anox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 υπάρχει πληθορα κινητων κ μου ειναι πολυ δυσκολο να αποφασισω. επισης η μπαταρια το τι γραφουν τα χαρτια με το τι ισχυει ειναι μερα με την νυχτα η διαφορα... μπορειτε να βοηθησετε?
nodas_21greek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Κάνε και λίγη υπομονή γιατί κάποια στιγμή (μέσα σε κάνα μήνα;;; ) θα κυκλοφορήσει και το Huawei Honor
kjtzemis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 με ενα speed search αυτο εδω θα σου προτεινα και εγω!!το κινητο ειναι κορυφαιο δεν παιζετε και designato και πολυ καλο εργαλειο
anox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ναι.. πολυ καλο αλλα δεν εχει βιντεο κληση!!!
orlox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Θα τολμισω να σου προτινω το optimus 2x. Εχει ακρβως αυτα που ζητας εκτος τις μεγαλης μπαταριας. Αν δεν το καις θα σου βγαζει 2 μερες αλλιως καθε βραδυ φορτιση. Ειπα θα τολμισω γιατι το εχω με custom rom για πολυ καιρο και στην custom rom που το εχω δεν υποστιριζετε η video κληση ομως υποστηριζετε στο offfial. Ενω εχω δοκιμασει το offial rom για 1-2 μερες και μου ηταν απροβληματιστο καποιοι χρηστες αναφερουν ενα προβλημα με το gps που δεν το ειχα εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα