SpirosLouis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου πείτε ποιον τρόπο συμπίεσης αρχείων να χρησιμοποιήσω για να μπορέσω να τα έχω όλα σε ένα αρχείο αλλά και να μειωθεί σημαντικά ο χώρος. Σκέφτομαι να τα κάνω .iso. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Παρακαλώ επίσης προτείνετε μου προγράμματα για να γίνει η δουλειά. Ευχαριστώ.
kinq1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 .zip ή .rar δεν είναι καλύτερα; Εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει, να κερδίσεις χώρο ή να έχεις γρήγορη αποσυμπίεση.
SpirosLouis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 χώρο 100% αλλά βλέπω ότι με κανένα από τα 2 δεν κερδίζω ουσιαστικό χώρο.
Meraklis56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 τι θες να συμπιέσεις; Αν δεν μπορούν αυτά τα 2, τότε δεν μπορούν ούτε τα άλλα.
SpirosLouis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δεν παίζει δηλαδή ούτε με iso ούτε με τίποτα άλλο. Η συμπίεση είναι για διάφορα αρχεία. Από βίντεο μέχρι txt.
Meraklis56 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 για τα βίντεο και γενικά για περιεχόμενο το οποίο έχει συμπιεστεί ήδη(αρχεία mp3,εικόνες jpg) το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα επανακωδικοποιήσεις.Φυσικά με απώλεια ποιότητας. Τα txt συμπιέζονται,αλλά είναι τόσο μικρά που δεν έχει νόημα.
SpirosLouis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ααα γι'αυτό μπορώ να κερδίσω μόνο 1%. :-S ευχαριστώ πολύ μάλλον δεν θα κάνω τίποτα τελικά.
kinq1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ...ή το kgb archiver, αλλά να ξέρεις ότι όσο περισσότερο το συμπιέσεις, τόσο περισσότερη ώρα θα κάνει στην αποσυμπίεση.
SpirosLouis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Θα τα δοκιμάσω και τα 2. Έχω δυνατό υπολογιστή και πιστεύω δεν θα κάνει τόσο πολύ. Ευχαριστώ πολύ.!
antonl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το KGB με μεγάλο βαθμό συμπίεσης σίγουρα δε θα πάρει πολλές... μέρες :Ρ
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μην το παιδεύεις. Αν θέλεις να κερδίσεις χώρο θα επενακωδικοποιήσεις τα βίντεο και τα mp3. Για τα βίντεο δοκίμασε με το format factory ή με το freemake. Δώσε μικρότερο bitrate από το αρχικό (μπορείς να δεις το αρχικό με το mediainfo) ή επέλεξε συγκεκριμένο target size και θα στα μικραίνει. Θα περιμένεις όμως αρκετά και θα έχεις απώλεια ποιότητας. Για τα mp3 υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα, το κάνει και το freemake με την επιλογή "σε MP3" και αν επιλέξεις μικρότερο bitrate (π.χ. 128 ή 96). Ισχύει και εδώ το ίδιο με τα βίντεο, δλδ ότι θα έχεις απώλειες. BTW, η μορφή iso δεν προσφέρει καμία συμπίεση και το kgb το είχα δοκιμάσει παλαιότερα και μου έβγαλε ότι για να συμπιέσει ένα βίντεο μιάμισης ώρας ήθελε κάτι μέρες. Καλύτερα να το έκανα re-encode. Επίσης τα βίντεο και τα τραγούδια δεν συμπιέζονται σε μη απωλεστική μορφή (zip/rar κτλ).
SpirosLouis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ε άμα είναι να χάσω ποιότητα να το βράσω. καλύτερα να πάω να πάρω κι' άλλους σκληρούς. ;-)
benZiDirK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ετσι ειναι... Συμπιεση βιντεο και ηχο δεν προκειται να παρεις πανω απο 1-2%... Σε txt και doc και γενικα σε κειμενο μπορεις να παρεις αρκετη αυμπιεση... Αλλα και παλι ποσα αρχεια κειμενου να εχεις ποια; Η καλυτερη λυση λοιπον οπως ειπαν και τα παιδια ειναι format factory και convert
GiannisTOP Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 +1 στο Kgb Archiever. Συμπιεζει παρα πολυ τα αρχεια αλλα ο χρονος αποσυμπιεσης ειναι μεγαλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα