Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

niko εγώ σε μία μέρα βάρεσα 3-4 φορμάτ αν δεν κάνω λάθος (την πρώτη μέρα που τον πήρα). Από γνήσια μέχρι του θείου από Αμέρικα και Αυστραλία. Οι παύλες μου εκεί ακλόνητες :P

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ την ερώτηση μου εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα...

Έχω την μητρική KA790GX , με ένα Phenom II X4 940 πάνω . Αξίζει να αγοράσω κάποιον από τους ssd που αναφέρονται στην αρχή; (samsung 830, corsair gt, crucial m4 ) δεδομένου ότι η μητρική μου έχει μόνο sata 2 ports?

Οι ταχύτητες που θα περιμένω είναι ικανοποιητικές; Επειδή στο skroutz βρίσκεις έυκολα και vertex 2 128gb που είναι sata 2 με λιγότερο απο 150 ευρώ....

Δημοσ.

Karmen , πάντως εγώ έκανα ένα format και ξαναπέρασα τα ίδια windows που είχα και πριν και τώρα είναι όλα Ok δείχνει και το logo των windows κανονικά όπως λέει και ο pabou13..

Προβλημα των Windows ηταν απ'οτι φενεται οπως και σου ειπα.

Καλοδουλευτος και παλι ευχομαι ;)

Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ την ερώτηση μου εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα...

Έχω την μητρική KA790GX , με ένα Phenom II X4 940 πάνω . Αξίζει να αγοράσω κάποιον από τους ssd που αναφέρονται στην αρχή; (samsung 830, corsair gt, crucial m4 ) δεδομένου ότι η μητρική μου έχει μόνο sata 2 ports?

Οι ταχύτητες που θα περιμένω είναι ικανοποιητικές; Επειδή στο skroutz βρίσκεις έυκολα και vertex 2 128gb που είναι sata 2 με λιγότερο απο 150 ευρώ....

Κάποια άποψη please? :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω την m/b :MSI 760GM-E51 -> http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51.html

Με cpu: Amd Athlon II X4 630 & 4GB ddr3 RAM.

Θα ηθελα να μου προτεινετε εναν πολυ καλο σκληρο δισκο ssd - maximum 60-80GB γιατι παραπανω δεν χρειαζομαι για το λειτουργικο συστημα ο οποιος συμφωνα με το παραπανω συστημα θα δουλευει αψογα..! :)

Εχω δει πραγματικα πολλες μαρκες αλλα φοβαμαι μην αγορασω καμια μουφα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Είχα τον Agility, τώρα έχω τον Samsung. Μία στις χίλιες μπορεί να σου κάτσει στραβή με τον Agility και ας φοράει την 2.15. Samsung 830 all the way my friend...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...