Vasilisxd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας. Στο επερχόμενο update 10.7.3 το Macrumors αναφέρει "Add Catalan, Croatian, Greek, Hebrew, Romanian, Slovak, Thai, and Ukrainian language support" Είναι γεγονός , το OSX έμαθε Ελληνικά !!! http://greekiphone.gr/20111119/mac-os-x-lion-1073-greek-support/
zHsHs_87 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις ποτε βγαινει επισημα το 10.7.3????
georgeadams Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Βάλτε μπρος το software update σας. Το 10.7.3 είναι διαθέσιμο για κατέβασμα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 730.6 MB, mbp mid 2010. Μεγαλουτσικο! Αιντε να δουμε...
gk13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάλει κάποιος Ελληνικά και στην πορεία το μετανιώσει μπορεί να το επαναφέρει την γλώσσα πάλι στα Αγγλικά ή τρώει φόλα;
panos2000gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να ρωτήσω,αν βάλει κάποιος Ελληνικά και στην πορεία το μετανιώσει μπορεί να το επαναφέρει την γλώσσα πάλι στα Αγγλικά ή τρώει φόλα; Φυσικά και μπορεί...system preferences-->Language & Text--->Language . Κάνεις logout και όταν επανέλθεις έχεις την γλώσσα που επέλεξες. Tο iLife ξέρουμε αν είναι μεταφρασμένο? Μετά την εγκατάσταση του 10.7.3 παραμένει αγγλικό. Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα το εξελληνισμένο περιβάλλον, αλλά προσωπικά προτιμώ την αγγλική ορολογία στους υπολογιστές. Επίσης θα συναντήσετε και διάφορα ευτράπελα με απόλυτες-αποτυχημένες μεταφράσεις...π.χ. το "sleep" στο ελληνικού μενού περιγράφεται ως "Ύπνος" Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2012 από panos2000gr
x_vagos_x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σίγουρα θα βοηθήσει κάποια άτομα το εξελληνισμένο περιβάλλον, αλλά προσωπικά προτιμώ την αγγλική ορολογία στους υπολογιστές. Επίσης θα συναντήσετε και διάφορα ευτράπελα με απόλυτες-αποτυχημένες μεταφράσεις...π.χ. το "sleep" στο ελληνικού μενού περιγράφεται ως "Ύπνος" Δεν είμαι ο μόνος, δηλαδή; Οδήγησέ μας, Πάνο. :lol:
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.macuser.gr/os-x-10-7-3-cui-issue-9274/ Έχει κανείς πρόβλημα με το Update; Τι συμβαίνει με την Apple;
toxotis70 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εγω το εκανα σε 2 μηχανηματα - imac + MBP χωρις προβλημα.
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μίλησα και με έναν φίλο μου, ο οποίος το έκανε σε Hackintosh και μου είπε πως δεν είχε πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση λέτε να αναφέρουν τα Sites ψεύτικες ειδήσεις σε τόσο καυτά θέματα για λόγους επισκεψομότητας;
sariil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έχω την εντύπωση ότι μετά την αναβάθμιση, το MBP μου έγινε πιο ήσυχο. Οι ανεμιστήρες δεν γυρνάνε σαν δαιμονισμένοι με το που μυριστούν κάποιο flash. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο? Sent from my iPhone using Insomnia
mentoras99 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια, ναι μεν ολα καλα με το update, θα το εκανα ετσι κι αλλιως οπως τα κανω ολα μεχρι σημερα, αλλα ΔΕΝ θελω πρωτη γλωσσα τα ελληνικα στο συστημα μου, στα μενου κλπ. Την εβαλα παλι χειροκινητα ως 2η, με 1η τα αγγλικα, στο system preferences, language & text. Ωστοσο, επιμενει να μου δειχνει 'ελληνικες επιλογες', πχ. οταν κανω δεξι κλικ σε ενα εικονιδιο πανω στο dock. Φανταζομαι οτι κι αλλου ισως μου εχει περασει ελληνικα, κι αυτο δεν το θελω. Πως μπορω να κανω να εχει παντου, μα παντου ομως, αγγλικα;
georgeadams Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Την εβαλα παλι χειροκινητα ως 2η, με 1η τα αγγλικα, στο system preferences, language & text. Έχω την εντύπωση πως μετά την αλλαγή πρέπει να κάνεις log-off και ξανά log-on για να ενεργοποιηθεί.
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το έβαλα χθες, κανένα πρόβλημα. Μάλιστα με το που το έβαλα έκανα και ένα Repair Permisions για να είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα