p07apo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ναι σαφώς καλώς έκανες και το ανέφερες φίλε pabou13 μιας και δεν το γνώριζα. Μην τυχόν και έκανα καμια κοτσάνα αμα κάτι δεν πήγαινε καλα. Για το firmware.Να φτιάξω bootable cd με το firmware upgrade tool απο τη samsung;
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Για το firmware.Να φτιάξω bootable cd με το firmware upgrade tool απο τη samsung; Σε εμένα δούλεψε κανονικά αυτή η μέθοδος. Με το Magician είχα θεματάκια αν διάβασες παραπάνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σύνδεσε τον σαν storage δίσκο όπως είσαι τώρα και κάντου update με το tool της Samsung...
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 σύνδεσε τον σαν storage δίσκο όπως είσαι τώρα και κάντου update με το tool της Samsung... Μακάρι να του δουλέψει έτσι αλλά αν ο Samsung είναι δεύτερος δίσκος φοβάμαι ότι δεν θα τον δει το Magician...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 τότε θα πω στην Samsung... ...son i'm disappoint
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ο p07apo ελπίζω να μας λύσει τις απορίες μας...
pabou13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σε μενα παντως δουλεψε κανονικοτατα μεσω Windows και SSD Magician (primary disk), δεν χανει κατι να δοκιμασει προτου φτιαξει bootable USB ή CD... ΜΑκάρι να του δουλέψει έτσι αλλά αν ο Samsung είναι δεύτερος δίσκος φοβάμαι ότι δεν θα τον δει το Magician... Noμιζω οτι τον βλεπει, οταν ηταν να κανω secure erase στον δικο μου μια χαρα τον εβλεπε
p07apo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν.Το magician τον βλέπει.Πάω download firmware και μου λέει ότι έχει το τελευταίο.CXM01B1Q είναι το firmware που έχει πάνω.Ελπίζω να μην με δουλεύει το magician.
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Nope. CXM02B1Q είναι το τελευταίο. Έχεις μπουτάρει από άλλον δίσκο και ο Samsung είναι πάνω στο pc σαν δεύτερος?
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ο.Κ. Για προσπάθησε μέσω CD. Σε εμένα όπως σου είπα και πριν δούλεψε αμέσως και είχα τους δίσκους ακριβώς όπως εσύ. Το F/W κατέβασέ το από εδώ: http://www.samsung.com/us/support/downloads/solid-state-drives/MZ-7PC128N/AM
p07apo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το iso το κάνω extract και πετάω τα αρχεία που βγαίνουν σε ένα cd.Σωστά;
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Aπευθείας με Nero. Δε μου λες: έχεις αναβαθμίσει σε Magician 3.1 ή είσαι με το 3.0?
pabou13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 κατεβασε το f/w χειροκινητα απο το site της samsung και πηγαινε να το περασεις μετα. Ποια εκδοση του ssd magician εχεις; την 3.1; Το cd το φτιαχνεις μεσω του ssd magician κατευθειαν αρκει να εχεις την τελευταια εκδοση (3.1).. edit: δεν τσεκαρα την τελευταια σελιδα και απαντησε σε ολα ο JimboAthens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα