pOLoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-120111.html
k_dinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγω πάντως τσιμπησα το αερόθερμο! (αυτό των specials με 16, όχι του newsletter με τα 21)
solution1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω το 3G Router, κάτι λέει (τιμολογιακά τουλάχιστον).. Όσο ήταν ανοιχτό το imode, το wind plus και αργότερα το myq, είχε νόημα η αγορά μιας τέτοιας συσκευής. Με τις τιμές που έχει φτάσει , το mobile internet με τα σημερινά δεδομένα, νομίζω δεν αξίζει πλέον. Η vodafone πότε θα πάρει σειρά; Αφού συμμετέχει ενεργά στο καρτέλ!
deliol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 HP touchpad 32Gb στα 289 ευρώ, και όταν ανοίξεις το link η τιμή ξαφνικά ανεβαίνει στα 299 !!! Αξίζει στα 299 ή να κοιτάξω κάτι άλλο (για δώρο στην γυναίκα?)
manosfp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω το 3G Router, κάτι λέει (τιμολογιακά τουλάχιστον).. Όσο ήταν ανοιχτό το imode, το wind plus και αργότερα το myq, είχε νόημα η αγορά μιας τέτοιας συσκευής. Με τις τιμές που έχει φτάσει , το mobile internet με τα σημερινά δεδομένα, νομίζω δεν αξίζει πλέον. Η vodafone πότε θα πάρει σειρά; Αφού συμμετέχει ενεργά στο καρτέλ! για να καταλάβω, το εν λόγω μηχάνημα παίρνει κάρτα σιμ και δημιουργεί ασύρματο hot spot?
solution1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 για να καταλάβω, το εν λόγω μηχάνημα παίρνει κάρτα σιμ και δημιουργεί ασύρματο hot spot? Έχεις δίκιο, my bad. Μάλλον όχι. Στις διαθέσιμες θύρες αναφέρει: 1x USB 2.0 Port (για 3G κάρτα) και στις απαιτήσεις συστήματος: 3G USB Modem Απλά βάζεις επάνω το ήδη υπάρχον usb 3g modem σου και κάνεις διαμοιρασμό. Έχω την εντύπωση ότι την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και μ' αυτό αν βάλεις openwrt οδηγίες: http://blog.josefsson.org/2011/05/22/openwrt-with-huawei-e367-and-tp-link-tl-wr1043nd/
xetasa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 HP touchpad 32Gb στα 289 ευρώ, και όταν ανοίξεις το link η τιμή ξαφνικά ανεβαίνει στα 299 !!! Αξίζει στα 299 ή να κοιτάξω κάτι άλλο (για δώρο στην γυναίκα?) Εκπληκτοτρομερή η προσφορά του e-shop που από τα 289 σου λέει να πλερώσεις...299!!! Ελπίζω αν το βάλεις στο καλάθι σου να μην πάει ...350 και στην παραλαβή του (όποτε και αν γίνει αυτή) να το παίρνεις στα...449! ΧΑΧΑΧΑ... Σοβαρά τώρα, τι γνώμη έχουμε για το μηχάνημα γιατί το καλοβλέπω. Αξίζει τα λεφτά του? Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει?
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τα ηχεία 5.1 της Easy Touch αξίζουν ή χάλια μάρκα? Αυτό που έχει στα e-shop specials μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σκληρό 2.5" ή 3.5"? Υπάρχουν θήκες για 3.5" που να είναι οικονομικότερες από αυτό το μηχάνημα? (Αν μπορείτε απαντήστε γρήγορα για να ξέρω αν το παραγγείλω ή όχι.)
chem Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εκπληκτοτρομερή η προσφορά του e-shop που από τα 289 σου λέει να πλερώσεις...299!!! Ελπίζω αν το βάλεις στο καλάθι σου να μην πάει ...350 και στην παραλαβή του (όποτε και αν γίνει αυτή) να το παίρνεις στα...449! ΧΑΧΑΧΑ... Σοβαρά τώρα, τι γνώμη έχουμε για το μηχάνημα γιατί το καλοβλέπω. Αξίζει τα λεφτά του? Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει? Στο newsletter πάνω πάνω έχει έναν κωδικό προσφοράς(1201). Όταν το παραγγείλεις βάζεις τον κωδικό προσφοράς και γίνεται αυτόματα η έκπτωση. edit:Τώρα που το ξαναείδα μόνο στο Touchpad το κάνει αυτό. Σε όλα τα άλλα προιόντα έχει κανονικά την έκπτωση. Πάλι κάτι τύπου crazy sundays θα κάνει,το ακριβαίνει 10 με 20 ευρουλάκια!!!!
manosfp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έχεις δίκιο, my bad. Μάλλον όχι. Στις διαθέσιμες θύρες αναφέρει: 1x USB 2.0 Port (για 3G κάρτα) και στις απαιτήσεις συστήματος: 3G USB Modem Απλά βάζεις επάνω το ήδη υπάρχον usb 3g modem σου και κάνεις διαμοιρασμό. Έχω την εντύπωση ότι την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και μ' αυτό αν βάλεις openwrt οδηγίες: http://blog.josefsson.org/2011/05/22/openwrt-with-huawei-e367-and-tp-link-tl-wr1043nd/ Αν κάποιος το έχει ας μας διαφωτίσει.
esertas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που έχει στα e-shop specials μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σκληρό 2.5" ή 3.5"? Υπάρχουν θήκες για 3.5" που να είναι οικονομικότερες από αυτό το μηχάνημα? (Αν μπορείτε απαντήστε γρήγορα για να ξέρω αν το παραγγείλω ή όχι.) Έτσι γράφει. Και από τα 2 δέχεται. Η θήκη είναι άλλο πράμα. Είναι για σταθερά να τον έχεις μέσα. Αυτό είναι για μια στιγμή συνδέεις έναν πάνω και κάνεις την κόπια. Εγώ πάντως το παρήγγειλα.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έτσι γράφει. Και από τα 2 δέχεται. Η θήκη είναι άλλο πράμα. Είναι για σταθερά να τον έχεις μέσα. Αυτό είναι για μια στιγμή συνδέεις έναν πάνω και κάνεις την κόπια. Εγώ πάντως το παρήγγειλα. Δηλαδή άμα πάρεις θήκη δεν μπορείς να μεταφέρεις τον εσωτερικό σκληρό σαν εξωτερικό?
astymagos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Στο touchpad γιατι λεει εγγυηση 1 χρονο ενω στο 16gb ηταν 2; Τι παιζει εδω;
panoskir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Στο touchpad γιατι λεει εγγυηση 1 χρονο ενω στο 16gb ηταν 2; Τι παιζει εδω; Και στο 16gb 1 χρονος ειναι αμα το ελεγξεις και με το serial στην HP μαλλον ειχαν κανει λαθος και το διορθωσαν τωρα.
astymagos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 οταν δλδ εγινε η παραγγελια μου και η πληρωμη του ελεγε 2 χρονια..αυτο μηπως ειναι παραπλανηση καταναλωτή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα