Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πέρασα ένα διάβασμα όλο και δεν βρήκα κάτι που δεν έχω κάνει.

Και achi mode είναι ενεργοποιημένο και το τελευταίο firmware έχει και to Magician 3.1 έχω και ο δίσκος ήταν του κουτιού, άρα πέρασα κατευθείαν το OS και OS optimization και performance optimization έκανα από το Magician και ότι tip βρήκα το εφάρμοσα.

Στο σύστημα υπάρχουν 2 δίσκοι με λειτουργικό, ένα μηχανικός και ο ssd και κατά την εκκίνηση διαλέγω από ποιόν θα μπουτάρω, αν αυτό έχει σημασία. Επίσης μπήκα στο site της Amd και κατέβασα τους τελευταίους οδηγούς για το 890GX/SB850 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εχω το δισκο στα χερια μου ...εκανα update απο magician 3.1 μεσω windows ολα καλα....Ενεργοποιησα ahci απο Bios (gigabyte H67 chipset) και απο τα windows seven ...το λειτουργικο το εχω σε αλλο δισκο οχι στον ssd ...

Δεν μπορω να κανω με τιποτα Secure erase .... Μου το βλεπει frozen....κανω οτι λεει αλλα παλι τα ιδια το Hot swap δουλευει αψογα . Δεν με αφηνει να δημιουργησω bootable cd για secure erase ουτε usb Βοοταβλε media...επιλεγω το φλασακι ...και δεν πατιεται ουτε ok ουτε cancel το ιδιο με το cd/dvd media.... τι συμβαινει ρε παιδια ? Ο δισκος λειτουργει του εκανα Format απο τα windows και βαζω αρχεια μεσα οτυ χωρις προβληματα ....

Δημοσ.

Πάνο το λειτουργικό δεν το έχει στον Samsung. Αν αλλάξει σε IDE και μετά πάλι πάλι σε AHCI υπάρχει πιθανότητα να μην μπουτάρει...

Δημοσ.

ναι σωστα τα λες φιλε Δημητρη, ξεχαστηκα, εγω το ειχα κανει με linux live cd..

Αυτο που εχει να κανει για να γινει δουλεια ειναι:

Bημα 1ο

Κατεβαζει τα ubuntu και στην συνεχεια περναει το .iso σε usb ή DVD/CD.

Βημα 2ο

Αφου μπουταρει απο το .iso κανει secure erase με αυτη την μεθοδο:

http://www.outofspecs.gr/forum/content.php/603-SSD-Secure-Erase-Ο-σωστός-τρόπος

Bημα 3ο

Eαν ειναι frozen ακολουθει τις οδηγιες του παραπανω site, αν δεν γινει δουλεια παιζει με τα sata modes απο AHCI σε ΙDE ή αντιστροφα και λογικα θα ξεμπλοκαρει.

Εμενα παντως ετσι μου δουλεψε ;)

Δημοσ.

Aν ο δισκος ειναι "κουτατος" οντως εχεις δικιο (το λεω διοτι δεν το αναφερει πουθενα) αλλα απ'οτι διαβαζω του εκανε δοκιμες με format και μεταφορες αρχειων απο τα Windows οποτε ενα secure erase θα του ηταν καλο.. ;)

Δημοσ.

ΟΛΑ καλα τωρα βαζω τους τελευταιους drivers και θα δω επιδοσεις...

Ελυσα το προβλημα μου με τις εξης κινησεις ...Εβγαλα ολους τους δισκους απο πανω (ειχα 4 δισκους + τον ssd)

Εβαλα τα bios σε ahci ..boot απο parted linux usb που εχω ...Και εκανα απο εκει secure erase ...

Καπακι Install win 7 x 64 sp1 +full driver update.

Μπορω να πω οτι ειναι τρομακτικα γρηγορος στο boot ..

Θα επανελθω με benchmark

Δημοσ.

Μικρα write δεν εχω ? Αλλοι εχουν τα διπλασια...

Αν και διαβασα οτι γενικα τα bench δεν συμφωνουν με την εμπειρια χρησης ...

Εχω boot μετα το bios 8 δευτερολεπτα !... SUPER!~

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...