Προς το περιεχόμενο

eshop.gr newsletter 12/1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω το 3G Router, κάτι λέει (τιμολογιακά τουλάχιστον)..

Όσο ήταν ανοιχτό το imode, το wind plus και αργότερα το myq, είχε νόημα η αγορά μιας τέτοιας συσκευής.

Με τις τιμές που έχει φτάσει , το mobile internet με τα σημερινά δεδομένα, νομίζω δεν αξίζει πλέον.

Η vodafone πότε θα πάρει σειρά; Αφού συμμετέχει ενεργά στο καρτέλ! devil.png

Δημοσ.

HP touchpad 32Gb στα 289 ευρώ, και όταν ανοίξεις το link η τιμή ξαφνικά ανεβαίνει στα 299 !!!

Αξίζει στα 299 ή να κοιτάξω κάτι άλλο (για δώρο στην γυναίκα?)

Δημοσ.

Νομίζω το 3G Router, κάτι λέει (τιμολογιακά τουλάχιστον)..

Όσο ήταν ανοιχτό το imode, το wind plus και αργότερα το myq, είχε νόημα η αγορά μιας τέτοιας συσκευής.

Με τις τιμές που έχει φτάσει , το mobile internet με τα σημερινά δεδομένα, νομίζω δεν αξίζει πλέον.

Η vodafone πότε θα πάρει σειρά; Αφού συμμετέχει ενεργά στο καρτέλ! devil.png

για να καταλάβω, το εν λόγω μηχάνημα παίρνει κάρτα σιμ και δημιουργεί ασύρματο hot spot?
Δημοσ.

για να καταλάβω, το εν λόγω μηχάνημα παίρνει κάρτα σιμ και δημιουργεί ασύρματο hot spot?

Έχεις δίκιο, my bad.

Μάλλον όχι.

Στις διαθέσιμες θύρες αναφέρει: 1x USB 2.0 Port (για 3G κάρτα) και στις απαιτήσεις συστήματος: 3G USB Modem

Απλά βάζεις επάνω το ήδη υπάρχον usb 3g modem σου και κάνεις διαμοιρασμό.

Έχω την εντύπωση ότι την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και μ' αυτό αν βάλεις openwrt

οδηγίες: http://blog.josefsson.org/2011/05/22/openwrt-with-huawei-e367-and-tp-link-tl-wr1043nd/

Δημοσ.

HP touchpad 32Gb στα 289 ευρώ, και όταν ανοίξεις το link η τιμή ξαφνικά ανεβαίνει στα 299 !!!

Αξίζει στα 299 ή να κοιτάξω κάτι άλλο (για δώρο στην γυναίκα?)

Εκπληκτοτρομερή η προσφορά του e-shop που από τα 289 σου λέει να πλερώσεις...299!!! Ελπίζω αν το βάλεις στο καλάθι σου να μην πάει ...350 και στην παραλαβή του (όποτε και αν γίνει αυτή) να το παίρνεις στα...449! ΧΑΧΑΧΑ...

Σοβαρά τώρα, τι γνώμη έχουμε για το μηχάνημα γιατί το καλοβλέπω. Αξίζει τα λεφτά του? Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει?

Δημοσ.

Τα ηχεία 5.1 της Easy Touch αξίζουν ή χάλια μάρκα? Αυτό που έχει στα e-shop specials μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σκληρό 2.5" ή 3.5"? Υπάρχουν θήκες για 3.5" που να είναι οικονομικότερες από αυτό το μηχάνημα? (Αν μπορείτε απαντήστε γρήγορα για να ξέρω αν το παραγγείλω ή όχι.)

Δημοσ.

Εκπληκτοτρομερή η προσφορά του e-shop που από τα 289 σου λέει να πλερώσεις...299!!! Ελπίζω αν το βάλεις στο καλάθι σου να μην πάει ...350 και στην παραλαβή του (όποτε και αν γίνει αυτή) να το παίρνεις στα...449! ΧΑΧΑΧΑ...

Σοβαρά τώρα, τι γνώμη έχουμε για το μηχάνημα γιατί το καλοβλέπω. Αξίζει τα λεφτά του? Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει?

Στο newsletter πάνω πάνω έχει έναν κωδικό προσφοράς(1201). Όταν το παραγγείλεις βάζεις τον κωδικό προσφοράς και γίνεται αυτόματα η έκπτωση.

edit:Τώρα που το ξαναείδα μόνο στο Touchpad το κάνει αυτό. Σε όλα τα άλλα προιόντα έχει κανονικά την έκπτωση. Πάλι κάτι τύπου crazy sundays θα κάνει,το ακριβαίνει 10 με 20 ευρουλάκια!!!!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, my bad.

Μάλλον όχι.

Στις διαθέσιμες θύρες αναφέρει: 1x USB 2.0 Port (για 3G κάρτα) και στις απαιτήσεις συστήματος: 3G USB Modem

Απλά βάζεις επάνω το ήδη υπάρχον usb 3g modem σου και κάνεις διαμοιρασμό.

Έχω την εντύπωση ότι την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις και μ' αυτό αν βάλεις openwrt

οδηγίες: http://blog.josefsson.org/2011/05/22/openwrt-with-huawei-e367-and-tp-link-tl-wr1043nd/

Αν κάποιος το έχει ας μας διαφωτίσει.
Δημοσ.

Αυτό που έχει στα e-shop specials μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σκληρό 2.5" ή 3.5"? Υπάρχουν θήκες για 3.5" που να είναι οικονομικότερες από αυτό το μηχάνημα? (Αν μπορείτε απαντήστε γρήγορα για να ξέρω αν το παραγγείλω ή όχι.)

Έτσι γράφει. Και από τα 2 δέχεται. Η θήκη είναι άλλο πράμα. Είναι για σταθερά να τον έχεις μέσα. Αυτό είναι για μια στιγμή συνδέεις έναν πάνω και κάνεις την κόπια. Εγώ πάντως το παρήγγειλα.

Δημοσ.

Έτσι γράφει. Και από τα 2 δέχεται. Η θήκη είναι άλλο πράμα. Είναι για σταθερά να τον έχεις μέσα. Αυτό είναι για μια στιγμή συνδέεις έναν πάνω και κάνεις την κόπια. Εγώ πάντως το παρήγγειλα.

Δηλαδή άμα πάρεις θήκη δεν μπορείς να μεταφέρεις τον εσωτερικό σκληρό σαν εξωτερικό?

Δημοσ.

Στο touchpad γιατι λεει εγγυηση 1 χρονο ενω στο 16gb ηταν 2; Τι παιζει εδω;

Και στο 16gb 1 χρονος ειναι αμα το ελεγξεις και με το serial στην HP μαλλον ειχαν κανει λαθος και το διορθωσαν τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...