις pdf όπως λέει και ο chania-autocad. Επειδή όπως είπα δεν ξέρω από Autocad, δοκίμασε να εγκαταστήσεις το PDFCreator, το οποίο δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή που αντί να τυπώνει σε χαρτί δημιουργεί ένα αρχείο pdf. Ίσως έτσι καταφέρεις αυτό που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα