Errik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Διαβάζω λίγο το thread... Είναι πολύ ενδιαφέρον και πολλές φορές διασκεδαστικό σε ορισμένα σημεία! Τα τρολλ των τεχνολογικών thread είναι γκρέμλιν, μπροστά στους γκοτζίλες του συγκεκριμένου thread! Παρ' όλα αυτά υπάρχουν πολλές καλές πληροφορίες... Κάτι που είδα και μου έκανε εντύπωση είναι οτι για κέρδος ~50Ε κάθεσαι και ξημεροβραδιάζεσαι στον υπολογιστή... και αυτό αν έχεις και μία Α εμπειρία. Ρε παιδιά, για το ρίσκο που παίρνεις δεν νομίζω οτι αξίζει τον χρόνο... Για τι κεφάλαιο λέμε περίπου; Edit: Καλά όσο το διαβάζω τόσο περισσότερη πλάκα έχει.. ο πόλεμος μεταξύ ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν μια σοβαρή συζητηση και ο θόρυβος τως απανταχού ανίδεων οργισμένων τρολλ... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον topic starter! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από Errik
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 συγγνώμη για την άκυρη τοποθέτηση μου αλλά έχω κάποιες απορίες πάνω στο θέμα.Είμαι στο ψάξιμο για να ασχολήθω με το forex trading με κυρίως αντικείμενο τις μετοχές.Σπουδάζω Στατιστική και όσο να ναι έχουμε μαθήματα που ασχολούμαστε με ανάλυση μετοχών και έχω μάθει κάποια πράγματα ώστε να χρησιμοποιώ κάποια εργαλεία και να μπορώ να τα ερμηνεύω.Πιστεύετε πως έχω κάποιες καλές προυποθέσεις για αρχή;;; Μέχρι να βρω τον καθηγητή που έκανα τέτοια μαθήματα και να τον ρωτήσω θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 συγγνώμη για την άκυρη τοποθέτηση μου αλλά έχω κάποιες απορίες πάνω στο θέμα.Είμαι στο ψάξιμο για να ασχολήθω με το forex trading με κυρίως αντικείμενο τις μετοχές.Σπουδάζω Στατιστική και όσο να ναι έχουμε μαθήματα που ασχολούμαστε με ανάλυση μετοχών και έχω μάθει κάποια πράγματα ώστε να χρησιμοποιώ κάποια εργαλεία και να μπορώ να τα ερμηνεύω.Πιστεύετε πως έχω κάποιες καλές προυποθέσεις για αρχή;;; Μέχρι να βρω τον καθηγητή που έκανα τέτοια μαθήματα και να τον ρωτήσω θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις. αμα δεν ξερεις ατακες του στυλ "αγορασε στην φημη και πουλα στην ειδηση", δεν το κοβω να κανεις πολλα... sry 1
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή για παράδειγμα αν βρω σε μια μετοχή το μικρότερο VaR δεν είναι μια καλή πληροφορία ή θεωρείται τόσο αμελητέα;; Γιατί έχω ακούσει πως στην αγορά πολλές επιχειρήσεις θέλουν να το ξέρουν.Σίγουρα πρέπει να ξέρεις πότε να "σορτάρεις" και πότε να "λονγκάρεις" με βάση και αυτό που είπες γιατί κατά την προσωπική μου άποψη όλα αυτά είναι θέμα καλών πληροφοριών.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή για παράδειγμα αν βρω σε μια μετοχή το μικρότερο VaR δεν είναι μια καλή πληροφορία ή θεωρείται τόσο αμελητέα;; Γιατί έχω ακούσει πως στην αγορά πολλές επιχειρήσεις θέλουν να το ξέρουν.Σίγουρα πρέπει να ξέρεις πότε να "σορτάρεις" και πότε να "λονγκάρεις" με βάση και αυτό που είπες γιατί κατά την προσωπική μου άποψη όλα αυτά είναι θέμα καλών πληροφοριών. animal spirits ξερεις τι ειναι...? ξερεις ποτε κανουν drop τα commoditites...? ωραιο το "new science of risk management" αλλα η πραγματικότητα ειναι διαφορετικη απο το χαρτι και τα 6απλα μονιτορς... sry
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 γι αυτό προφανώς ρωτάω για να μάθω.είμαι στην φάση που θέλω να ψάξω κάτι μέχρι αηδίας και να δω αν είναι για μένα ή είναι κάτι το απαγορευτικό.Ευπρόσδεκτη βέβαια η άποψη σου!
Errik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Η τεχνική ανάλυση σε βοηθάει μόνο αν έχεις μια πρώτη ιδέα σε τι αναφέρεσαι. Επίσης δεν είναι πανάκεια, αλλιώς όλοι θα ήταν εκατομμυριούχοι. Ή δεν θα είχαν τίποτα... Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έχεις δίκιο...
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 γι αυτό προφανώς ρωτάω για να μάθω.είμαι στην φάση που θέλω να ψάξω κάτι μέχρι αηδίας και να δω αν είναι για μένα ή είναι κάτι το απαγορευτικό.Ευπρόσδεκτη βέβαια η άποψη σου! here's a thought γιατι δεν ανοιγεις εναν δοκιμαστικο λογαριασμο στο +500...?
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 το σκέφτηκα να πω την αλήθεια.πιστεύεις πως θα "προπονηθώ" με κάτι τέτοιο ή απλά θα κατασταλάξω κατευθείαν στο αν έχω προοπτικές να ασχοληθώ ή οχι;;
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 <p>το σκέφτηκα να πω την αλήθεια.πιστεύεις πως θα "προπονηθώ" με κάτι τέτοιο ή απλά θα κατασταλάξω κατευθείαν στο αν έχω προοπτικές να ασχοληθώ ή οχι;;</p> Κοιτά δεν εχει και τους τρομακτικόυς δείκτες αλλά είναι απλό και ελαφρύ... Αμα κάποια στιγμή το βαρεθείς, τότε μπορείς να πας στο demo της Saxon bank... Sent from my iPad using Insomnia
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Κοιτά δεν εχει και τους τρομακτικόυς δείκτες αλλά είναι απλό και ελαφρύ... Αμα κάποια στιγμή το βαρεθείς, τότε μπορείς να πας στο demo της Saxon bank... Sent from my iPad using Insomnia Άρα αυτά τα δύο αρκούν ως προπαρασκευαστικά για μια δοκιμή μετά απο καιρό με πραγματικό χρήμα;;;Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σου και για τον χρόνο που διέθεσες επειδή θέλω πολύ να τεστάρω τις δυνατοτήτες μου σε κάτι τέτοιο αν και με μικρό κεφάλαιο από ότι ασχολούνται οι περισσότεροι
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 εννοώ όταν και ΑΝ θα φτάσει η ώρα να "παίξω" με πραγματικά χρήματα.
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 αν φτασει η ωρα, αν η αναπτυξη ερθει, αν τα commodities πεσουν, αν γα#@%^ ο φτωχος και παει λεγοντας... κατεβαζεις τις πλατφορμες, κανεις εγκαταστασεις, και εισαι ετοιμος για το ξημερωμα της Δευτερας...
panos_90 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 προς το παρών θα μείνω στο ψάξιμο ακόμα.ευχαριστώ πολύ πάντως που με κατατώπισες πάνω κατω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις