παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 δηλαδη πσο δυσκολο ειναι αυτο? Δυσκολο δεν ειναι, αλλα αν βαλεις και την ψυχολογια.... ειναι παλουκι
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δυσκολο δεν ειναι, αλλα αν βαλεις και την ψυχολογια.... ειναι παλουκι green tea καταστασεις...
Pans19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δυσκολο δεν ειναι απλα θελω ακριβη πραγματα για να μην κανω λαθος...Και ξανα κανω την ερωτηση..Οταν πιστευουμε οτι θα ανεβει το ευρω αγοραζουμε και οταν πιστευουμε οτι θα ανεβει το δολαριο πουλαμε?Με ισιοτιμια Eur/Usd μιλαω!Ευχαριστω!
Pans19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 SORRY αλλα μου φαινεται μονο ο not87not μπορει δωσει σαφες απαντηση...
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 true αλλα η κοινη λογικη μιλαει για short και για long θεσεις PS δεν ξερω ποιοι ειναι οι κωδικοι στην saxo bank
not87not Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 γεια σας. αγοραζω στα χαμηλα πουλαω στα υψηλα ειναι τελειως θεωρητικο. οποιος το λεει ή δεν εχει ιδεα απο trading ή ειναι παπατζης. Η απαντηση ειναι προφανης. Ποτε δεν ξερεις που εχει σχηματιστει πυθμενα ή κορυφη η αγορα. Μπορει να νομιζεις οτι κορυφωσε σε μια αντισταση και να γινει διασπαση και να ακολουθησει τρελη ανοδος. Στον φιλο που ρωτησε. Εχεις μια ισοτιμια, ας πουμε EURUSD. Πιστευεις οτι θα ενισχυθει το ευρω? αγοραζεις δηλαδη η θεση σου ειναι long. Πιστευεις οτι θα ενισχυθει το δολαριο? Πουλας την ισοτιμια, δηλαδη αγοραζεις δολαριο. Η φιλοσοφια ειναι διαφορετικη απο τις μετοχες γιατι η πτωση μιας ισοτιμιας σημαινει την ενισχυση του δευτερου νομισματος. προσωπικα χρησιμοποιω fxcm γιατι μου αρεσει η πλατφορμα τους. αφηστε τα market makers και τα ndd. κοιταξτε να βρειτε μια πλατφορμα που να σας βολευει. ολες οι εταιριες προσφερουν demo. ανοιξτε εναν και πειραματιστειτε.
North_Trader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας και απο μενα,ειμαι μολις τριων(3) ημερων σε αυτο το πολυ δυσκολο "αθλημα",και αν και απο προηγουενη επαγγελματικη εμπειρια,οι εννοιες ειναι γνωστες,οπως και η κεντρικη ιδεα,παρ ολα αυτα θελει τρελλη ενασχοληση,και πααααρα πολυ διαβασμα. Εχω εγκαταστησει το demo της fxcm και "παιζοντας" καταφερα να ειμαι λιγο κερδοφορος(αναιμακτα βεβαια χωρις το αγχος των real money) Σας ευχαριστω ολους για την πρωτη γνωριμια με το forex,και ελπιζω να επανελθω συντομα με ποιο συγκεκριμενες ερωτησεις..
not87not Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 να σημειωσω οτι ο demo account δεν εχει την πιο σημαντικη παραμετρο, το αγχος της απωλειας χρηματων. Εγω παντα ρισκαρω το 1% του κεφαλαιου μου, αν καποιος εχει 2000€ λογαριασμο ρισκαρει το πολυ 20€ σε καθε συναλλαγη. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω θέλει τρομερο διαβασμα οχι μονο πανω στο trading αλλα και σε οικονομικες εφημεριδες. Γι αυτο πολλοι απογοητευονται που καταθετουν 200-300 ευρω και τα χανουν αμεσως χωρις να ξερουν τι κανουν. Μια συμβουλη. Πουληστε γιεν σε οποιαδηποτε ισοτιμια ή μπειτε long στον Nikkei. Long επισης στο χρηματιστηριο της Ελβετιας αφου ομως κλεισει πανω απο τις 7.500 μοναδες. Η αποδυναμωση του φραγκου ειναι μεγαλη ευκαιρια οπως και του γιεν. Αναφερομαι σε θεσεις με χρονικο οριζοντα πανω απο βδομαδα.
Errik Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το επίπεδο μόχλευσης στην FXCM μπορείς να το ρυθμίσεις ανά συναλλαγή ή είναι παράμετρος της πλατφόρμας; 20Ε περίπου είναι η αρχική απώλεια από το spread στις θέσεις που έχω. Κάτι πρέπει να αλλάξω στις μοχλεύσεις και το μέγεθος των θέσεών μου μου φαίνεται... το δεσμευμένο κεφάλαιο παίζει γύρω στα 300-700Ε ανάλογα με την ισοτιμία... Προσπαθώ να παίζω στον demo σαν με πραγματικά χρήματα (όσο είναι δυνατόν), και σίγουρα δεν θα ξεκινήσω με 2000Ε πραγματικά...
not87not Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 η μοχλευση δεν εχει καμια σημασια. σημασια εχει το μεγεθος της θεσης που ανοιγεις. στην fxcm η μοχλευση ειναι μεγιστο δυνατο. στην ουσια η μοχλευση σου χρησιμευει οταν με μικρο κεφαλαιο θες να ανοιξεις την μεγιστη δυνατη θεση. Η ελαχιστη θεση που μπορεις να ανοιξεις ειναι 1Κ με αξια ανα pip 0,08€ δηλαδη με το στοπ στα -20pips χανεις 1,60€. Ενα καλο κολπο ειναι να ανοιξεις κανονικο λογαριασμο αλλα ανοιγοντας την μικροτερη θεση οπου ναι μεν παιζεις με πραγματικα λεφτα αλλα οι απωλειες περιοριζονται καθε φορα στα 1-2 ευρω.Για να κατανοησεις καλυτερα τις ισοτιμιες κοιτα γραφηματα της μιας ωρας και πανω. Να αποφευγεις το Eurusd γιατι ειναι δυστροπο και να παρακολουθεις τα ζευγη του γιεν που δημιουργουνε τασεις. επειδη τα ζευγη του γιεν εχουν μεγαλη μεταβλητοτητα καλο ειναι να ασχοληθεις στην αρχη μονο με το usdjpy οπου εχει χαμηλη μταβλητοτητα. κανε εισαγωγη στα γραφηματα σου τον δεικτη atr και βαλε το ημερησιο γραφημα. εκει θα δεις στην ισοτιμια που σε ενδιαφερει την ημερισια μεταβλητοτητα. Οσο μεγαλυτερη η μεταβλητοτητα τοσο μεγαλυτερο στοπ βαζεις.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ερωτηση μπορει να μου καποιος την προθεσμιακη για το ζευγος GBP/EUR? [Q2] Βλεπω τα νουμερα αλλα δεν βγαζω ακρη σε σχεση με το ποσα θα πρεπει να πληρωσω In real life... http://www.investing.com/currencies/eur-gbp-forward-rates T.HANKS
not87not Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δε νομιζω να βρεις εδω μεσα απαντηση για forwards
Προτεινόμενες αναρτήσεις