vovin84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έχω double play στη WIND και εδώ και κάνα μήνα περίπου έχω παρατηρήσει ότι είναι αδύνατο να κάνω streaming video από youtube.com και vimeo.com χωρίς διακοπές. Κατά τα άλλα, η σύνδεσή μου έχει φυσιολογικές ταχύτητες, το πρόβλημα είναι μόνο σε αυτά τα δύο site (απ' όσο έχω παρατηρήσει) στα οποία η ταχύτητα περιορίζεται περίπου στα 30-40 kb/s. Έχει και κανείς άλλος στη WIND αυτό το πρόβλημα ή είμαι ο μόνος;
weber122 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δεν έχω wind αλλά έχω διαβάσει πως η wind έχει ένα μικρό πρόβλημα με το youtube.. δες εδώ μήπως αναφέρουν για καμία λύση ttp://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=266381&page=220
mchls Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δεν έχω wind αλλά έχω διαβάσει πως η wind έχει ένα μικρό πρόβλημα με το youtube.. δες εδώ μήπως αναφέρουν για καμία λύση ttp://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=266381&page=220 Διόρθωση link http://www.adslgr.co...266381&page=220 Έχω double play στη WIND και εδώ και κάνα μήνα περίπου έχω παρατηρήσει ότι είναι αδύνατο να κάνω streaming video από youtube.com και vimeo.com χωρίς διακοπές. Κατά τα άλλα, η σύνδεσή μου έχει φυσιολογικές ταχύτητες, το πρόβλημα είναι μόνο σε αυτά τα δύο site (απ' όσο έχω παρατηρήσει) στα οποία η ταχύτητα περιορίζεται περίπου στα 30-40 kb/s. Έχει και κανείς άλλος στη WIND αυτό το πρόβλημα ή είμαι ο μόνος; Προσωπικά, κάνω streaming video από Youtube κανονικότατα φίλε μου!
krypton Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Έχει και κανείς άλλος στη WIND αυτό το πρόβλημα ή είμαι ο μόνος; δυστυχώς έχει παρατηρηθεί σε πολλούς αυτο το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα