skiabox Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πάντως οι φανατικοί της τεχνικής ανάλυσης θεωρούνε ότι η τεχνική ανάλυση εμπεριέχει τα πάντα μέσα, οπότε δε χρειάζεται να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Και αν κρίνω από τον γενικό δείκτη που πήγε εκεί που δε φανταζόταν κανείς, φαίνεται να έχουν δίκιο. Φανταστείτε να έλεγα σήμερα για παράδειγμα ότι ο γενικός δείκτης θα πάει στις 12000 μονάδες!
παπι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 αμα δεν ξερεις ατακες του στυλ "αγορασε στην φημη και πουλα στην ειδηση", δεν το κοβω να κανεις πολλα... sry Πεμπτη παρασκευη
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 δεν ασχολουμαι με Ελλαδα, so i wouldnt know προς το παρών θα μείνω στο ψάξιμο ακόμα.ευχαριστώ πολύ πάντως που με κατατώπισες πάνω κατω! action learning is the way to go
Errik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά, τελικά έχει βγάλει κανένας χρήματα από αυτές τις πολυδιαφημηζόμενες πλατφόρμες; Κάτι που να δικαιολογεί τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις, και το ρίσκο στο κεφάλαιό σου... Γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο μου θυμίζουν banners από betάδικα οι διαφημήσεις για forex... Όλοι λένε κέρδισα x, ή έχασα 10.000 (ποντάροντας 5Ε) για έναν αγώνα, αλλά δεν λένε συνολικά αν το ταμείο είναι μειον συνολικά και αν είναι + πόσο χρόνο ασχολήθηκαν και πόσο τυχεροί στάθηκαν... Γιατί π.χ να μην ασχοληθεί κάποιος πιο σοβαρά με αμοιβαία κεφάλαια σε σοβαρές τράπεζες και να προτιμήσει "επενδύσεις" τόσο υψηλού ρίσκου; Γιατί υπάρχουν και ρισκαδόρικα αμοιβαία κεφάλαια, με πολύ καλές αποδόσεις, αλλά το ρίσκο τους δεν είναι τίποτα μπροστά στην τυχαιότητα του forex/cfd με υψηλή μόχλευση... Το καπιταλιστικό σύστημα έχει χτιστεί με κάποιες παραδοχές, και μια βασική παραδοχή είναι να αφήνεις κάποιον ειδικό να κάνει την δουλειά που είναι εξειδικευμένος. Υπάρχει ελπίδα με ενασχόληση να φτάσεις σε επίπεδα επαγγελματια; Η απλά αφήνεις την δουλειά αυτή σε επαγγελματίες; (πληρώνοντας την αντίστοιχη προμήθεια πάντα...) Τα παραπάνω τα ρωτάω σοβαρα, δεν κριτικάρω το forex trading, απλά προσπαθώ να δω γιατί κάποιος να το προτιμήσει σε σχέση με άλλες επενδύσεις. Επίσης, η λογική μου μου λέει οτι όταν κάτι διαφημήζεται τόσο πολύ, σημαίνει οτι οι εταιρείες από πίσω έχουν πάρα πολύ ισχυρό κίνητρο να σε πείσουν να δώσεις τα λεφτάκια σου...
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά, τελικά έχει βγάλει κανένας χρήματα από αυτές τις πολυδιαφημηζόμενες πλατφόρμες; Κάτι που να δικαιολογεί τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις, και το ρίσκο στο κεφάλαιό σου... Γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο μου θυμίζουν banners από betάδικα οι διαφημήσεις για forex... Όλοι λένε κέρδισα x, ή έχασα 10.000 (ποντάροντας 5Ε) για έναν αγώνα, αλλά δεν λένε συνολικά αν το ταμείο είναι μειον συνολικά και αν είναι + πόσο χρόνο ασχολήθηκαν και πόσο τυχεροί στάθηκαν... Γιατί π.χ να μην ασχοληθεί κάποιος πιο σοβαρά με αμοιβαία κεφάλαια σε σοβαρές τράπεζες και να προτιμήσει "επενδύσεις" τόσο υψηλού ρίσκου; Γιατί υπάρχουν και ρισκαδόρικα αμοιβαία κεφάλαια, με πολύ καλές αποδόσεις, αλλά το ρίσκο τους δεν είναι τίποτα μπροστά στην τυχαιότητα του forex/cfd με υψηλή μόχλευση... Το καπιταλιστικό σύστημα έχει χτιστεί με κάποιες παραδοχές, και μια βασική παραδοχή είναι να αφήνεις κάποιον ειδικό να κάνει την δουλειά που είναι εξειδικευμένος. Υπάρχει ελπίδα με ενασχόληση να φτάσεις σε επίπεδα επαγγελματια; Η απλά αφήνεις την δουλειά αυτή σε επαγγελματίες; (πληρώνοντας την αντίστοιχη προμήθεια πάντα...) Τα παραπάνω τα ρωτάω σοβαρα, δεν κριτικάρω το forex trading, απλά προσπαθώ να δω γιατί κάποιος να το προτιμήσει σε σχέση με άλλες επενδύσεις. Επίσης, η λογική μου μου λέει οτι όταν κάτι διαφημήζεται τόσο πολύ, σημαίνει οτι οι εταιρείες από πίσω έχουν πάρα πολύ ισχυρό κίνητρο να σε πείσουν να δώσεις τα λεφτάκια σου... γιατι νομιζεις οτι τα hedge funds δεν τζογαρουν συνεχεια?
Errik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά δεν εκτίθεσαι τόσο άμεσα σε αυτόν τον τζόγο. Επίσης, πίσω από το πισι κάθεται κάποιος ο οποίος πληρώνεται για να το κάνει και εξαρτάται η θέση του και λίγο πολύ το επίπεδο ζωής του. Επίσης δημιουργείται οικονομία κλίμακας που επιτρέπει πιο σταθμισμένο επενδυτικό portfolio. Προσωπικά πιστεύω οτι με καμία δύναμη δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος από τους διαχειριστές των hedge funds. Όχι το 5%, ούτε το 0.1%. Είναι άλλο να τζογάρεις να χάσεις ένα 10% σε ένα χρόνο και άλλο να χάσεις το 50% μέσα σε μέρες. Δεν βάζεις όλο σου το κεφάλαιο σε μια ρουλέτα, βάζεις το 50% στην τράπεζα σε προθεσμιακή, το 25% σε επενδύσεις μεσαίου ρίσκου το 20% σε επενδύσεις υψηλού ρισκου, το 4% σε forex και το 1% το παίζεις στο καζίνο Αυτό προσπαθώ να πω. Πρέπει να έχεις μια ολοκληρωμένη επενδυτική εικόνα. Το να εστιάζεις αποκλειστικά στα forex είναι μια πολύ μικρή εικόνα της πραγματικότητας. Απλά προσπαθώ να δω αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο για να αποκτήσω καλύτερη εικόνα και αντίληψη για αυτήν την επένδυση πάρα πολύ υψηλού ρίσκου. Edit: Τα νούμερα είναι εντελώς ενδεικτικά...
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά δεν εκτίθεσαι τόσο άμεσα σε αυτόν τον τζόγο. Επίσης, πίσω από το πισι κάθεται κάποιος ο οποίος πληρώνεται για να το κάνει και εξαρτάται η θέση του και λίγο πολύ το επίπεδο ζωής του. Επίσης δημιουργείται οικονομία κλίμακας που επιτρέπει πιο σταθμισμένο επενδυτικό portfolio. Προσωπικά πιστεύω οτι με καμία δύναμη δεν μπορείς να γίνεις καλύτερος από τους διαχειριστές των hedge funds. Όχι το 5%, ούτε το 0.1%. Είναι άλλο να τζογάρεις να χάσεις ένα 10% σε ένα χρόνο και άλλο να χάσεις το 50% μέσα σε μέρες. Δεν βάζεις όλο σου το κεφάλαιο σε μια ρουλέτα, βάζεις το 50% στην τράπεζα σε προθεσμιακή, το 25% σε επενδύσεις μεσαίου ρίσκου το 20% σε επενδύσεις υψηλού ρισκου, το 4% σε forex και το 1% το παίζεις στο καζίνο Αυτό προσπαθώ να πω. Πρέπει να έχεις μια ολοκληρωμένη επενδυτική εικόνα. Το να εστιάζεις αποκλειστικά στα forex είναι μια πολύ μικρή εικόνα της πραγματικότητας. Απλά προσπαθώ να δω αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο για να αποκτήσω καλύτερη εικόνα και αντίληψη για αυτήν την επένδυση πάρα πολύ υψηλού ρίσκου. Edit: Τα νούμερα είναι εντελώς ενδεικτικά... εγω πιστεω το ακριβως αντιθετο... επισης δεν ακουσα καποιον να ενδιαφερεται για " diversification" οπως ειπα και στον αλλον ανοιγεται demo λογαριασμους και περιμενεται για το πρωινο που ξημερωνει... ΥΓ: αλλο stock picker και αλλο hedge fund manager
not87not Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ο φιλος πιο πανω δεν εχει αδικο. εχει γεμισει παντου διαφημισεις με forex trading λες και ειναι κατι απλο. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι για να βγαλεις λεφτα σε σταθερο ρυθμο πρεπει να εισαι στο επιπεδο των traders που δουλευουν στις τραπεζες και στα hedge funds. Για να καταλαβεις πως λειτουργουν οι ισοτιμιες πρεπει να ξερεις πως κινειται η οικονομια καθε χωρας και να κινεισαι αναλογως, οποτε καταλαβαινεις οτι το ολο θεμα θελει επαγγελματικη προσεγγιση. Σε πληροφορω, επειδη το ανεφερες, πως τα hedge funds δε ρισκαρουν πολλα. Σκεψου οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων βγαζουν περιπου 10% το χρονο, μερικα κιολας κανουν ζημιες. Και για να σε ιντριγκαρω οτι κανεις εσυ απο το σπιτι σου το κανει και ενα hedge fund δηλαδη βλεπετε τα ιδια γραφηματα. Το εχω ξαναπει πολλες φορες πιο παλια. Πρεπει να εισαι πολυ αφελης για να πιστευεις οτι στα καλα καθουμενα καθε απογευμα θα βγαζεις λεφτα για την πλακα. Θελει πολυ εξασκηση και ενημερωση και μετα απο τουλαχιστον ενα χρονο θα αρχισεις να κανεις κατι. Ανετρεξε σε προηγουμενα μου ποστ και θα βρεις διαφορα λινκ για να ενημεωθεις. Αν νομιζετε οτι το συναλλαγμα ειναι καζινο κοιμαστε πολυ βαθια.. απλα ειναι πολυ, πολυ δυσκολο να βγαλεις λεφτα.
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ο φιλος πιο πανω δεν εχει αδικο. εχει γεμισει παντου διαφημισεις με forex trading λες και ειναι κατι απλο. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι για να βγαλεις λεφτα σε σταθερο ρυθμο πρεπει να εισαι στο επιπεδο των traders που δουλευουν στις τραπεζες και στα hedge funds. Για να καταλαβεις πως λειτουργουν οι ισοτιμιες πρεπει να ξερεις πως κινειται η οικονομια καθε χωρας και να κινεισαι αναλογως, οποτε καταλαβαινεις οτι το ολο θεμα θελει επαγγελματικη προσεγγιση. Σε πληροφορω, επειδη το ανεφερες, πως τα hedge funds δε ρισκαρουν πολλα. Σκεψου οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων βγαζουν περιπου 10% το χρονο, μερικα κιολας κανουν ζημιες. Και για να σε ιντριγκαρω οτι κανεις εσυ απο το σπιτι σου το κανει και ενα hedge fund δηλαδη βλεπετε τα ιδια γραφηματα. Το εχω ξαναπει πολλες φορες πιο παλια. Πρεπει να εισαι πολυ αφελης για να πιστευεις οτι στα καλα καθουμενα καθε απογευμα θα βγαζεις λεφτα για την πλακα. Θελει πολυ εξασκηση και ενημερωση και μετα απο τουλαχιστον ενα χρονο θα αρχισεις να κανεις κατι. Ανετρεξε σε προηγουμενα μου ποστ και θα βρεις διαφορα λινκ για να ενημεωθεις. Αν νομιζετε οτι το συναλλαγμα ειναι καζινο κοιμαστε πολυ βαθια.. απλα ειναι πολυ, πολυ δυσκολο να βγαλεις λεφτα. το δεν ρισκαρω πολλα δεν ειναι διαφορετικο απο το δεν τζογαρω + πολλα funds βγαλαν λεφτα πέρσι + ο φιλος μιλησε καποια στιγμη, να αφησει καποιον αλλον να διαχειρίζεται τα λεφτα του + ειναι κοινη λογικη οτι κατι που διαφημιζει λεφτα, εμπεριεχει κινδυνο + αλλο να εισαι στην θεση του οδηγου και αλλο να εισαι ο οδηγος οπως προτεινα action learning with demo accounts αν διαφονεις με την προταση μου, μου λες
not87not Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 μονο σε ενα διαφωνω. στο οτι περυσι εκλεισαν 600 funds και ελαχιστα ειχαν κερδη
Pans19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα και απο εμενα!Μπραβο στον not87not που ανοιξε αυτο το θεμα καταρχιν!Εγω θελω να κανω 2 ερωτισεις.Αγοραζουμε οταν πιστευουμε οτι θα ανεβει το ευρω και πουλαμε οταν πιστευουμε οτι θα ανεβει το δολαριο?Για το Eur/Usd μιλαω Και η δευτερη ερωτηση ποια η γνωμη σας για την easyforex?
παπι Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αγοραζουμε στα χαμηλα, πουλαμε στα ψηλα και δεν εγκλωβιζομαστε 1
Errik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έψαξα λίγο για market makers, dealing desks κτλ. H FXCM ισχυρίζεται ότι διαφέρει γιατί χρησιμοποιεί NDD αντί για dealing desk... Ποιά είναι η άποψή σας;<br /><br />ΥΓ: 3η μέρα και έχω καταφέρει να χάσω μόνο 700Ε από το demo account μου. Παρ' όλα αυτά είχα κάποιες κερδοφόρες θέσεις... http://www.fxcm.com/advantages/forex-execution/why-execution-matters-faq/
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Έψαξα λίγο για market makers, dealing desks κτλ. H FXCM ισχυρίζεται ότι διαφέρει γιατί χρησιμοποιεί NDD αντί για dealing desk... Ποιά είναι η άποψή σας;<br /><br />ΥΓ: 3η μέρα και έχω καταφέρει να χάσω μόνο 700Ε από το demo account μου. Παρ' όλα αυτά είχα κάποιες κερδοφόρες θέσεις... http://www.fxcm.com/advantages/forex-execution/why-execution-matters-faq/ εγω την πρωτη εβδομαδα εχανα 10.000... XD
FarCry Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αγοραζουμε στα χαμηλα, πουλαμε στα ψηλα και δεν εγκλωβιζομαστε δηλαδη πσο δυσκολο ειναι αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις