geioannou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εαν πραγματοποιησω εγκατασταση ΧΡ σε ενα μηχανημα χωρις drivers, γραφικων κλπ, μονο μεχρι να ανεβει το λειτουργικο, μπορω μετα να βαλω τον δισκο σε αλλο μηχανημα οπου σε αυτο (το 2ο) να αναζητησω drivers για το hardware του ? εισαι σωστο κατι τετοιο η πρεπει να γινει η εγκατασταση του λειτουργικου στο μηχανημα που θα παιξει ?
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι σωστό και μπορεί να βγάλει προβλήματα,μπορεί και όχι. Αυτό που μπορείς να κάνεις άφοβα είναι τα πρώτα βήματα της εγκατάστασης,επιλογή δίσκου και αντιγραφή αρχείων στον σκληρό,μετά όταν ζητάει επανεκκίνηση για να αρχίσει την πραγματική εγκατάσταση σβήνεις τον Η/Υ και βάζεις τον σκληρό στο τελικό μηχάνημα έτσι θα γίνει καθαρότατη και σωστή εγκατάσταση.
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Η μόνη ΣΙΓΟΥΡΗ περίπτωση να παίξει θα είναι να είναι ίδια η μητρική. Κάτι registry hacks με παράλληλη απεγκατάσταση των πάντων από drivers κλπ - όπως και η επιλογή "universal restore" του True Image της Acronis (που υποτίθεται ακριβώς αυτό κάνει : restoration σε image δίσκου με Windows, με τρόπο ώστε αν το μηχάνημα που θα μπει, είναι διαφορετικού h/w configuration, να δουλέψει), δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Όπως ούτε ένα Win repair που είχα αποπειραθεί μέσω του σιντιού των Win, αφού έβαλα τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα. Δε νομίζω δηλαδή να μπορείς να κάνεις κάτι για να σιγουρέψεις το αποτέλεσμα, αλλά απλά βάλε Win, μπες κι απεγκατάστησε τα πάντα που νομίζεις/μπορείς απ' το device manager (τους generic δλδ drivers που ούτως ή άλλως θα περάσει η εγκατάσταση), κλείσε πισί, βγάλε δίσκο, βαλ' τον στο άλλο μηχάνημα, σταύρωσε δάχτυλα (φτύσε κάτω 3 φορές ξέρωγω - με προσοχή αν έχει χαλί όμως), και ξεκίνα το και δες τί ψάρια έπιασες... * ...άει @!&$&$*! ρε Έλφη...Επίτηδες το κάνεις...Σιγουρεύτηκα πια...
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αφού γράφεις την ιστορία της ζωής σου κάθε φορά. (Μπράβο στην όρεξή σου δηλαδή)
geioannou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μπα δεν αξιξει τετοια διαδικασια.. ποτε δεν το εχω κανει μιας και δεν το εμπιστεύομαι σαν ακουσμα και μονο. απλος πηρα ενα δισκο με σκοπο να ξεμπλωκαρω το MBR toy και λογο moto δεν μπορουσα να παρω ολο το κουτι. και μιας και το εκανα αυτο και καθομαι ειπα μπας και... αλλα δεν αξιζει να ρισκαρεις ποτε, ειδικα εαν δεν ειναι δικο σου το μηχανημα, απο την αποψη οτι θα σε ξανατρεχουν. ευχαριστω παιδια...
washcloud Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αφού γράφεις την ιστορία της ζωής σου κάθε φορά. (Μπράβο στην όρεξή σου δηλαδή) ...άσταφτά, είμαι σίγουρος ότι εδώ και καιρό περιμένεις στη γωνία και ποστάρεις λίγο πριν για να μου τη σπάσεις. Σχεδόν σε βλέπω δηλαδή, με καμπαρντίνα και καβουράκι μισοκρυμμένος από έναν τοίχο να περιμένεις...Χαχ.
ChangeAllNow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εαν πραγματοποιησω εγκατασταση ΧΡ σε ενα μηχανημα χωρις drivers, γραφικων κλπ, μονο μεχρι να ανεβει το λειτουργικο, μπορω μετα να βαλω τον δισκο σε αλλο μηχανημα οπου σε αυτο (το 2ο) να αναζητησω drivers για το hardware του ? εισαι σωστο κατι τετοιο η πρεπει να γινει η εγκατασταση του λειτουργικου στο μηχανημα που θα παιξει ? Μπορείς αν στο δεύτερο μηχάνημα κάνεις Repair-Install των Xp όπως :http://www.windowsreinstall.com/winxppro/installxpcdrepair/indexfullpage.htm. ΥΓ. Τι σημαίνει "ξεμπλοκάρω το MBR" ; Αν σημαίνει "διορθώνω" υπάρχει η διαδικασία :http://helpdeskgeek.com/how-to/fix-mbr-xp-vista/.
washcloud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς αν στο δεύτερο μηχάνημα κάνεις Repair-Install των Xp ...για 'σένα δεν ξέρω - εγώ πάντως (όπως είχα γράψει), δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Όπως ούτε ένα Win repair που είχα αποπειραθεί μέσω του σιντιού των Win, αφού έβαλα τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα. το 'χα δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα