Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ενα 3d monitor acer 23" και όταν πάω να παίξω το nba 2k12 σε 3d, η οθόνη κόβεται στα δύο (split screen *χωρισμένη σε δύο κάθετα μέρη δείχνοντας το ίδιο πράγμα). Έχω δοκιμάσει διάφορες αναλύσεις, αλλα δεν γίνεται τίποτα. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να παίξω το top spin 4. *έχω ενα φλασαρισμένο χβοχ. Περιμένω ιδέες για λύσεις παιδιά!

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ενα 3d monitor acer 23" και όταν πάω να παίξω το nba 2k12 σε 3d, η οθόνη κόβεται στα δύο (split screen *χωρισμένη σε δύο κάθετα μέρη δείχνοντας το ίδιο πράγμα). Έχω δοκιμάσει διάφορες αναλύσεις, αλλα δεν γίνεται τίποτα. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να παίξω το top spin 4. *έχω ενα φλασαρισμένο χβοχ. Περιμένω ιδέες για λύσεις παιδιά!

Επέλεξε επιλογή 3D από το monitor σου και θα σου το εμφανίσει σε 3D. Μην με ρωτήσεις πως. Δεν ξέρω πως λειτουργεί το δικό σου monitor. Στην τηλεόραση μου πάντως το κάνω από το τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

δεν γίνεται τίποτα φιλε. εξακολουθώ να βλέπω την οθόνη στα δύο όταν βάζω την επιλογή για 3d στο nba

Χρησιμοποιείς καλώδιο HDMI 1.4? Μόνο αυτό μεταφέρει 3D περιεχόμενο.

Δημοσ.

ναι.. το έχω δοκιμάσει το καλώδιο με ταινίες και παιζουν κανονικά 3d.. τι να φταίει;;

υπαρχει κανονικά η επιλογή στο μενού και του χβοχ και του nba..

Δημοσ.

ναι.. το έχω δοκιμάσει το καλώδιο με ταινίες και παιζουν κανονικά 3d.. τι να φταίει;;

Όταν λες ότι το καλώδιο το έχεις δοκιμάσει με ταινίες εννοείς από 3D Blu Ray Player? Και είναι σίγουρα 1.4 έτσι?

Ψάξε μέσα στο game menu ή το menu του xbox μήπως έχει ρύθμιση για 3D.

Δημοσ.

δεν βρίσκω πουθενά το λόγο που γίνεται split screen όταν επιλέγω την επιλογή 3d από το μενού του nba...

Δεν έχει επιλογή η οθόνη σου να βάλεις 3D? Ψάξε λίγο τα κουμπιά στα πλάγια.

Να ξανα-υπενθυμίσω...3D---->>> BluRay Only....XBOX 360--->>> DVD. Δεν να παίζει....

Το xbox έχει αρκετά παιχνίδια που υποστηρίζουν 3D. Τι σχέση έχει που το οπτικό μέσο είναι dvd?

Δημοσ.

Να ξανα-υπενθυμίσω...3D---->>> BluRay Only....XBOX 360--->>> DVD. Δεν να παίζει....

Δεν ισχυει αυτο που γραφεις....πχ το Gears of War 3 παιζει 3d!!!

..............*έχω ενα φλασαρισμένο χβοχ. Περιμένω ιδέες για λύσεις παιδιά!

Εδω ειναι ολο το κλου :-D της υποθεσης....απο ποτε εχεις να του κανεις δηλαδη update? γιατι εαν δεν κανω λαθος με καποιο απο τα προσφατα updates μπορεις να παιξεις 3d.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...