parasaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 για αγορα πιο απο τα 2 προτεινεται? ειμαι 90% για το 800 τα αρνητικα για μενα του 900 ειναι η χαμηλη αναλυση, ιδιος επεξεργαστης, ιδια ραμ και λογικα η τιμη του. specs
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 αναλόγως την τιμή και πόσο θα κυμανθεί το 800 μετά την κυκλοφορία του 900... πάντα οι ίντσες του 900 με βολεύουν περισσότερο, άσε που θα έχει και front camera και μεγαλύτερη μπαταρία...
parasaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι απλα η αναλυση δεν ειναι καλη για 4.3 ιντες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ίδια με του Galaxy S2 είναι...
parasaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ε ναι δεν ειναι καλη, βεβαια αυτα ειναι γουστα
oldnew Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ε ναι δεν ειναι καλη, βεβαια αυτα ειναι γουστα Ότι δεν είναι καλη, δεν μπορεις να το πεις. Ούτε pixel βλέπεις αν δεν ψάχνεις να τα βρεις, ούτε τίποτα. Βεβαία εχθρός του καλου είναι το καλυτερο. Και εγώ σημερα θα έψαχνα για καλητερη αναλυση αν ειχα επιλογή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 από την στιγμή που πας για WP7 συμβιβάζεσαι ή περιμένεις κινητά με Apollo...
parasaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 βασικα εχω το nexus one και η αναλυση ειναι επιεικως στα ορια..... σκέφτηκα οτι το apollo 100% θα μπει στα nokia lumia!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλά η ανάλυση των τωρινών Lumia δεν πρόκειται να αυξηθεί, ενώ τα μελλοντικά WP θα έχουν μεγαλύτερες αναλύσεις επειδή θα το υποστηρίζει το Apollo...
stiflerakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 παιδια σος ερωτησ¨η νοκια λουμια αγορασμενο απο γερμανια εχει εγγυηση εδω στην ελλαδα?
flik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Ίσως χρειάζεται μέσα στο βιβλιαράκι της εγγύησης να αναφέρει και την Ελλάδα στη λίστα. Θα έχει κατα πάσα πιθανότητα, αλλά αν είναι branded κτλ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τη nokia και με το κατάστημα που πρόκειται να το αγοράσεις. Πολλά e-shops στην Ελλάδα φέρνουν Γερμανικά κινητά και ισχύει η εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα