JIMBOAthens Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 καλά με όλους μπορεί να σου κάτσει στραβή Eίσαι πολύ γκαντέμης τελικά!
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Φίλε Νίκο είσαι ευχαριστημένος από το δίσκο;Αξίζει η μετάβαση τελικά λες;Η εμπειρία σου πέρα από τα νούμερα ποιά είναι σε καθημερινή χρήση;
greekparot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είχα τον Agility, τώρα έχω τον Samsung. Μία στις χίλιες μπορεί να σου κάτσει στραβή με τον Agility και ας φοράει την 2.15. Samsung 830 all the way my friend... Μαλλον προς τον samsung γερνω.. θα μου πεις ομως εντυπωσεις; Τον εχεις καιρο; Επειδη ειναι 2.5" στο κουτι του μεσα εχει ολα τα απαραιτητα για να τον κουμπωσω σε tower κουτι με θεση 3.5"..;
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Toν έχω λίγο λιγότερο από μήνα. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Μπορείς άλλωστε να τις διαβάσεις στο thread που έχει ανοίξει ο pabou13: http://www.insomnia.gr/topic/433024-samsung-830-thread-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82/ Προσωπικά προτίμησα το Notebook kit για να υπάρχει η μελλοντική δυνατότητα τοποθέτησής του σε laptop. Στο desktop απλά τον έχω ακουμπήσει πάνω στο cage των σκληρών. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω...
pabou13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μαλλον προς τον samsung γερνω.. θα μου πεις ομως εντυπωσεις; Τον εχεις καιρο; Επειδη ειναι 2.5" στο κουτι του μεσα εχει ολα τα απαραιτητα για να τον κουμπωσω σε tower κουτι με θεση 3.5"..; Πολυ καλη επιλογη φιλε μου, τον εχω και εγω, ουτε ενα προβλημα μεχρι τωρα, σταθερος, γρηγορος και αξιοπιστος.. Πιστευω πως θα μεινεις 100% ευχαριστημενος. Ναι, αν παρεις το desktop kit περιεχονται μεσα ολα τα απαραιτητα εξαρτηματα για να τον τοποθετησεις edit: με προλαβε ο JimboAthens
greekparot Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ για τις προτάσεις & συμβουλές σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα