Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας!θα ήθελα να μου προτείνετε ένα εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο(και ας κοστιζει οσο οσο)

θελω να κανει export σε άψογη ποιότητα,να χει πολλά εφέ και γενικά πολλές δυνατώτητες..το windows movie maker δεν μου αρέσει τόσο,και με διαφορα προγράμματα που δοκίμασα κατα καιρούς δεν μπρόρεσα να εξοικειωθώ..μερικα είναι: sony vegas,adobe video κατι.. δε θυμαμε όνομα! sonar,magix video producer..για την ακρίβεια δεν εβρησκα το ''export'' button..ένα πρόγραμμα επεξεργασείας βίντεο που μου άρεσε ήταν ένα που είχα μεσω του nero vision αλλα παραήταν απλο και δεν είχε πολλές δυνατώτητες..ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Photodex Proshow Producer.

Ευχρηστο, ελαφρυ, και με καλες δυνατοτητες σε εφε.

Αυτη την περιοδο ανεβαζω και καποια tutorial στα Ελληνικα σχετικα με το προγραμμα.

www.youtube.com/watch?v=lRuGb9QNROs

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Photodex Proshow Producer.

Ευχρηστο, ελαφρυ, και με καλες δυνατοτητες σε εφε.

Αυτη την περιοδο ανεβαζω και καποια tutorial στα Ελληνικα σχετικα με το προγραμμα.

www.youtube.com/watch?v=lRuGb9QNROs

Γεια σας. Ελπίζω να δει κάποιος το post και να απαντήσει. Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα.

Ξέρει κανείς πως γίνεται στο Proshow Producer να εμφανίζει σωστά ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα αρχείων - φακέλων και όχι ιερογλυφικά;

Ενημερωτικά, το tutorial έχει ανέβει πουθενά;

Δημοσ.

πρέπει να δεισ το freemake video converter.

είναι δωρεάν και κάνει παπάδες!

και είναι τόσο εύκολο που και ένα μικρό παιδάκι θα κατάλαβει τι παίζει απ την αρχή.

Δημοσ.

πρέπει να δεισ το freemake video converter.

είναι δωρεάν και κάνει παπάδες!

και είναι τόσο εύκολο που και ένα μικρό παιδάκι θα κατάλαβει τι παίζει απ την αρχή.

Τώρα εσύ σε ποιον απαντάς.

Στον maparios που άνοιξε το θέμα τον Ιανουάριο του 2012 ή στον geoxrh που ξέθαψε το θέμα μετά από 1,5 χρόνο;

Άσε που η απάντηση είναι off topic. Δεν έψαχναν για πρόγραμμα μετατροπής αλλά για πρόγραμμα μοντάζ βίντεο, μάλλον δεν διάβασες τα μηνύματα παρά μόνο την επικεφαλίδα! :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...