Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι όταν τον είχα πάρει είχα δοκιμάσει να κάνω και εγώ register και δεν έβγαλα άκρη εκεί που βάζεις τα στοιχεία. Δεν μπορούσα να βάλω ελληνική διεύθυνση νομίζω..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να προχωρήσω στην αγορά του δίσκου.

Πρέπει να προσέξω κάτι;;;Μήπως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα;;;Σε προηγούμενο post ο δίσκος με την Ashrock 890GX Extreme3 δεν έχει τις αναμενόμενες επιδόσεις.Το σύστημά μου φαίνεται στην υπογραφή μου!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εβαλα τα windows χ8ες αλλα τωρα θελω να κανω φορματ, θα πρεπει να κανω secure erase?? Επισης μπορει καποιος να μου πει ποιους drivers να βαλω μετα το φορματ και με ποια προτεραιοτητα??

Δημοσ.

Welcome to the club φιλε μου,

1) Οχι, το format oπως και σε ολους τους ssd γινεται μεσω secure erase, τον παραδοσιακο τροπο μαλλον θα πρεπει να τον ξεχασεις.

Secure erase μπορεις να κανεις (τροπο τον οποιο και προτιμω) μεσω linux live cd.

Επισης μπορεις να το κανεις με το SSD magician εχοντας ως δευτερο σκληρο τον SSD πραμα το οποιο δεν βολευει.

Εγω είχα δοκιμάσει με το Norton να μεταφέρω την εγκατάστασή μου στον ssd, την πρώτη φορά έγινε ανεπιτυχώς και μιας και δε το γνώριζα έκανα ένα quick format και το προσπάθησα και δούλεψε.

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω καμια διαφορά από τον hdd, ή μαλλον υπαρχει αλλά μόνο στην εύρεση εφαρμογών.

Πως γίνεται να κάνω ενα secure erase, για να τα περάσω όλα από την αρχή μπας και δω διαφορά;

Δημοσ.

Μια ερωτηση, τον εβαλα αλλα γιατι μου τον διχνει στην ασφαλη καταργηση υλικων λες και εχω usb στικακι συνδεδεμενο?

Δημοσ.

Μια ερωτηση, τον εβαλα αλλα γιατι μου τον διχνει στην ασφαλη καταργηση υλικων λες και εχω usb στικακι συνδεδεμενο?

Έτσι γίνεται μετά την ενεργοποίηση του AHCI.

Μια από τις δυνατότητές του είναι το hot-swapping.

Δημοσ.

Μέσα στο ΣΚ θα τον εγκαταστήσω και εγώ (τον έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες αλλά βαριέμαι). Σκέφτομαι αντί να περαστούν οι ρυθμίσεις αυτόματα με το magician να τις κάνω χειροκίνητα από τον οδηγό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/. Τί λέτε ?

Δημοσ.

Μέσα στο ΣΚ θα τον εγκαταστήσω και εγώ (τον έχω παραλάβει εδώ και 10 μέρες αλλά βαριέμαι). Σκέφτομαι αντί να περαστούν οι ρυθμίσεις αυτόματα με το magician να τις κάνω χειροκίνητα από τον οδηγό εδώ http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/. Τί λέτε ?

Για ποιο λόγο Βασίλη?

Δημοσ.

E κοίτα αυτά τα προγράμματα δεν τα πολυεμπιστεύομαι. Θέλω να είμαι 100% σίγουρος ότι έχουν γίνει όλες οι ρυθμίσεις σωστά.

Δημοσ.

Μολις εγκατεστησα τον samsung 830 256gb SSD στο Laptop μου και επειτα απο ολες τις καταλληλες ρυθμισεις που του εκανα ετρεξα το crystal disk mark και πήρα τα παρακάτω αποτελέσματα:

post-121440-0-43618000-1342257536_thumb.png

Πως σας φαινονται? Ειναι καλα ή οχι?

Δημοσ.

Προσπαθώ να του κάνω από εχθές secure erase αλλά δεν με αφήνει. Έχω δοκιμάσει αποσύνδεση και επανασύνδεση σατα καλώδιο, αλλαγή από AHCI MODE to IDE και το αντίστροφο, από bootable usb drive(τρώει άκυρο κατά την διαδικασία) και από bootable cd όπου και εκεί δεν γίνεται κάτι. Σε όλες τις περιπτώσεις φαίνεται ως frozen. Έχει μουλαρώσει ΓΜΤ.

Τι μπορώ να κάνω; δώστε καμία πρόταση!!!

Τώρα προσπαθώ να του κάνω fresh win install χωρίς να έχω κάνει secure erase, ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω την asus p5wd2 premium και σκέφτομαι να αγοράσω τον samung 830 64gb.

1. Πιστέυετε οτι αξίζει η αγορά του για τόσο παλιά μητρική?

2. Υποστηρίζει η μητρική μου AHCI και πως το ενεργοποιώ?

3. Θα έχω πρόβλημα με τους άλλους σκληρούς που έχω στο σύστημα αν αλλάξω σε AHCI?

4. Έκανα πρόσφατα φρέσκια εγκατάσταση windows 7. Να κάνω clone το λειτουργικό ή καινούρια εγκατάσταση?

5. Στο υπάρχον σύστημα έχω 2 μηχανικούς σκληρούς,χρειάζεται να κάνω και αυτους align ή δεν παίζει κανένα ρόλο?

6. Χρειάζεται να περάσω τιποτα sata drivers πριν κάνω την εγκατάσταση του λειτουργικού και που τους βρίσκω?

Δημοσ.

Προσπαθώ να του κάνω από εχθές secure erase αλλά δεν με αφήνει. Έχω δοκιμάσει αποσύνδεση και επανασύνδεση σατα καλώδιο, αλλαγή από AHCI MODE to IDE και το αντίστροφο, από bootable usb drive(τρώει άκυρο κατά την διαδικασία) και από bootable cd όπου και εκεί δεν γίνεται κάτι. Σε όλες τις περιπτώσεις φαίνεται ως frozen. Έχει μουλαρώσει ΓΜΤ.

Τι μπορώ να κάνω; δώστε καμία πρόταση!!!

Τώρα προσπαθώ να του κάνω fresh win install χωρίς να έχω κάνει secure erase, ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα.

εν λειτουργια βγαλε το καλωδιο sata απο την μητρικη. σε μενα ετσι δουλεψε.

μηπως εχεις 2ο σκληρο με λειτουργικο να κανεις boot;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μου ήρθε και εμένα σήμερα ο δίσκος σε λιγότερο από 24 ώρες και στην τιμή των 104 ευρώ.Όλα πάνε πιο ΓΡΗΓΟΡΑ!

Έκανα καθαρή εγκατάσταση των 7 και έτρεξα κάποια benchoειδή:

Πως σας φαίνονται τα αποτελέσματα;;;

Επίσης, βρήκα για την cache του Chrome αυτό:

e9ymn4.png

post-63164-0-34938200-1344946051_thumb.png

post-63164-0-14392300-1344946060_thumb.png

post-63164-0-91559000-1344946090_thumb.png

Επεξ/σία από gorillas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...