teo78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γειά σας και από εμένα. Θέλω να αγοράσω έναν σκληρό ssd για να βάλω μέσα τα win7 που χρειάζομαι. Το κόστος που μπορώ να αντέξω είναι 120 ευρώ περίπου. Τον χρειάζομαι για τα win7 και ίσως βάλω και photoshop cs4 μαζί.Η το αντίθετο ? Το υπόλοιπο σύστημα είναι intel q9300 2.5 (2.8 oc) 6 ghz ram (μόνο τα 3 δουλεύουν με τα xp) 74gb 10.000 raptor , 500 gb seagate 7200. 19 DELL MONITOR με προοπτικη να γίνει 27. 7600gt nvidia asus sataii motherboard P5KC (S775, DDR2/3 ,P35) Το σύστημα είναι παλιό αλλά τον δίσκο τον θέλω να υπάρχει και στο επόμενο. Το σύστημα δουλεύει αποκλειστικά photoshop. Τα υπόλοιπα που δουλεύει δεν έχουν απαιτήσεις. Λοιπόν ποιά η γνώμη σας ? Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ο Raptor είναι μια χαρά για την δουλειά που θέλεις. Τι να τον κάνεις τον ssd και γιατί να ξοδευτείς; Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις υπολογιστή δες τότε για ssd. Για τώρα βάλε win7 64bit για να εκμεταλλευτείς όλη την μνήμη σου και την 64bit έκδοση του ps και είσαι κορυφή.
teo78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ο Raptor είναι μια χαρά για την δουλειά που θέλεις. Τι να τον κάνεις τον ssd και γιατί να ξοδευτείς; Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις υπολογιστή δες τότε για ssd. Για τώρα βάλε win7 64bit για να εκμεταλλευτείς όλη την μνήμη σου και την 64bit έκδοση του ps και είσαι κορυφή. Ναι η σκέψη ήταν έτσι. Αλλά στον raptor έχω τα ΧΡ και δεν μπορώ να τα σβήσω πριν βεβαιωθώ ότι όλα θα λειτουργούν σωστά.Και αυτό δεν γίνεται σε μία μέρα γιατί έχω άπειρα plugins και φίλτρα που χρειάζονται πολλές μέρες για να ξεμπερδέψω. Και αν γίνει στραβή και κάποια απαραίτητα δεν λειτουργήσουν να συνεχίσω να δουλεύω όπως θέλω με τα ΧΡ.
micos000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέχρι τα 120€ μπορείς να πάρεις τότε έναν 64άρι ssd. Οι τιμές τους έχουν πέσει και μπορείς να πάρεις έναν κάτω από 100€ (http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=ssd+64gb&order_dir=asc&page=1).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 οι μόνοι 64gb που αξίζει να πάρει είναι ο Crucial M4 και ο Samsung 830, οι υπόλοιποι είναι παλιοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα