Προς το περιεχόμενο

Forex Trading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη και τα 1000€ για εμένα είναι αρκετα για εμένα εγω έψαχνα κάποια πλατφόρμα να αρχίσω πχ με 100-200€

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 676
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γι αυτο σου λεω ξεκινα με δεμο. Παντως εχω παρατηρησει οτι οποιος ξεκινα θελει αμεσως να βαλει πραγματικα λεφτα. Λες και θα ειναι κερδοφορος απο την πρωτη μερα. Ας μην εχουμε ψευδαισθησεις

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας κι απο μενα! Τελικα υπαρχει καποιοσ εδω που να ασχολειτε με το zulutrade?

υπαρχουν περιπου 500 ατομα που ασχολουνται με αυτο αλλα δυστυχως δεν ανταλλασουν αποψεις πουθενα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To zulutrade ειναι μια πλατφορμα στην οποια μπορεις να συναλλασεσαι σε ολα τα νομισματα αλλα ταυτοχρονα μπορεις να ακολουθεις καποιους traders αντιγραφοντας ουσιαστικα τις συναλλαγες που πραγματοποιουν!

Επεξ/σία από civic280
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Ρεαλιστικά, τι ποσοστό κέρδους καταφέρνει κάποιος και με τι κόπο; Έχω πήξει να διαβάζω για

εκατομυριούχους και εύκολα χρήματα, αλλά θέλω κάτι πιο πρακτικό. Σε φάση

Με 10.000Ε

Με περίπου 8 ώρες trading την βδομάδα

βγάζω περίπου ένα 6% τον μήνα.

Αφού έχω αφιερώσει 4 μήνες να εκπαιδευτω.

Με ενδιαφέρει μια τάξη μεγέθους, γιατί δεν έχω ιδέα από ρεαλιστικά case studies...

Τι θα μπορούσα να διαβάσω; Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Θυμάμαι σκηνικό τώρα 2004 περίπου το elwave να δίνει στόχο για τον Γενικό Δείκτη τις 500 μονάδες!Τότε πρέπει να ήτανε στις 4500 μονάδες.Και όμως μετά από τόσα χρόνια τον στόχο τον έπιασε!!!Βέβαια για αυτό είναι δύσκολο το trading γιατί την απόφαση την παίρνει άνθρωπος (ο οποίος βλέποντας τότε το νούμερο αυτό δε θα το πίστευε με τίποτα).

Σημείωση : To elwave είναι πρόγραμμα που στηρίζεται στην θεωρία  elliott waves

Δημοσ.

errik ενα πολυ καλο ελληνικο site einai to isotimia.info τωρα ενα αλλο πολυ καλο ειναι το babypips.com εγω εχω περιπου τον ιδιο χρονο εκπαιδευσης κανω trade se demo ενω παιζω στο zulutrade me κανονικα χρηματα βγαζοντας το μηνα προσ το παρον καποια λιγα. αλλα και με αρκετα μικροτερο κεφαλαιο. σε ποια πλατφορμα παιζεις?

παπι: ενταξει συμφωνω κι εγω και με βαση τα ελιοτ αλλα αυτο ειναι μια μακροπροθεσμη προβλεψη! συνηθως παιζουμε για καθημερινα!

Δημοσ.

Επειδή βλέπω νέα άτομα στο thread να θυμίσω και ένα forum που έχει μέσα από όλα (από τεχνική ανάλυση, fundamental analysis, journals -δηλαδή public records που δημοσιεύουν κάποιοι από τις κινήσεις τους, κ.α) : http://www.elitetrader.com/

Δημοσ.

Θυμάμαι σκηνικό τώρα 2004 περίπου το elwave να δίνει στόχο για τον Γενικό Δείκτη τις 500 μονάδες!Τότε πρέπει να ήτανε στις 4500 μονάδες.Και όμως μετά από τόσα χρόνια τον στόχο τον έπιασε!!!Βέβαια για αυτό είναι δύσκολο το trading γιατί την απόφαση την παίρνει άνθρωπος (ο οποίος βλέποντας τότε το νούμερο αυτό δε θα το πίστευε με τίποτα).

Σημείωση : To elwave είναι πρόγραμμα που στηρίζεται στην θεωρία  elliott waves

δε χρεαζεται προγραμμα για τετοια προβλεψη :P

το θεμα ειναι ποτε

Δημοσ.

Δεν παίζω ακόμα αλλά το ψάχνω από που να ξεκινήσω να το πιάσω... Προς το παρόν διαβάζω κάποια βιβλία που μου πρότεινε ένας γνωστός και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον... Απλά αυτό που θα ήθελα είναι ρεαλιστικά case studies, αποτυχημένα και επιτυχημένα. Να ξέρω περίπου τι να περιμένω αν ασχοληθώ σοβαρά. Αν είναι με π.χ 10.000 κεφάλαιο να βγαίνει με δουλειά 8ώρου την μέρα ~300Ε τον μήνα και αν, δεν αξίζει με τίποτα τον χρόνο σου ούτε το ρίσκο, εκτός αν έχεις πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο...

Συγκεκριμένα για αρχή φανταζόμουν να ασχολούμαι λίγο, καμια ώρα την μέρα περίπου. Τι θα ήταν ρεαλιστικό να περιμένω με ένα κεφάλαιο 10.000 π.χ. ;

Δημοσ.

Μόλις έβαλα το πρόγραμμα του FXCM και δοκιμαστικό λογαριασμό...

Έτσι νοιώθω... 85370.original.jpg?fm=jpg&q=65&sharp=15&

Έχω ήδη καταφέρει να χάσω 5Ε των 50.000 του αρχικού κεφαλαίο! Καλά τα πάω;

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το spread γιατί είναι μεταβλητό; Περίμενα μια διόρθωση αλλά την "απορρόφησε" το spread...  Μάλλον κάτι έχω καταλάωβει λάθος έτσι; Προς το παρόν έχω καταφέρει να χάσω περίπου 250 από το αρχικό κεφάλαιο... καλά πάω... Πάνε τα εικονικά μου λεφτάκια!!

Δημοσ.

errik υπαρχουν ατομα που με αρκετα λιγοτερα χρηματα καταφερνουν να κερδιζουν ενα αρκετα σεβαστο ποσο το μηνα! Αυτο ομως εξαρταται αμεσα απο τις γνωσεις του καθενος καθως κιαπο την αντιληψη του για την αγορα.Νομιζω πως απλα ειναι θεμα χρονου και διαβασματος.

μπες εδω   www.zulutrade.com?ref=806261

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...