Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάλει κάποιος Ελληνικά και στην πορεία το μετανιώσει μπορεί να το επαναφέρει την γλώσσα πάλι στα Αγγλικά ή τρώει φόλα; ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάλει κάποιος Ελληνικά και στην πορεία το μετανιώσει μπορεί να το επαναφέρει την γλώσσα πάλι στα Αγγλικά ή τρώει φόλα; ;)

Φυσικά και μπορεί...system preferences-->Language & Text--->Language . Κάνεις logout και όταν επανέλθεις έχεις την γλώσσα που επέλεξες.

Tο iLife ξέρουμε αν είναι μεταφρασμένο?

Μετά την εγκατάσταση του 10.7.3 παραμένει αγγλικό.

Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα το εξελληνισμένο περιβάλλον, αλλά προσωπικά προτιμώ την αγγλική ορολογία στους υπολογιστές. Επίσης θα συναντήσετε και διάφορα ευτράπελα με απόλυτες-αποτυχημένες μεταφράσεις...π.χ. το "sleep" στο ελληνικού μενού περιγράφεται ως "Ύπνος" :-)

Επεξ/σία από panos2000gr
Δημοσ.
Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα το εξελληνισμένο περιβάλλον, αλλά προσωπικά προτιμώ την αγγλική ορολογία στους υπολογιστές. Επίσης θα συναντήσετε και διάφορα ευτράπελα με απόλυτες-αποτυχημένες μεταφράσεις...π.χ. το "sleep" στο ελληνικού μενού περιγράφεται ως "Ύπνος" :-)

Δεν είμαι ο μόνος, δηλαδή; Οδήγησέ μας, Πάνο. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μίλησα και με έναν φίλο μου, ο οποίος το έκανε σε Hackintosh και μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα.

Υπάρχει περίπτωση λέτε να αναφέρουν τα Sites ψεύτικες ειδήσεις σε τόσο καυτά θέματα για λόγους επισκεψομότητας;

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση, το MBP μου έγινε πιο ήσυχο. Οι ανεμιστήρες δεν γυρνάνε σαν δαιμονισμένοι με το που μυριστούν κάποιο flash. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ρε παιδια, ναι μεν ολα καλα με το update, θα το εκανα ετσι κι αλλιως οπως τα κανω ολα μεχρι σημερα, αλλα ΔΕΝ θελω πρωτη γλωσσα τα ελληνικα στο συστημα μου, στα μενου κλπ.

Την εβαλα παλι χειροκινητα ως 2η, με 1η τα αγγλικα, στο system preferences, language & text.

Ωστοσο, επιμενει να μου δειχνει 'ελληνικες επιλογες', πχ. οταν κανω δεξι κλικ σε ενα εικονιδιο πανω στο dock. Φανταζομαι οτι κι αλλου ισως μου εχει περασει ελληνικα, κι αυτο δεν το θελω.

Πως μπορω να κανω να εχει παντου, μα παντου ομως, αγγλικα;

Δημοσ.

Την εβαλα παλι χειροκινητα ως 2η, με 1η τα αγγλικα, στο system preferences, language & text.

Έχω την εντύπωση πως μετά την αλλαγή πρέπει να κάνεις log-off και ξανά log-on για να ενεργοποιηθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...