Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σαφώς καλώς έκανες και το ανέφερες φίλε pabou13 μιας και δεν το γνώριζα. :-D Μην τυχόν και έκανα καμια κοτσάνα αμα κάτι δεν πήγαινε καλα. :rolleyes:

Για το firmware.Να φτιάξω bootable cd με το firmware upgrade tool απο τη samsung;

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το firmware.Να φτιάξω bootable cd με το firmware upgrade tool απο τη samsung;

Σε εμένα δούλεψε κανονικά αυτή η μέθοδος. Με το Magician είχα θεματάκια αν διάβασες παραπάνω...

• Super Moderators
Δημοσ.

σύνδεσε τον σαν storage δίσκο όπως είσαι τώρα και κάντου update με το tool της Samsung...

Δημοσ.

σύνδεσε τον σαν storage δίσκο όπως είσαι τώρα και κάντου update με το tool της Samsung...

Μακάρι να του δουλέψει έτσι αλλά αν ο Samsung είναι δεύτερος δίσκος φοβάμαι ότι δεν θα τον δει το Magician...

Δημοσ.

Σε μενα παντως δουλεψε κανονικοτατα μεσω Windows και SSD Magician (primary disk), δεν χανει κατι να δοκιμασει προτου φτιαξει bootable USB ή CD...

ΜΑκάρι να του δουλέψει έτσι αλλά αν ο Samsung είναι δεύτερος δίσκος φοβάμαι ότι δεν θα τον δει το Magician...

Noμιζω οτι τον βλεπει, οταν ηταν να κανω secure erase στον δικο μου μια χαρα τον εβλεπε :)

Δημοσ.

Λοιπόν.Το magician τον βλέπει.Πάω download firmware και μου λέει ότι έχει το τελευταίο.CXM01B1Q είναι το firmware που έχει πάνω.Ελπίζω να μην με δουλεύει το magician. :whistle:

Δημοσ.

κατεβασε το f/w χειροκινητα απο το site της samsung και πηγαινε να το περασεις μετα. Ποια εκδοση του ssd magician εχεις; την 3.1;

Το cd το φτιαχνεις μεσω του ssd magician κατευθειαν αρκει να εχεις την τελευταια εκδοση (3.1)..

edit: δεν τσεκαρα την τελευταια σελιδα και απαντησε σε ολα ο JimboAthens :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...