Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

λοιπον πηρα εναν ψηφιακο δεκτη για να το συνδεσω σε μια παλια τηλεοραση που εχω στο δωματιο. το προβλημα μου ειναι οτι ο δεκτης πισω εχει συνδεση hdmi και scart αλλα η τηλεοραση δεν εχει τιποτε απο τα δυο το μονο που εχει ειναι 2 υποδοχες audio in και αλλη μια για εικονα. πως θα το συνδεσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

amiga-scart-av.jpg

2-3€ ακόμα και στον μαρινόπουλο έχει,αλλά και σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά.

Επεξ/σία από TheELF
Δημοσ.

ναι αλλα αποτι βλεπω καταληγει σε 3 καλωδια ενω η τηλεοραση εχει 2 υποδοχες...

Δεν είναι στέρεο η tv σου,απλά θα βάλεις μόνο το κόκκινο του ήχου και θα ακούς μονοφωνικά.

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω!

και κατι τελευταιο μπορω να συνδεσω μεσω hdmi το δεκτη με την οθονη του υπολογιστη και να βλεπω απο εκει τηλεοραση?

Μια δοκιμή θα σε πείσει,γενικά πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

σε ρωτησα γτ θελω να αγορασω νεα οθονη για το pc και αν ειναι να ψαξω να εχει hdmi. βασικα σκεφτομουν να παρω tv tuner. αν ξερει καποιος αν γινεται ας μου απαντησει

Δημοσ.

Αν πάρεις Tv οθόνη, τότε θα έχει από μόνη τις mpeg-4 οπότε δε θα χρειαστή ο δέκτης! αν κάθεσε μόνο στο γραφείο,τότε πάρε μόνο μια καινούργια τηλεόραση 23-27΄ για το γραφείο σου που θα σου κάνει για όλα!

Δημοσ.

δε θελω να παρω tv monitor. θελω να παρω την dell u2311 γι αυτο ρωτησα αν μπορω να το συνδεσω εκει και να δω τηλεοραση

http://content.dell.com/us/en/corp/d/press-releases/2010-5-14-displays-U2211-U2311

Μα αυτή δεν έχει καθόλου HDMI.Όχι ότι δεν μπορείς να βάλεις dv-i σε hdmi αντάπτορα αλλά θα πρέπει αν ακούς ήχο από αλλού(ακόμα και να είχε ηχεία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...