Προς το περιεχόμενο

Kerbal Space Program

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 15/1/2012 στις 2:19 ΠΜ, soso75 είπε

Η βασική κατεύθυνση είναι να βάλεις τα RSC και SAS, τρείς τριπλές δεξαμενές καυσίμων και πολλούς προωθητήρες απο κάτω.

Σαν κάτι να έκανα με αυτό. Κατάφερα και πέρασα σχεδόν ολόκληρο και το δεύτερο επίπεδο. :-D

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 15/1/2012 στις 12:08 ΠΜ, katerinaki888 είπε

Κατάφερα να κάνω κάτι που δεν περίμενα! Έφτιαξα έναν πύραυλο..και βρέθηκα....στο πουθενά μετά από λίγο..Δεν περίμενα ποτέ να έφτανα εκεί...Πέρασα και την τροχιά της σελήνης.Δεν έγραψα την εκτόξευση,γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο..Αλλά δείτε που βρέθηκα...χωρίς καύσιμα,χωρίς τίποτα μετά που άφηνα την ΓΗ μας πίσω.Αλλά δεν έχει άλλους πλανήτες..ακόμα! Μπήκα σε τροχιά γύρω απτον ήλιο.. :P

http://www.youtube.com/watch?v=XXlx1ja7K10&hd=1btw και 1ο μου vid στο youtube :-D

Εσύ είσαι και κοντά στις τροχιές. Εγώ με τον ίδιο πύραυλο που πάλευα να βγω στο διάστημα, λεω ας αλλάξω την γωνία 10 μοίρες μέτα τα 10,000 μέτρα. Με τους κινητήρες στο ελάχιστο βγήκε τροχιά ίδια με αυτή που έχει ο Πλούτωνας. :mrgreen:

Προσπάθησα να το σταματήσω αλλά μάταια. 18000 μ/ς δεν το σταματάει τίποτα. Περιφέρονται οι τύποι μέχρι να μείνουν από οξυγόνο.

Δημοσ.

Εγώ μετά από πολλές προσπάθειες να τους βγάλω στο διάστημα, κατάφερα να τους βάλω σε τροχιά ίδια με της Αφροδίτης!

κάπου το έχασα με τις μοίρες.. κρίμα που δεν έμειναν καύσιμα και δεν έχει κι άλλους πλανήτες, τουλάχιστον να το στείλω εκεί! :P

Δημοσ.

παρα πολυ buggy για μενα εστω.τις μισες δουλευει τις αλλες μισες κολαει και κλεινει βγαζει ερορ και μετα για καποιο λογο μου χαλαει οτι java τρεχει ο chrome δεν ξερω τι παιζει

Δημοσ.

Έβαλα από τα mods τα:

Advanced Decoupler

LFE-G1 Liquid Fuel Rocket Engine

----

Εντάξει έχει διαφορά στο πόσο κρατάνε τα καύσιμα..Αλλά όταν βάζω τα LFE-G1 λειτουργούν μόνο αυτά και μετά οι άλλες μηχανές..Πάντως πάει μια χαρά μέχρι να μπει στο orbit..Θα το ψάξω λίγο ακόμα.Γιατί 3 μέρες τώρα,κάψιμο!

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ αλλά δεν έχω καταλάβει το σκοπό του παιχνιδιού. Που πρέπει να φτάσω για να τελειώσει το tutorial ; Σήκωσα το διαστημόπλοιο στα 100k μέτρα.

Δημοσ.
  Στις 15/1/2012 στις 9:17 ΜΜ, EXARXEIA_CITY είπε

Το ξεκίνησα και εγώ αλλά δεν έχω καταλάβει το σκοπό του παιχνιδιού. Που πρέπει να φτάσω για να τελειώσει το tutorial ; Σήκωσα το διαστημόπλοιο στα 100k μέτρα.

εγω λεω να ξαναδιαβασεις το tutorial :P

θυμισου beta ειναι ακομα

Δημοσ.

Λίγο έλειψα να πάω στο MUN!..αλλά έφυγα εκτός πορίας και απλώς περιφερόμουν στο διάστημα! Η προσπάθεια συνεχίζεται :-D

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

χθές έγινε διαθέσιμο το 0.22 update και πλέον το game έχει γίνει αρκετά σταθερό και έχουν προσθέσει και ένα career mode με tech tree. Περιττό να πω ότι στο steam έχει μια από την ποιο ενεργή κοινότητα με φανατικούς φίλους.

Δημοσ.

Καλά το game μετά το τελευταίο update το έχουν κάνει γμτ. Μιλάμε το career mode είναι πάρα πολύ καλό και πλέον δεν χάνεσε στην πληθώρα των επιλογών που υπήρχε πριν και έχεις και έναν σκοπό. 

εχουν προσθέσει και πειράματα που κάνεις στο διάστημα και κάθε σου πετυχημένη αποστολή η πείραμα παίρνεις science point που τα επενδύεις στην έρευνα για ποιο εξελιγμένα κομμάτια για τα διαστημόπλοια σου.

Εχώ καταφέρει να πάω και να φέρω σώους τους kerbal στο διάστημα αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να μπω σε τροχιά. το δουλεύω και πιστεύω να βρω την άκρη :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά απο πολύμηνες και πολύπονες προσπάθειες όλων των φωτισμένων μυαλών της χώρας επιτέλους δημιουργήθηκε ο πρώτος πύραυλος που θα μπορούσε να στείλει σε τροχιά τον πρώτο δορυφόρο της Ελλάδος.
Φυσικά είχε το σχήμα που μόνο μια ελληνική διανόηση θα μπορούσε να συλλάβει. Μπουρί σόμπας με προωθητήρες..

79ko.jpg

Ολοι περιμένανε με κομμένη την ανάσα αν θα ήταν επιτυχημένη η εκτόξευση του πυραύλου. Τελικά όλα πήγαν μια χαρά και ο πρώτος επανδρωμένος πύραυλος που θα βγάλει σε τροχιά τον πρώτο δορυφόρο της Ελλάδος ήταν ήδη στον αέρα..

k5p2.jpg

Έκτακτο ανακοινωθέν...

Όλη η υφήλιος βλέπει με θαυμασμό τον δορυφόρον "Αρχιδάτορας" να έχει μπει σε τροχιά και να στέλνει δεδομένα στην Γη!

r053.jpg

s6dx.jpg

o5e1.jpg

Φυσικά ο επιστημονικός κόσμος δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του και αμέσως έθεσα τον επόμενο στόχο.Νέος στόχος πλέον το φεγγάρι!
Ολη η αφρόκρεμα της Ελληνικής επιστημονικής κοινότητας κλείστηκε για μήνες σε ένα κτήριο αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να σχεδιάσουν τον νέο πύραυλο που θα μας φτάσει στην Σελλήνη. 
Μετά από άκρα μυστικότητα και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής του πλέον άνοιξαν οι πόρτες και παρουσίασαν τον νέο τους δημιούργημα. Ιδού κύριοι ο "kavlimidis"..
Άφωνοι έμειναν οι πάντες καθώς αντίκριζαν αυτό το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες θέαμα..

zce8.jpg

Η εκτόξευση πήγε μια χαρά και ο πύραυλος έδειχνε αρκετά υποσχόμενος και σε ισχύ και σε ελιγμούς..

fms2.jpg

ο έμπειρος κοσμοναύτης Κύριος Τάκης έδειχνε πολύ καλός στο να κουμαντάρει τον διαστημόπλοιο και να το οδηγήσει με επιτυχία στο φεγγάρι.
Και όντος γρήγορα μπόρεσε να το θέσει σε τροχιά προσελλήνωσης του

t9ux.jpg

Δυστυχώς πέντε λεπτά προτού την προσεδάφιση του το σήμα χάθηκε και δάκρυα λύπης πλημμύρισαν τις καρδιές του κόσμου αποχαιρετώντας τον κοσμοναύτη κύριο Τακη που τόσο άδοξα έπεσε στο καθήκον.
Λάθος χειρισμοί? Λάθος σχεδιασμός? Το σίγουρο είναι ότι το διαστημόπλοιο έσκασε με ορμή στην επιφάνεια του γειτονικού δορυφόρου.
Η μόνη υπόσχεση που είναι σίγουρη είναι ότι θα επανέλθουμε. Ένας νέος γύρος επιστημονικών διαβουλεύσεων και ένας νέος κοσμοναύτης ο κυριος Μπάμπης είναι έτοιμοι να οδηγήσουν το πρόγραμμα σε επιτυχία.

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 4
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρακολουθώ την ανάπτυξη του KSP εδώ και καιρό, δυστυχώς όμως δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...σκέφτομαι να το χτυπήσω από Steam, απλά με ανησυχεί λίγο η early access φάση.

Απ' όσα γράφει ο Check2fire για την 0.22, φαντάζομαι πως το παιγνίδι -πλέον στην 0.23- είναι αρκετά stable και με μπόλικα features ολοκληρωμένα. 

Αξίζει να δώσω τα 24 ευρά, ή λέτε να περιμένω; Η early access μου δίνει πρόσβαση σε μελλοντικά updates και στην τελική έκδοση του τίτλου;

Δημοσ.

Για μένα αξίζει. Και το υποστηρίζουν το game συνέχεια και θα το ευχαριστηθείς αν έχεις γενικά το μικρόβιο. Με λίγα λόγια θα έχεις μια έκδοση που αναβαθμίζετε συνέχεια. Ενοείτε ότι αν πάρεις τώρα το game θα το έχεις και ακόμα όταν βγει η stable του. Λέω να το ξαναεγκαταστήσω να δω τι καινούργιο έχει φέρει το  update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...