ntelis1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμη και τα 1000€ για εμένα είναι αρκετα για εμένα εγω έψαχνα κάποια πλατφόρμα να αρχίσω πχ με 100-200€ Sent from my iPhone using Insomnia
not87not Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Γι αυτο σου λεω ξεκινα με δεμο. Παντως εχω παρατηρησει οτι οποιος ξεκινα θελει αμεσως να βαλει πραγματικα λεφτα. Λες και θα ειναι κερδοφορος απο την πρωτη μερα. Ας μην εχουμε ψευδαισθησεις 1
civic280 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Παιδια γεια σας κι απο μενα! Τελικα υπαρχει καποιοσ εδω που να ασχολειτε με το zulutrade? υπαρχουν περιπου 500 ατομα που ασχολουνται με αυτο αλλα δυστυχως δεν ανταλλασουν αποψεις πουθενα!
ntelis1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 πες μας λιγα περισσοτερα γιαυτο το προγραμμα τι κανει με λιγα λογια
civic280 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) To zulutrade ειναι μια πλατφορμα στην οποια μπορεις να συναλλασεσαι σε ολα τα νομισματα αλλα ταυτοχρονα μπορεις να ακολουθεις καποιους traders αντιγραφοντας ουσιαστικα τις συναλλαγες που πραγματοποιουν! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2013 από civic280
Errik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι; Ρεαλιστικά, τι ποσοστό κέρδους καταφέρνει κάποιος και με τι κόπο; Έχω πήξει να διαβάζω για εκατομυριούχους και εύκολα χρήματα, αλλά θέλω κάτι πιο πρακτικό. Σε φάση Με 10.000Ε Με περίπου 8 ώρες trading την βδομάδα βγάζω περίπου ένα 6% τον μήνα. Αφού έχω αφιερώσει 4 μήνες να εκπαιδευτω. Με ενδιαφέρει μια τάξη μεγέθους, γιατί δεν έχω ιδέα από ρεαλιστικά case studies... Τι θα μπορούσα να διαβάσω; Ευχαριστώ...
παπι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 eurusd 1k stoploss 130000 target 1450000 και τα μυαλα στα καγκελα
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Θυμάμαι σκηνικό τώρα 2004 περίπου το elwave να δίνει στόχο για τον Γενικό Δείκτη τις 500 μονάδες!Τότε πρέπει να ήτανε στις 4500 μονάδες.Και όμως μετά από τόσα χρόνια τον στόχο τον έπιασε!!!Βέβαια για αυτό είναι δύσκολο το trading γιατί την απόφαση την παίρνει άνθρωπος (ο οποίος βλέποντας τότε το νούμερο αυτό δε θα το πίστευε με τίποτα). Σημείωση : To elwave είναι πρόγραμμα που στηρίζεται στην θεωρία elliott waves
civic280 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 errik ενα πολυ καλο ελληνικο site einai to isotimia.info τωρα ενα αλλο πολυ καλο ειναι το babypips.com εγω εχω περιπου τον ιδιο χρονο εκπαιδευσης κανω trade se demo ενω παιζω στο zulutrade me κανονικα χρηματα βγαζοντας το μηνα προσ το παρον καποια λιγα. αλλα και με αρκετα μικροτερο κεφαλαιο. σε ποια πλατφορμα παιζεις? παπι: ενταξει συμφωνω κι εγω και με βαση τα ελιοτ αλλα αυτο ειναι μια μακροπροθεσμη προβλεψη! συνηθως παιζουμε για καθημερινα!
skiabox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Επειδή βλέπω νέα άτομα στο thread να θυμίσω και ένα forum που έχει μέσα από όλα (από τεχνική ανάλυση, fundamental analysis, journals -δηλαδή public records που δημοσιεύουν κάποιοι από τις κινήσεις τους, κ.α) : http://www.elitetrader.com/
FarCry Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Θυμάμαι σκηνικό τώρα 2004 περίπου το elwave να δίνει στόχο για τον Γενικό Δείκτη τις 500 μονάδες!Τότε πρέπει να ήτανε στις 4500 μονάδες.Και όμως μετά από τόσα χρόνια τον στόχο τον έπιασε!!!Βέβαια για αυτό είναι δύσκολο το trading γιατί την απόφαση την παίρνει άνθρωπος (ο οποίος βλέποντας τότε το νούμερο αυτό δε θα το πίστευε με τίποτα). Σημείωση : To elwave είναι πρόγραμμα που στηρίζεται στην θεωρία elliott waves δε χρεαζεται προγραμμα για τετοια προβλεψη το θεμα ειναι ποτε
Errik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δεν παίζω ακόμα αλλά το ψάχνω από που να ξεκινήσω να το πιάσω... Προς το παρόν διαβάζω κάποια βιβλία που μου πρότεινε ένας γνωστός και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον... Απλά αυτό που θα ήθελα είναι ρεαλιστικά case studies, αποτυχημένα και επιτυχημένα. Να ξέρω περίπου τι να περιμένω αν ασχοληθώ σοβαρά. Αν είναι με π.χ 10.000 κεφάλαιο να βγαίνει με δουλειά 8ώρου την μέρα ~300Ε τον μήνα και αν, δεν αξίζει με τίποτα τον χρόνο σου ούτε το ρίσκο, εκτός αν έχεις πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο... Συγκεκριμένα για αρχή φανταζόμουν να ασχολούμαι λίγο, καμια ώρα την μέρα περίπου. Τι θα ήταν ρεαλιστικό να περιμένω με ένα κεφάλαιο 10.000 π.χ. ;
Errik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μόλις έβαλα το πρόγραμμα του FXCM και δοκιμαστικό λογαριασμό... Έτσι νοιώθω... Έχω ήδη καταφέρει να χάσω 5Ε των 50.000 του αρχικού κεφαλαίο! Καλά τα πάω; 2
Errik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το spread γιατί είναι μεταβλητό; Περίμενα μια διόρθωση αλλά την "απορρόφησε" το spread... Μάλλον κάτι έχω καταλάωβει λάθος έτσι; Προς το παρόν έχω καταφέρει να χάσω περίπου 250 από το αρχικό κεφάλαιο... καλά πάω... Πάνε τα εικονικά μου λεφτάκια!!
civic280 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 errik υπαρχουν ατομα που με αρκετα λιγοτερα χρηματα καταφερνουν να κερδιζουν ενα αρκετα σεβαστο ποσο το μηνα! Αυτο ομως εξαρταται αμεσα απο τις γνωσεις του καθενος καθως κιαπο την αντιληψη του για την αγορα.Νομιζω πως απλα ειναι θεμα χρονου και διαβασματος. μπες εδω www.zulutrade.com?ref=806261
Προτεινόμενες αναρτήσεις