Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι υπομονή κάνουμε...

Προσωπικά στα μέσα Οκτώβρη, χρειάστηκα και σκέφτηκα να αγοράσω 2 έως 4TB, και αν θυμάστε καλά, τότε ήταν η εποχή που οι τιμές τράβηξαν την ανηφοριά λόγω Ταϊλάνδης!!!

Από τότε έως σήμερα, έχουν περάσει 3 μήνες!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο υπομονή πρέπει να κάνω ακόμα, μην μου γυρίσει κανένα μάτι και πάω να σκάσω σαν Μ@Λ@Κ@$ ένα σωρό λεφτά και να ''θρέψω'' και το όλο γ@μωσύστημα, με τις αδικαιολόγητες αυξήσεις στις τιμές από τους Ελλαναράδες εμπόρους!!! mad.png mad.png mad.png

Δημοσ.

2 μήνες ακόμα θα κάνεις, εκτός αν θες να δώσεις παραπάνω χρήματα...

Αν είναι 2, τότε θα κάνω πάρτι...Και είσαι καλεσμένος!mrgreen.png

Γιατί από εμένα ούτε ευρώ παραπάνω, από όσο πραγματικά αξίζει ενας σκληρός δίσκος, δεν θα πάρουν!!!

Δημοσ.

ε ναι φοβάμαι ότι θα καθυστερήσουμε όπως πάντα...

Εγώ φοβάμαι ακόμα περισσότερο πως, στα προ-Ταϊλάνδης επίπεδα τιμών, ΔΕΝ θα γυρίσουμε ΠΟΤΕ!!!

Δημοσ.

Τον Αυγουστο πηγα λογω εργασιας Αμερικη.Εκει ψωνισα απο best buy εναν seagate usb 3.0 με δυνατοτητα αλλαγης συνδεσμολογιας, 3ΤΒ 149$.Και οταν γυρισα πουλησα 2 Χ 1ΤΒ για 100€.Τωρα στον αξονα... :fear: Αν ηξερα οτι ακομη θα ναι ετσι θα επαιρνα 2....Θελω και εναν 500αρη για το netbook...

Δημοσ.

Τον Αυγουστο πηγα λογω εργασιας Αμερικη.Εκει ψωνισα απο best buy εναν seagate usb 3.0 με δυνατοτητα αλλαγης συνδεσμολογιας, 3ΤΒ 149$.Και οταν γυρισα πουλησα 2 Χ 1ΤΒ για 100€.Τωρα στον αξονα... :fear: Αν ηξερα οτι ακομη θα ναι ετσι θα επαιρνα 2....Θελω και εναν 500αρη για το netbook...

Ε, μην αγχώνεσαι...

500GB θες, όχι 6TB cry.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...