N3k21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το τσίμπησα τελικά. Έχεις δίκιο, είναι καταπληκτικό το "παιγνίδι". Ζόρικο βέβαια, παρότι ολοκλήρωσα τα tutorials (εκτός από το τελευταίο με το Mun), δυσκολεύομαι να βάλω σκάφος σε τροχιά. Αλλά ο χαβαλές στον πειραματισμό είναι. Ήθελα ωστόσο να ρωτήσω, χρησιμοποιείς mods; Είναι σε γενικές γραμμές stable ή να παραμείνω καλύτερα σε vanilla KSP;
gianakakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το τσίμπησα τελικά. Έχεις δίκιο, είναι καταπληκτικό το "παιγνίδι". Ζόρικο βέβαια, παρότι ολοκλήρωσα τα tutorials (εκτός από το τελευταίο με το Mun), δυσκολεύομαι να βάλω σκάφος σε τροχιά. Αλλά ο χαβαλές στον πειραματισμό είναι. Ήθελα ωστόσο να ρωτήσω, χρησιμοποιείς mods; Είναι σε γενικές γραμμές stable ή να παραμείνω καλύτερα σε vanilla KSP; Έχω να παίξω αρκετό καιρό κάνα 4μηνο αλλά πριν 1 χρόνο που έπαιζα φανατικά, έπαιζα με μπόλικα mods κυρίως για extra parts γιατί τότε τα vanilla ήταν λιγοστά. Επίσης είχα και εγώ θέμα με τις πτήσεις στην αρχή (τα tutorial από μόνα τους δεν κάνουν τίποτα) είναι πολύπλοκο παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τι σημαίνει dV και να έχεις γενικά εμπειρία με τα καύσιμα και τι βάρος σηκώνουν οι μηχανές επίσης το σκάφος σου πρέπει να είναι πολύ συμμετρικό.Θα σου πρότεινα να δεις κάνα tutorial ή να διαβάσεις στο wiki για το dV .Άμα μάθεις να φτιάχνεις σωστά σκάφη δεν θα έχεις θέμα.Εγώ το πάλευα με τα tutorial του παιχνιδιού μέχρι που βρήκα ένα τύπο στο youtube και σε 2 μέρες έστηνα διαστημικό σταθμό και πήγαινα Duna για εκδρομούλα! Καλό κάψιμο.. 1
gianakakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 από xkcd.com Για την nasa δεν ξέρω αλλά για τα άλλα 3 έτσι ακριβώς είναι
spacenik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εγω εχω καταφερει να προσεληνωθω, μισοδιαλυοντας το σκαφος, αλλα να μπορει να στελνει δεδομενα στον KERBAL:)
grotenfrod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δεν το περίμενα να κολλήσω τόσο με το παιχνίδι. Κατέβασα στην αρχή το demo και μετά πήγα αμέσως και το πήρα. Έχω γράψει ήδη καμιά κατοσταριά ώρες. Μετά από πολύ trial and error κατάλαβα τις βασικές αρχές των τροχιών και πλέον κάνω τα πράγματα οικονομικά χωρίς να τρώω έναν αγλέουρα καύσιμα. Μέχρι και κάτι τεράστιους επιστημονικούς πύργους έχω προσγειώσει στο Mun. Εκεί δε ξέμεινε ο Jebediah από κακούς υπολογισμούς και έκανα αποστολή διάσωσης που ξέμεινε κι αυτή...τους έσωσε τελικά η τρίτη όλους (μόλις...). Τώρα ετοιμάζομαι για probes και landers καθώς ξεκλείδωσα την τεχνολογία τους για να τα στείλω σε eve και duna. Πραγματικά τα πιο καλοξοδεμένα λεφτά φέτος. 1
chek2fire Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ετσι είναι αυτό το game είναι να μην το εγκαταστήασεις. Νομίζω ήρθε η ώρα να το ξαναδώ μια και έχουν προσθέσει αρκετά πραγματα.
grotenfrod Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Έκανα master την συναρμολόγηση στο διάστημα και ξεκίνησα τον διαστημικό σταθμό Kerbal Space Station "Unity" (KSS Unity). Έχω ήδη ανεβάσει σε τμήματα τα πρώτα δύο κομμάτια. Στο μεταξύ έστειλα και ένα probe στο Duna. Εδώ το πρώτο στάδιο που ανέβασα. Και κάτω ενωμένο με το δεύτερο και τον Jebediah σε space walk. Και εδώ το μικρό άχαρο lander του Duna. 1
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Μπράβο! Φοβερές κατασκευές. Πάντως εγώ το μόνο που είχα καταφέρει ήταν προσελήνωση συντριβή.. 2
grotenfrod Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ου καλά είσαι. Στην πρώτη προσελήνωση το καλύτερο που είχα καταφέρει ήταν μια από τις προσπάθειες να φτάσει χωρίς να συντριβεί αλλά πεσμένη στο πλάι. Ευτυχώς είχε πλαϊνά thruster και μπόρεσα να το σηκώσω για να φύγει μετά...Μερικοί στο ίντερνετ το παίζουν ironman mode όπου δεν κάνουν save/load αλλά ό,τι κάτσει. 1
grotenfrod Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ο διαστημικός σταθμός επεκτείνεται και ανεφοδιάζω ένα unmanned lander για την Eve. Ελπίζω να έχω ψήσει κανέναν να το δοκιμάσει, είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Τώρα κατέβασα και μερικά mod που το αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο ως εμπειρία. 1
Apoll Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ο διαστημικός σταθμός επεκτείνεται και ανεφοδιάζω ένα unmanned lander για την Eve. Ελπίζω να έχω ψήσει κανέναν να το δοκιμάσει, είναι εξαιρετικό παιχνίδι. Τώρα κατέβασα και μερικά mod που το αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο ως εμπειρία. Το είχα αγοράσει αρχες 2012 αλλά είχα παίξει ελάχιστα. Είδα τα post σου τις τελευταίες μέρες, έκανα recovery το λογαριασμό, κατέβασα την τελευταία έκδοση, και όντως 2 1/2 χρόνια αργότερα το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό. Θα με πάρει κανά μήνα να βελτιωθώ. Ήδη έστειλα έναν τύπο σε τροχιά, αλλά ξέμεινε από καύσημα. Με αποτέλεσμα να μείνει εκεί, γύρω από τον πλανήτη σε τέλεια τροχιά, που δεν χάνει ούτε μέτρο....
grotenfrod Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 My job here is done Για τους φανατικούς των Kerbal ένα webcomic Site: Kerbal Comics 1
Apoll Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 My job here is done Για τους φανατικούς των Kerbal ένα webcomic Site: Kerbal Comics Κάτσε ρε συ, που πας;;;;;;;;;;;;
Apoll Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Οι προσπαθειές μου, για εκτόξευση δορυφόρου, έχουν στεφθεί με επιτυχία, αν και χρειάζεται λίγη ακόμα εξάσκηση στο να έχω κυκλική και όχι ελλειπτική τροχιά. Πάρα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν και λάθη στην αρχή........... Σε νυχτερινή εκτόξευση κατανοείς ότι κάπου έγινε λάθος όταν βλέπεις το σκάφος να γίνεται έτσι κατά την άνοδο.... και το τελικό αποτέλεσμα μέχρι να ξεμείνουν οι SRBs από καύσημα..... Ίσως να είχα έναν παραπάνω από όσους χρειαζόταν;;;;;; με την δεύτερη προσπάθεια και λιγότετους SRB... Έκτοτε υγρά καύσημα μόνο...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα