zn2709 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, η κάρτα πλέον δεν δουλεύει..Αυτό που βλέπω εγώ στην οθόνη είναι, από το boot ακόμα του υπολογιστή, παντού το συγκεκριμένο σχήμα "$" και έπειτα ο υπολογιστής θα κολλήσει και δεν θα βλέπω τίποτα..Τι λέτε να έχει πάθει? Πάντως τα δολλάρια $$$ μου φαίνονται γελοία και όταν τα είδα για πρώτη φορά έσκασα στα γέλια θενξ για την βοήθειαα
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γιατι εχω την εντυπωση οτι εαν εχει χαλασει η καρτα σου δεν θα εβλεπες δολλαρια αλλα γραμμες οτι ναναι χρωμματος.καπου αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα.σε safe mode μπορεις να μπεις?
zn2709 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γιατι εχω την εντυπωση οτι εαν εχει χαλασει η καρτα σου δεν θα εβλεπες δολλαρια αλλα γραμμες οτι ναναι χρωμματος.καπου αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα.σε safe mode μπορεις να μπεις? δείχνει και κάτι γραμμές αλλά μου έκαναν εντύπωση τα δολλάρια.. σε safe mode δεν δοκίμασα να μπω αλλά εφόσον το πρόβλημα ξεκινάει απ'το boot, με το που ξεκινάει ο υπολογιστής, και σε safe mode το ίδιο δεν θα είναι?
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αμα βλεπεις και γραμμες τοτε οντως μπορει να χαλασε η καρτα γραφικων.
8elwADSL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λογικά έχει χαλάσει πας για άλλη. Τα δολλάρια στα βγάζει για να σου πει άντε βρες λεφτά να με αλλάξεις τώρα
zn2709 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λογικά έχει χαλάσει πας για άλλη. Τα δολλάρια στα βγάζει για να σου πει άντε βρες λεφτά να με αλλάξεις τώρα ok then ναι και εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα με το που τα είδα! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα