giwrgosfox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα..έχω το iPod το οποίο λέει ο τίτλος του θέματος και θέλω να το κάνω jailbreak ξέρει κανείς πώς το κάνουμε το συγκεκριμένο iPod ? Ευχαριστώ.
georgeadams Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν γίνεται τέτοιο πράγμα. Jailbreak γίνεται μόνο σε συσκευές Apple με λειτουργικό σύστημα iOS (iPod Touch, iPhone και iPad).
giwrgosfox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 OK ευχαριστώ...μήπως γίνεται κάποιο hack?
WizeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 OK ευχαριστώ...μήπως γίνεται κάποιο hack? Για δες αυτό αν σου κάνει (δεν έχω ασχοληθεί απλά το έχω ακουστά) http://en.wikipedia.org/wiki/IPodLinux
giwrgosfox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κανένα Link έψαχνα να κατεβάσω,ευχαριστώ πάντως π.χ να αλλάξω το λογισμικό
WizeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κανένα Link έψαχνα να κατεβάσω,ευχαριστώ πάντως π.χ να αλλάξω το λογισμικό ε ναι ρε φίλε δεν θα τα βρεις όλα έτοιμα στο πιάτο, google ipodlinux και ψάξε λίγο όλο κάτι θα βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα