Προς το περιεχόμενο

Provlima me taineia

alGaLoRdVK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Katevasa mia taineia apo to winmx alla den paizei se kanena "kanoniko" media player pou exw.Exei kataliksi .avi.To gspot mou vgazei oti exw kanonika ola ta codec egkatestimena alla leei oti file is truncated 16,kati Kb are missing.Dokimasa na to paiksw me to avipreview kai paizei alla thelw na tou valw kai ypotitlous pou to aviprewiev den ypostirizei.Kserete kanena programma na diorthwnei to avi wste na paizei kanonika?

Δημοσ.

katevase tin teleftea ekdosi tou avipreview kai otan ani3eis tin tainia, kane tin save as.

Meta gia na eisai pliros kalimenos me ta keyframes. Ani3e to avi pou tha sou kanei to avipreview me to virtualdubmod alla otan tha to ani3eis epele3e to Popup extended open options kai epele3e Re-derive keyframe flags... Tha parei ligo xrono i diadikasia. Otan teliosei tha valesi video/direc stream copy kai meta file/save as, dineis mia onomasia gia to teliko avi, perimeneis ligo kai meta anigeis to avi pou sou ekane me opoion player thes mazi me tous ipotitlous

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry gia tin kathisterisi!Katevasa tin ekdosi 0.26 alpha tou avipreview alla den tin kanei save.Prepei na teleiwsei to index generation progress kai meta na patisw to save as?Auto kanw alla den mou vgazei parathyro pou tha zitaei thesi opou tha tin apothikeysei.Mipws exei kapoio default fakelo pou tis apothikeyei kateutheian ekei?

Δημοσ.

Ipothetika tha sou zitage fakelo na to apothikefseis.

Afto to paratirisa kai ego, se merikes periptoseis den kanei tpt eno se alles kanei kanonika save.

Den mporo na skefto tpt allo, dokimase na ani3eis me virtualdub(mod) to arxeiko avi me tin diadikasi apou perigrapsa sto proigoumeno post gia Re-derive keyframe flags kai den an kanei tpt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...