gorgy1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, Εχω laptop Sony Vaio vgnbx297xp με προεγκατεστημένα Win XP.Εγκατεστησα Win7 Ultimate.Προσπάθησα πολλές φορές ανεπιτυχώς να το συνδέσω με την tv μου Samsung LCD.Προσπάθησα να κατεβάσω τα Drivers της sony.Το μονο που κατάφερα να κατεβάσω ήταν τα Lan Wirelles.Τα Utilities δεν μου τα κατεβάζει ουτε update κάνει με την δικαιολογία ότι δεν τα έχω προεγκατεστημένα.Σε αντιπρόσωπο της Samsung που απευθύνθηκα μου είπε πως η Samsung LCD τηλεόραση δεν μπορει να συνδεθει με το συγκεκριμένο laptop.Παρ'όλα αυτά εγώ προσπάθησα με όλους τους τύπους καλωδίων σύνδεσης(HDMI,VGA,AVκ.λ.π) χωρίς επιτυχία.Μέχρι και converter χρησιμοποίησα. Τίποτε.Το μόνο που δεν δοκίμασα ειναι να προσπαθήσω με τα παλιά winXP που ειναι ακόμη εγκατεστημένα.Πιστεύω όμως οτι και αυτό θα αποτύχει.Εχω απελπιστεί.Για να αλλάξω TV ή laptop δεν το βλέπω.Τι κάνω λάθος?Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει? Και κάτι άλλο.Πως μπορώ να "πετάξω" τα WinXP πό το Laptop μου?
benZiDirK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αν η Samsung σου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει γιατι πιστευεις οτι κανεις κατι λαθος εσυ;
SisC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το θεωρώ εντελώς αδύνατο μία οποιαδήποτε τηλεόραση η οποία έχει VGA και HDMI υποδοχές να μην μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε laptop που έχει τις ίδιες. Το πρόβλημα είναι στους drivers της κάρτας γραφικών του laptop. Αν λυθεί αυτό το θέμα, μέσα από το control panel της κάρτας γραφικών θα μπορέσει να δώσει σήμα σε εξωτερικό μόνιτορ/τηλεόραση. Η κάρτα γραφικών που έχει το laptop σου φαίνεται να έχει γενικότερα προβλήματα σε ότι αφορά τους drivers της. Διάβασε περισσότερα εδώ, έχουν προταθεί διάφορες λύσεις.
kostas_tech Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το θεωρώ εντελώς αδύνατο μία οποιαδήποτε τηλεόραση η οποία έχει VGA και HDMI υποδοχές να μην μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε laptop που έχει τις ίδιες. Το πρόβλημα είναι στους drivers της κάρτας γραφικών του laptop. Αν λυθεί αυτό το θέμα, μέσα από το control panel της κάρτας γραφικών θα μπορέσει να δώσει σήμα σε εξωτερικό μόνιτορ/τηλεόραση. Η κάρτα γραφικών που έχει το laptop σου φαίνεται να έχει γενικότερα προβλήματα σε ότι αφορά τους drivers της. Διάβασε περισσότερα εδώ, έχουν προταθεί διάφορες λύσεις. +1 απόλυτα σωστός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα