mentoras99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Έχω την εντύπωση πως μετά την αλλαγή πρέπει να κάνεις log-off και ξανά log-on για να ενεργοποιηθεί. Ειχες δικιο, restart και λυθηκε! ευχαριστω! Αληθεια, καθε update 'τρωει' επιπλεον χωρο απο τον σκληρο μας δισκο? Βλεπω τα κατειλημενα gb αυξηθηκαν, διχως να εχω βαλει εγω στο δισκο δικα μου δεδομενα τις τελευταιες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ειχες δικιο, restart και λυθηκε! ευχαριστω! Αληθεια, καθε update 'τρωει' επιπλεον χωρο απο τον σκληρο μας δισκο? Βλεπω τα κατειλημενα gb αυξηθηκαν, διχως να εχω βαλει εγω στο δισκο δικα μου δεδομενα τις τελευταιες μερες. Όχι δεν τρώει, τουλάχιστον αισθητά μιας και κάθεται πάνω στο παλιό. Πάντως, αν έχεις φορητό μηχάνημα η "αδικαιολόγητη" μείωση του διαθέσιμου χώρου είναι φυσιολογική και οφείλεται στα Local Snapshots του Time Machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 η Apple πλέον απο το SNOW leopard έχει ένα θέμα με το update της (πόσο απαράδεκτο) όλα χαλάνε τώρα στα update θα τα βρούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά πως το βλέπετε το νέο update στα μηχανήματα σας? Ρωτάω γιατί είμαι φαντάρος κ δε το χω δοκιμάσει ακόμη.. :-P Αποστολή από το X8 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω κανει καλυτερη διαχειριση μνημης. Ενα προγραμμα που εχω για τη μνημη, νομιζω δειχνει τωρα περισσοτερη ελευθερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ έκανα το update σε δύο μηχανήματα, απολύτως κανένα πρόβλημα. Σημειώνω ότι κατέβασα το Combo Update και κατόπιν έτρεξα ένα Repair Disk Permissions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ετω απο την αλλη το εκανα κανονικα. Απο το μιλαρακι πανω αριστερα και Check For Updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slammingr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Και εγω εκανα το update το μόνο πρόβλημα είναι οτι το ημερολόγιο παρέμεινε στα γερμανικά κάτι που δεν καταλαβαίνω πως αλλάζει.Υποψιάζομαι πως εχει να κάνει με το iCloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα