Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα μου λες ότι το θέμα δεν είναι εκεί?

Οπως σου ειπε και ο elven king εαν εχει εγγυηση απο την στιγμη που εχει προβλημα σε προσπαθεις να την φτιαξεις μονος σου.οχι οτι θα ειναι δυσκολο μια αλλαγη παστας αλλα εαν δεν κανει δουλεια και δεν ειναι αυτο το προβλημα μετα μπορει να μην στο δεχτουν στην εγγυηση εαν κααλαβουν οτι την ανοιξες (εαν δεν προσεχεις, φαίνεται απο τις βιδουλες).

Αυτο που σε ρωτησα πιο πανω απαντησε το λιγο.

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν ετσι φιλε μου.μακαρι.στην καλυτερη των περιπτωσεων 5 βαθμους<(και αυτο εαν εχει ξεραθει τελειως η εαν ηταν μαλακας αυτος που την εβαζε στο εργοστασιο) και στην χειροτερη 0 βαθμους διαφορα θα ελεγα εγω.

Όταν είχα αλλάξει θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή μου (Intel Q6600) επειδή είχε ξεραθεί τόσο που είχαν μείνει μόνο υπολείμματα πάστας, είδα κατευθείαν γύρω στους -8 βαθμούς σε idle.

Δημοσ.

Tmark οταν επαιζες με το ανεμιστηρακι με το Evga precision απο 8% που ηταν οταν το πηγες 100% παρατηρησες διαφορα στον θορυβο?

Καλά που μου το θύμισες.. Ήθελα να το βάλω στις υποσημειώσεις του 1ο post μου..

Σχεδόν καμία διαφορά και μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό.

Δημοσ.

Όταν είχα αλλάξει θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή μου (Intel Q6600) επειδή είχε ξεραθεί τόσο που είχαν μείνει μόνο υπολείμματα πάστας, είδα κατευθείαν γύρω στους -8 βαθμούς σε idle.

Ναι οκ λογικο αυτο.μονο που εδω μιλαμε για καρτα γραφικων.μπορει να φενεται το ιδιο αλλα δεν ειναι.αλλα με αυτο που ειπες για την παστα του επεξεργαστη,ναι συμφωνω(εαν εχει ξεραθει τελειως οπως ηταν η δικη σου).

Tmark εισαι σιγουρος δηλαδη οτι ειτε 8% ειτε 100% το ανεμιστηρακι,ο θορυβος εχει μεινει ο ιδιος ετσι?δεν κανεις εσυ καποιο λαθος.μαλιστα.αρα η φταιει το προγραμμα της evga που δεν το νομιζω γιατι ειναι και το bios της καρτας που επρεπε αυτοματα να της δινει παραπανω στροφες.καλου κακου δοκιμασε και με το afterburner.αλλα σε βλεπω για την καρτουλα στο χερι και επιστροφη.

Δημοσ.

Το Bios της κάρτας δίνει παραπάνω στροφές, δηλαδή αν βάλω το fan speed στο auto, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία ανεβαίνει το fan speed, δηλαδή απο 8% στους 76 βαθμους μπορεί να πάει στο 100% στους 95 βαθμούς.

Το θέμα είναι ότι με 100% fan speed στους 95 βαθμούς, η θερμοκρασία δεν πέφτει παρά μόνο αν κλείσω το Skyrim για παράδειγμα.. Αν δεν το κλείσω, η θερμοκρασία συνεχίζει και ανεβαίνει κι ας είναι το fan στο 10%..Άρα μήπως το ανεμιστηράκι τα έφτυσε?

Δημοσ.

Είτε έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι, είτε η τροφοδοσία του, είτε δεν πατάει καλά.

Μην κάθεσαι τώρα να κάνεις κασκάντες με πάστες. Και να δεις βελτίωση 5 βαθμούς, πάλι στους 70 idle θα είναι, δλδ πάρα πολύ υψηλή.

Πήγαινε το για service να ξεμπερδεύεις - μην σου λένε μετά ότι το χάλασες εσύ. Αυτό είναι το νόημα της εγγύησης.

Απλά έχε υπόψιν σου ότι το Πλαίσιο πλέον καλύπτει μεν 3 χρόνια τα ανταλλακτικά αλλά αν έχει όντως χαλάσει η κάρτα μάλλον θα σου χρεώσουν την τοποθέτηση. Οπότε αν είναι πάρε την καινούρια και βάλτην μόνος σου.

Δημοσ.

Οκ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως στους 105 βαθμούς ,το Pc δεν χτύπαγε Bsod's και επανεκκινήσεις και απλά έπεφταν τα FPS.

Δημοσ.

Μακαρι να ηταν ετσι φιλε μου.μακαρι.στην καλυτερη των περιπτωσεων 5 βαθμους<(και αυτο εαν εχει ξεραθει τελειως η εαν ηταν μαλακας αυτος που την εβαζε στο εργοστασιο) και στην χειροτερη 0 βαθμους διαφορα θα ελεγα εγω.

Tmark οταν επαιζες με το ανεμιστηρακι με το Evga precision απο 8% που ηταν οταν το πηγες 100% παρατηρησες διαφορα στον θορυβο?

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως πρόσφατα έχω δει μια διαφορά με πάστα γύρω στους 20-30°C. Υποψιάζομαι ότι μερικές φορές λόγω κακής κατασκευής της ψύκτρας δεν πατάει σωστά στον επεξεργαστή. Οπότε όλα να τα έχετε κατά νου!

Δημοσ.

Αυτο που λες ισχυει αλλα μαλλον την διαφορα την εκανε οτι με την αλλαγη πατησε η ψυχτρα καλα ενψ πριν δεν θα πατουσε.φυσικα κανει καλο να αλλαζουμε παστες ειδικα σε καρτες γραφικων 2-3 χρονων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...