Tenshi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Στο tutorial λέει πως μπαίνεις σε τροχιά γύρω απο το τον Kerbal και περιμένεις τη σωστή στιγμή που θα εμφανιστή το φεγγάρι στον ορίζοντα. Και η πλάκα είναι οτι το κάνει να φαίνεται λές και δέν είναι τίποτα!Αντε να προσαρμόσεις αυτό το συνονθύλευμα γκαζοτενεκέδες να κάνει βαλλιστική τροχιά. Το SAS δουλεύει υπερωρίες μόνο και μόνο για να κρατήσει τον πύραυλο σταθερό!Υποπτεύομαι σχεδιαστικό λάθος...back to the drawing board...
soso75 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και η πλάκα είναι οτι το κάνει να φαίνεται λές και δέν είναι τίποτα!Αντε να προσαρμόσεις αυτό το συνονθύλευμα γκαζοτενεκέδες να κάνει βαλλιστική τροχιά. Το SAS δουλεύει υπερωρίες μόνο και μόνο για να κρατήσει τον πύραυλο σταθερό!Υποπτεύομαι σχεδιαστικό λάθος...back to the drawing board... Ναί άλλο να το βλέπεις κι άλλο να το κάνεις ούτε κι εγώ αξιώθηκα ακόμα..αλλά είναι διασκεδαστικές προκλήσεις θα έλεγα!
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Κοίτα που στα γεράματα,λέμε τώρα..θα γίνω αστροναύτης! Πλέον πάω χαλαρά σε κάποια χιλιόμετρα μέσα στην τροχιά,αλλά ως εκεί..Μετά δεν υπάρχουν καύσιμα !
geowizard Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ρε σεις παω να κατεβασω την 0.13 εκδοση (νεοτερη) και μου εχει broken archive
soso75 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ρε σεις παω να κατεβασω την 0.13 εκδοση (νεοτερη) και μου εχει broken archive Και σε έμενα μου το έκανε εχτές δεν μπορούσε να το κατεβάσει όλο παρά κάποια "kb's" και ήταν broken το zip, το ξανα δοκίμασα σήμερα και κατέβασε και τα 104mb. P.S 0.13.1 έκδοση
Apoll Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στην πρώτη προσπάθεια απέτυχε και εμένα να κατέβει. Είμαι στην δεύτερη. Ίσως να χρειαστεί download manager. Απ' ότι βλέπω το παιχνίδι πάει για τρελό κάψιμο και τρομερό γέλιο. Ελπίσω μην έχω πρόβλημα να βρω αστροναύτες που θα θυσιαστούν στο βώμο της κατάκτησης του διαστήματος. EDIT : α) Βάλτε download manager για να κατεβάσετε το παιχνίδι. Το DAM κάνει καλή δουλειά. β) Μετά από 20 σχεδόν προσπάθειες, με αρκετούς πειραματισμούς, και εκρήξεις, κατάφερα και έχω ένα αρχέτυπο που θα αρχίσω να δουλεύω επάνω του, για να βάλω σε τροχιά την κάψουλα. Για το φεγγάρι ούτε λόγος για την ώρα. Σημείωση αν βάλετε το TVR-1180C Mk1 Stack Tri-Coupler και δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με το TR-18A Stack Decoupler ακριβώς από πάνω του, βάλτε 2 TR-18A και ανοίχτε το ένα πίσω από το άλλο στα γρήγορα. Αυτό με παίδεψε αρκετή ώρα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2012 από Apoll
katerinaki888 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Κατάφερα να κάνω κάτι που δεν περίμενα! Έφτιαξα έναν πύραυλο..και βρέθηκα....στο πουθενά μετά από λίγο..Δεν περίμενα ποτέ να έφτανα εκεί...Πέρασα και την τροχιά της σελήνης.Δεν έγραψα την εκτόξευση,γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο..Αλλά δείτε που βρέθηκα...χωρίς καύσιμα,χωρίς τίποτα μετά που άφηνα την ΓΗ μας πίσω.Αλλά δεν έχει άλλους πλανήτες..ακόμα! Μπήκα σε τροχιά γύρω απτον ήλιο.. http://www.youtube.com/watch?v=XXlx1ja7K10&hd=1btw και 1ο μου vid στο youtube
georg3b Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Πάνω στην ώρα που διάβαζα αστρονομία για την εξεταστική! Το κατεβάζω για να δοκιμάσω να πάω και εγώ στο φεγγάρι!
soso75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Κατάφερα να κάνω κάτι που δεν περίμενα! Έφτιαξα έναν πύραυλο..και βρέθηκα....στο πουθενά μετά από λίγο..Δεν περίμενα ποτέ να έφτανα εκεί...Πέρασα και την τροχιά της σελήνης.Δεν έγραψα την εκτόξευση,γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο..Αλλά δείτε που βρέθηκα...χωρίς καύσιμα,χωρίς τίποτα μετά που άφηνα την ΓΗ μας πίσω.Αλλά δεν έχει άλλους πλανήτες..ακόμα! Μπήκα σε τροχιά γύρω απτον ήλιο.. Χαχά! Ωραίο βιντεάκι! Τουλάχιστον ο Jebediah δίχνει πανευτυχής..οι άλλοι δύο έχουν πάρει γραμμή το τί συμβαίνει και πως έχουν χαθεί και δεν έχουν καμία ελπίδα επιστροφής..και τα 'χουν κάνει πάνω τους..!
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εμένα θα μου πει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος; Ακόμη δε μπορώ να βγω ούτε καν από την ατμόσφαιρα. Μόλις έκανα ακριβές αντίγραφο του διαστημόπλοιου της katerinaki888, αλλά συνεχίζω ή να ξεμένω από καύσιμα ενώ πάει καλά, ή να στροφάρει και αντί να πηγαίνει προς τον ουρανό να πηγαίνει προς τα κάτω.
katerinaki888 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το τυπάκι(Jebadiah) έχει ένα πλατύ χαμόγελο συνέχεια..Μια φορά μόνο τρόμαξε..όταν ξεκόλλησε όλη η μηχανή την ώρα που αφήναμε το έδαφος.. φαίνεται να καταλαβαίνει .. @giorgos147 μην νομίζεις,τελείως στην τύχη βρέθηκα εκτός τροχιάς της γης..και πήγα εκεί..Μπορεί να κόλλησε με κάνα bug την ώρα που έπαιζα με το x του χρόνου! Δεν περίμενα με αυτόν τον πύραυλο να γίνει τέτοιο πράγμα.
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 @giorgos147 μην νομίζεις,τελείως στην τύχη βρέθηκα εκτός τροχιάς της γης..και πήγα εκεί..Μπορεί να κόλλησε με κάνα bug την ώρα που έπαιζα με το x του χρόνου! Δεν περίμενα με αυτόν τον πύραυλο να γίνει τέτοιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι με όσες δοκιμές και αν έχω κάνει, ΔΕ πάει πέρα ενός σημείου. Άει το περισσότερο να φτάσω έως το 1/2 της ατμόσφαιρας.
soso75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εμένα θα μου πει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος; Ακόμη δε μπορώ να βγω ούτε καν από την ατμόσφαιρα. Μόλις έκανα ακριβές αντίγραφο του διαστημόπλοιου της katerinaki888, αλλά συνεχίζω ή να ξεμένω από καύσιμα ενώ πάει καλά, ή να στροφάρει και αντί να πηγαίνει προς τον ουρανό να πηγαίνει προς τα κάτω. Η βασική κατεύθυνση είναι να βάλεις τα RSC και SAS, τρείς τριπλές δεξαμενές καυσίμων και πολλούς προωθητήρες απο κάτω. Α και να βαζείς και τα decouplers που αποσυνδέουν το ένα σκέλος του πυραύλου απο το άλλο αν δεν το έχεις κάνει.
giorgos147 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Όλα τα έχω δοκιμάσει, από το πιο απλό μοντέλο έως "έτοιμα" που βρίσκω από δω και από εκεί. RCS/SAS και decouplers, πάντα βάζω.
soso75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δείτε κι αυτό είναι ποιό λεπτομερές tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=bGd_BFu9e10&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα