Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έψαχνα για οθόνες 3d 23" και βρηκα 2 γυρω στα 240€ αλλά ήταν passive 3d. ποια είναι η διαφορα σε αυτα τα μεγεθη και για χρηση με gaming και ταινιες?

Δημοσ.

έψαχνα για οθόνες 3d 23" και βρηκα 2 γυρω στα 240€ αλλά ήταν passive 3d. ποια είναι η διαφορα σε αυτα τα μεγεθη και για χρηση με gaming και ταινιες?

Θα σου πρότεινα passive 3D γιατί από όσο γνωρίζω active 3D έχουν μόνο τα γυαλιά της nvidia. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλα γυαλιά για οθόνες PC εκτός από αυτό της LG και της Nvidia. Η διαφορά είναι ότι τα passive είναι πιο ξεκούραστα, ελαφριά, φθηνά και δεν χρειάζεται να τα φορτίσεις. Τα active είναι το αντίθετο από αυτά. Με τα active όμως θα έχεις Full HD εμπειρία σε κάθε μάτι, κάτι που στα passive δεν γίνεται αφού εκεί η ανάλυση μειώνεται στο μισό. Για Games και ταινίες, αν τα παίζεις και βλέπεις μόνος σου θα ήταν καλύτερα τα active μπορώ να πω. Αλλά καλύτερα να ψάξεις το θέμα των active στις οθόνες του PC μιας και δεν νομίζω να υπάρχουν αλλά εκτός της nvidia.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα passive 3D γιατί από όσο γνωρίζω active 3D έχουν μόνο τα γυαλιά της nvidia. Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλα γυαλιά για οθόνες PC εκτός από αυτό της LG και της Nvidia. Η διαφορά είναι ότι τα passive είναι πιο ξεκούραστα, ελαφριά, φθηνά και δεν χρειάζεται να τα φορτίσεις. Τα active είναι το αντίθετο από αυτά. Με τα active όμως θα έχεις Full HD εμπειρία σε κάθε μάτι, κάτι που στα passive δεν γίνεται αφού εκεί η ανάλυση μειώνεται στο μισό. Για Games και ταινίες, αν τα παίζεις και βλέπεις μόνος σου θα ήταν καλύτερα τα active μπορώ να πω. Αλλά καλύτερα να ψάξεις το θέμα των active στις οθόνες του PC μιας και δεν νομίζω να υπάρχουν αλλά εκτός της nvidia.

Παίζει κάποιο ρόλο το ότι έχω nvidia gpu;

ούτως ή άλλως ταινίες φαντάζομαι δεν αξίζει να βλέπεις σε τόσο μικρό μέγεθος

Δημοσ.

Αν θες να δεις ταινία σε 3d θα πρέπει να μείνεις στην κανονική απόσ ταση που κάθεσαι στον υπολογιστή. Το οτι έχεις nvidia you παιζει ρόλο νομιζω μόνο αν χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία της nvidia. Για τις LG δεν γνωρίζω αν απαιτείται. Ποια κΆρτα γραφικών έχεις?

Δημοσ.

Αν θες να δεις ταινία σε 3d θα πρέπει να μείνεις στην κανονική απόσ ταση που κάθεσαι στον υπολογιστή. Το οτι έχεις nvidia you παιζει ρόλο νομιζω μόνο αν χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία της nvidia. Για τις LG δεν γνωρίζω αν απαιτείται. Ποια κΆρτα γραφικών έχεις?

n560 gtx. δηλαδή θα μπορώ να έχω και passive & active 3d;

Δημοσ.

Μόλις τώρα είδα ότι η LG τηλεόραση που ειδες με τα passive γυαλιά δεν υποστηρίζει 3d vision της nvidia. Παρόλα αυτά έγω προτιμώ την τεχνολογία της από άυτη της nvidia. Δες εδώ ποιες οθονες υποστηρίζουν το 3d vision http://www.nvidia.com/object/3d-vision-displays.html

Δημοσ.

Δηλαδή χρησιμοποιώντας passive 3d για τα παιχνίδια οι επιδόσεις πως είναι?

Ή ίδια με τις επιδόσεις που θα έχουν τα παιχνίδια αν χρησιμοποιείς active 3D της nvidia από όσο ξέρω. Και τα 2 3D είναι. Έχεις δυνατή κάρτα γραφικών και θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σου σε 3D. Σε μερικά μπορεί να χρειαστείς να κάνεις μικρούς υποβιβασμούς? Τι επεξεργαστή έχεις?

Δημοσ.

core2 duo E8600 και μπορει να τον αλλάξω με έναν quadcore

Πιστεύω θα τα παίζεις καλά. Δεν ξέρω ακριβώς τι απαιτήσεις έχει το 3D για να σου πω. Αλλά θα αναγκαστείς να ρίξεις την ανάλυση. Και έχε υπόψιν σου ότι το 3D στα passive έχει ανάλυση μισή της κανονικής (Full HD). Στα active είναι 1080p και στο κάθε μάτι. Νομίζω πως με passive θα παίζονται πιο εύκολα τα παιχνίδια από ότι με active.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω μια Philips 32 pfl7606 με παθητικό 3d και υποστηρίζει 3d vision (με hdmi 1.4 σε ανάλυση 720p δηλ. 1280*720). Έχω το kit της nvidia αλλιώς πρέπει να αγοράσεις το πρόγραμμα 3dtvplay από το site της nvidia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...