Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 http://www.anandtech.com/show/5460/samsung-updates-the-firmware-of-ssd-830-series-fixes-bsod-issue hohoho...
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 http://www.anandtech.com/show/5460/samsung-updates-the-firmware-of-ssd-830-series-fixes-bsod-issue hohoho... Πω-πωω, λύσσαξες όμως χαχαχαχαχα Ε, εντάξει αφού λένε οι άνθρωποι ότι τώρα είναι όλα Ο.Κ. Τι να κάνουμε? Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 trololol πάντως κι εγώ με τον Vertex 3 δεν περίμενα τέτοια τρομακτική βελτίωση (ολική για την ακρίβεια) στο θέμα των BSODs...
ati8assos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Thanx JIMBO, καλοειπωμένα τα όσα γράφεις . @ MINDER Στην πράξη δες τι καλύπτει τις ανάγκες σου και κινήσου ανάλογα. Υπάρχουν περιθώρια και για βελτίωση και για επέκταση. Μια μικρή παρατήρηση μόνον, μην απενεργοποιήσεις το USB 3 σε καμία περίπτωση . Κάνοντας χρήση USB 3 θύρας ακόμη και με USB 2 συσκευές ( κυρίως εξωτερικούς σκληρούς) έχεις ταχύτερη διαμεταγωγή δεδομένων παρά αν χρησιμοποιείς τις USB 2 . Ξέρω ακούγεται κουφό, αλλά το έχω διαπιστώσει προσωπικά.
MINDER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Thanks για τις απαντησεις JIMBOAthens. Αυτο το λινκ για το τελευταιο firmware που δινεται αλλα και που και ο ιδιος ειχα βρει απο οτι βλεπω εχει το μοντελο MZ-7PC128D/AM ενω αυτο που εχω παραγγειλη ειναι το MZ-7PC128D/EU. Το πρωτο υποθετω ειναι για αμερικη και το δευτερο το ευρωπαικο. Εχουν καμμια διαφορα ; Το firmware που θα περασω αμα παρω στον δισκο θα ειναι το αμερικανικο ; Γιατι απο οτι βλεπω στην λιστα μονο το αμερικανικο βγαζει εκτος εαν καπου κανω λαθος.
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Λογικά τα ίδια είναι, αλλά αφού δεν θα στήσεις RAID (Αρχικά τουλάχιστον) δεν θα κάνεις το F/W update μέσω Magician?
MINDER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ati8assos αρκετα συχνα γραφω σε εξωτερικους σκληρους usb και δικους μου και φιλων οποτε θα το δοκιμασω αυτο που λες οταν ειναι ετοιμο το συστημα να δω τι παιζει. Και γενικα usb συσκευες να φαν και οι κοτες. Διαβαζωντας το μανουαλι βλεπω οτι υπαρχει και το usb boost που αυξανει την ταχυτητα του usb 3 κατα 175%. Ισως κατι παιζει με αυτο ασχετα εαν συνδεσεις συσκευη usb2 h usb3 στην θυρα.
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ίσως λόγω μεγαλύτερου εύρους του USB 3 όταν συνδεθεί το USB 2 να μπορεί να παίζει πολύ κοντά στο όριό του...
MINDER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Για το πως θα αναβαθμιζω τον ssd που αναφερες JIMBOAthens ας συναρμολογησω πρωτα το συστηματακι να ειναι οκ και βλεπω. Απλα επειδη δεν εχω ακομα τιποτα στα χερια μου ψαχνω για καθε hardware που θα ερθει και φτιαχνω ενα dvd με οδηγους και προγραμματα και επεσα πανω σε αυτη την λεπτομερεια με την αμερικανικη εκδοση και την ευρωπαικη και δεν ηξερα εαν περασει καποιος το firmware της αμερικανικης εκδοσης στην ευρωπαικη εαν υπαρχει διαφορα η προβλημα. Για το usb3 τωρα μπορει να ειναι και οπως το λες.
pabou13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 μην ανυσηχεις για το firmware φιλε μου, το SSD Magician θα σου βγαλει πως υπαρχει νεα εκδοση F/W θα πατησεις πανω και θα στο κατεβασει. Επειτα κανεις extract το αρχειο και του το περνας
jmallen3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα και απο μενα! μολις σημερα παρελαβα τον samsung 830 ssd 64gb με σκοπο να τον τοποθετησω στον σταθερο μου υπολογιστη. αρχικα τον τοποθετω οπως βαζω και εναν κανονικο σκληρο ετσι? να πω οτι εχω αλλον εναν κανονικο σκληρο μεσα τωρα που εχει τα windows. ποια διαδικασια ακολουθω τωρα για να περασω καθαρα νεα windows στον ssd και ο μηχανικος σκληρος να χρησιμοποιειται μονο για storage μετα? πρεπει να τον αποσνδεσω πρωτο τον μηχανικο οταν θα περναω windows στον ssd η οχι? χρειαζεται να κανω καποια αναβαθμιση η οτιδηποτε αλλο στον ssd πριν περασω windows?
kss207rc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Περνας κανονηκα τα windows στον ssd,δεν χρειαζεται να αποσυνδεσεις τον μηχανικο,απλα βαλε το bios σε ahci αν δεν ειναι ηδη.Οταν ολοκληροσεις την εγκατασταση κανε εγκατασταση το magician(το προγραμμα που ερχετε μαζι με τον ssd)και θα σου πει αυτοματα για αναβαθμησεις και τα λοιπα.
jmallen3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Περνας κανονηκα τα windows στον ssd,δεν χρειαζεται να αποσυνδεσεις τον μηχανικο,απλα βαλε το bios σε ahci αν δεν ειναι ηδη.Οταν ολοκληροσεις την εγκατασταση κανε εγκατασταση το magician(το προγραμμα που ερχετε μαζι με τον ssd)και θα σου πει αυτοματα για αναβαθμησεις και τα λοιπα. που βρισκεται αυτη η ρυθμιση στο bios φιλε? την κανω πριν βαλω τον ssd η αφου τον βαλω??
kss207rc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Η μητρικη σου ποια ειναι; Συνηθως βρισκεται στο integrated peripherals αν δεν κανω λαθος τουλαχιστον η gigabyte εκει το εχουν. Ξαχνεις συγκεκριμενα τη ρυθμιση sata mode.Συνδεεις τον ssd και το κανεις,οποσδηποτε πριν κανεις εγκατασταση τα windows.
jmallen3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Η μητρικη σου ποια ειναι; Συνηθως βρισκεται στο integrated peripherals αν δεν κανω λαθος τουλαχιστον η gigabyte εκει το εχουν. Ξαχνεις συγκεκριμενα τη ρυθμιση sata mode.Συνδεεις τον ssd και το κανεις,οποσδηποτε πριν κανεις εγκατασταση τα windows. Gigabyte GA-EP31-DS3L v1 αυτη ειναι η μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα