xaxanoylis Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Ρε παιδιά ξέρετε πως μπορώ να κάνω Register;Θα ήθελα επίσης να μου πείτε πως μπορώ να κάνω Register στο E-Mule;Οσο γι το edonkey πάω στην σελίδα τους και μου ζητάει μια Credit Card.Ξέρετε τι να βάλω εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2003 Re xaxanouli pali ta idia? 1 PM se mena kai 1 kleidwmeno topic. TO EMULE EINAI DWREAN!!!!! DEN XREIAZETAI REGISTRATION!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxanoylis Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Και το E-Donkey;Κάνω Register στο Site τους αλλά τίποτα.Δεν μπορώ να κάνω Search μετά...Ξέρεις τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Το help το έχεις διαβάσει? Συνδέεσαι σε server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxanoylis Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Μπορείς να μου πείς κάποιον Server; Προσωπικά θέλω έναν Server για παιχνίδια. Το Help δεν το έχω διαβάσει γιατί δεν καταλαβαίνω και πολλά αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wraeththu Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 ed2k://|server|194.97.40.162|4242|/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxanoylis Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2003 Ευχαριστώ. Τελικά δεν κάνει όμως Login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxanoylis Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2003 Τώρα; Τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.