akis_supernatural Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα! λοιπον πηρα εναν ψηφιακο δεκτη για να το συνδεσω σε μια παλια τηλεοραση που εχω στο δωματιο. το προβλημα μου ειναι οτι ο δεκτης πισω εχει συνδεση hdmi και scart αλλα η τηλεοραση δεν εχει τιποτε απο τα δυο το μονο που εχει ειναι 2 υποδοχες audio in και αλλη μια για εικονα. πως θα το συνδεσω?
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) 2-3€ ακόμα και στον μαρινόπουλο έχει,αλλά και σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2012 από TheELF
akis_supernatural Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα αποτι βλεπω καταληγει σε 3 καλωδια ενω η τηλεοραση εχει 2 υποδοχες...
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα αποτι βλεπω καταληγει σε 3 καλωδια ενω η τηλεοραση εχει 2 υποδοχες... Δεν είναι στέρεο η tv σου,απλά θα βάλεις μόνο το κόκκινο του ήχου και θα ακούς μονοφωνικά.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 οκ σε ευχαριστω! και κατι τελευταιο μπορω να συνδεσω μεσω hdmi το δεκτη με την οθονη του υπολογιστη και να βλεπω απο εκει τηλεοραση?
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 οκ σε ευχαριστω! και κατι τελευταιο μπορω να συνδεσω μεσω hdmi το δεκτη με την οθονη του υπολογιστη και να βλεπω απο εκει τηλεοραση? Μια δοκιμή θα σε πείσει,γενικά πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 σε ρωτησα γτ θελω να αγορασω νεα οθονη για το pc και αν ειναι να ψαξω να εχει hdmi. βασικα σκεφτομουν να παρω tv tuner. αν ξερει καποιος αν γινεται ας μου απαντησει
pontios16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αν πάρεις Tv οθόνη, τότε θα έχει από μόνη τις mpeg-4 οπότε δε θα χρειαστή ο δέκτης! αν κάθεσε μόνο στο γραφείο,τότε πάρε μόνο μια καινούργια τηλεόραση 23-27΄ για το γραφείο σου που θα σου κάνει για όλα!
akis_supernatural Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δε θελω να παρω tv monitor. θελω να παρω την dell u2311 γι αυτο ρωτησα αν μπορω να το συνδεσω εκει και να δω τηλεοραση
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δε θελω να παρω tv monitor. θελω να παρω την dell u2311 γι αυτο ρωτησα αν μπορω να το συνδεσω εκει και να δω τηλεοραση http://content.dell.com/us/en/corp/d/press-releases/2010-5-14-displays-U2211-U2311 Μα αυτή δεν έχει καθόλου HDMI.Όχι ότι δεν μπορείς να βάλεις dv-i σε hdmi αντάπτορα αλλά θα πρέπει αν ακούς ήχο από αλλού(ακόμα και να είχε ηχεία).
akis_supernatural Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 σε σκεψη ειμαι δεν το εχω ψαξει. γι αυτο ρωταω αν ειναι να βρω καποια αντιστοιχη με hdmi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα