p07apo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Μόλις ξεμπέρδεψα! Μερικές ερωτήσεις ακόμα. 1)Το ευρετήριο από τον σκληρό το απενεργοποιώ; 2)Πρέπει να απενεργοποιήσω τίποτα από τον google chrome; 3)Πάω για ΑΤΤΟ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δεν "χρειάζεται" ΑΤΤΟ, δεν είναι sandforce based... ναι κάνεις disabled το indexing και το scheduled defrag, στον Chrome όχι δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι... κοίταξε το sticky topic του liopyr για παραπάνω tips
p07apo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν είμαστε OK.Το μηχάνημα δουλεύει ρολόι. Πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον συμβατικό δίσκο.Πραγματικά άξιζε η επένδυση.Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου δώσατε και για την υπομονή σας.Ελπίζω να μην σας κούρασα! Α!και ενημερωτικά για το magician.Το firmware το έβαλα με τον παραδοσιακό τρόπο(bootable cd)...το magician όταν έβαζα το αρχείο για το update πετούσε μήνυμα ότι το αρχείο δεν ήταν έγκυρο.Συνεπώς δεν είναι όλα ρόδινα με το magician...άρα εδώ μπορείς να πεις τη γνωστή σου φράση φίλε ThReSh!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Α!και ενημερωτικά για το magician.Το firmware το έβαλα με τον παραδοσιακό τρόπο(bootable cd)...το magician όταν έβαζα το αρχείο για το update πετούσε μήνυμα ότι το αρχείο δεν ήταν έγκυρο.Συνεπώς δεν είναι όλα ρόδινα με το magician...άρα εδώ μπορείς να πεις τη γνωστή σου φράση φίλε ThReSh!!! Eμ, όταν τα λέω εγώ... Μεγειές και καλοδούλευτος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συνεπώς δεν είναι όλα ρόδινα με το magician...άρα εδώ μπορείς να πεις τη γνωστή σου φράση φίλε ThReSh!!! i know, i'm disappoint...
p07apo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Eμ, όταν τα λέω εγώ... Μεγειές και καλοδούλευτος! Ευχαριστώ!
pabou13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Moνο σε μενα καταφερε να το περασει το firmware το SSD Magician; τι να πω.. Καλοδουλευτος ευχομαι φιλε μου
p07apo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Moνο σε μενα καταφερε να το περασει το firmware το SSD Magician; τι να πω.. Καλοδουλευτος ευχομαι φιλε μου Να ΄σαι καλά φίλε!
TreckeR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Πρίν λίγο που μπήκα να κατεβάσω το λογισμικό και το firmware update για να ειμαι ετοιμος οταν έρθει ο δίσκος είδα οτι έχει βγεί με σημερινή ημερομηνία Firmware ver.CXM03B1Q που διορθώνει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την προηγούμενη έκδοση.
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Thanks for the info! Θα το δοκιμάσω να δω αν θα γίνει μέσω magician και θα ενημερώσω... Update: ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ μέσω Magician. Έγινε σε δευτερόλεπτα και ζήτησε restart. Άρα όντως το FW_CXM02B1Q είχε θεματάκια...
pabou13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Kαι σε μενα εγινε μια χαρα το update οπως και με το προηγουμενο firmware.. Πιθανον η FW_CXM02B1Q να ηταν ψιλοbuggy
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 To συγκεκριμένο F/W δεν προσφέρει κάτι όσον αφορά στην απόδοση του δίσκου: - Improved compatibility and stability of Firmware Update Tool. (Fixed update scheme from previously released CXM02B1Q firmware package) - Features and functionalities are identical to previous CXM02B1Q firmware. - Added optimized firmware update package for each update solution (Windows, USB, CD)
p07apo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αυτά είναι..... τσακ μπαμ χωρίς πολλά πολλά.Δεν θα σε αμφισβητήσω ποτέ ξανά samy....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 http://www.guru3d.com/news/samsung-830series-ssd-firmware-update-could-brick-ssd/ oh oh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα