Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!Λοιπόν,ναι ναι και εγώ θέλω τις γνωσεις σας γιατι σκεφτομαι κάπως άμεσα να αγοράσω καινουργιο PC..Ξεκινάμε λοιπόν...

Ποσό που διαθέτουμε : μεχρι 800 ευρω(50 πάνω ή κάτω δε μας πειράζει)

Χρήση υπολογιστή : Kυρίως για γραφιστικές εργασιες με προγραμματα της Adobe(CS5)...photoshop,illustrator,indesign, flash..

Υπάρχουσα Oθόνη:LG flatron W2271TC

Περιφερειακα: εκτυπωτης canon pixma ip3600

Ποντικι,ηχεία και(ισως) πληκτρολογιο θα χρειαστουν επισης

Τωρα λογικά επειδη δεν ξέρω να τα συναρμολογησω εγώ τα κομματια θα πρεπει να τα δώσω να μου τα φτιαξουν οι ιδιοι..

Τελος θα χρειαστώ λειτουργικό συστημα και ένα αξιόπιστο antivirus..Mέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το free AVG

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου, καταρχήν θα έλεγα ότι τα χρήματα που διαθέτεις είναι πάνω από αρκετά για την δουλειά που το χρειάζεσαι καθώς με τόσα κάνεις ακόμη και gaming pc. Η σύνθεση που σου ετοίμασα εγώ είναι αρκετά ποιο οικονομική από αυτά που διαθέτεις και για την χρήση που το θέλεις το έκανα μικρό σε μέγεθος (λόγω κομψότητας στο γραφείο) και αθόρυβο καθώς δεν θα ανεβάζει και μεγάλες θερμοκρασίες. Αφού θα χρησιμοποιείς επαγγελματικές εφαρμογές και γενικά εφαρμογές γραφείου, θεωρώ πως η επεξεργαστική ισχύς είναι σημαντική και αυτός είναι ο λόγος που σου έβαλα 6πύρηνο CPU και συγκεκριμένα αυτόν που έχω κι εγώ :-D . Για τα γραφικά λόγω της δουλειάς η κάρτα είναι αρκετά καλή (αν και όχι για gaming) με silent cooling για να μην σε ζαλίζει ο θόρυβος και παράλληλα υποστηρίζοντας μεγάλες αναλύσεις μιας και έχεις μεγάλη οθόνη. Σου έβαλα μέσα και πληκτρολόγιο τελικά, τα Windows 7 Home Premium στα ελληνικά καθώς επίσης και το Avira Antivirus που είναι από τα πιο αξιόπιστα και ελαφριά antivirus (το χρησιμοποιώ χρόνια). Στην παραγγελία τους λες να σου το συναρμολογίσουν , να σου βάλλουν λειτουργικο και πρόγραμμα και είσαι έτοιμος. :rolleyes:

86528317.png

Δημοσ.

halobump το καλάθι σου δεν μπορούμε να το δούμε εμείς

Επίσης -1 μόνο και μόνο που είναι απο eshop

@beetlebum αν μιλάμε για υπολογιστή που θα τον έχεις στην δουλειά σου τα 800 στα οποία σίγουρα θα έχει ΓΝΗΣΙΑ win και antivirus εμένα μου φαίνονται λίγα

Δημοσ.

halobump το καλάθι σου δεν μπορούμε να το δούμε εμείς

Επίσης -1 μόνο και μόνο που είναι απο eshop

@beetlebum αν μιλάμε για υπολογιστή που θα τον έχεις στην δουλειά σου τα 800 στα οποία σίγουρα θα έχει ΓΝΗΣΙΑ win και antivirus εμένα μου φαίνονται λίγα

Ουπς , συγνώμη το διόρθωσα :-D

Το από που θα είναι είναι υποκειμενικό νομίζω στις προτιμίσεις. Μιας που έπρεπε από ένα κατάστημα όλο μαζί για λόγους συναρμολόγησης, διάλεξα από εκεί καθώς με βολεύει στην σύνθεση αλλά και λόγω τιμών. Πάντως τελευταία σαν να έπεσε δραματικά η ποικιλία του eshop αλλά αυτό είναι off-topic ^_^

Δημοσ.

Ναι μόλις το είδα

Αλλά το Psu Με σκότωσε :shifty:

Η αλήθεια είναι ότι είναι μικρό αλλά για mini tower είναι καλό καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από την χρήση του οπότε δεν θα χρειαστεί στο 100% για να υπάρξει πρόβλημα :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν το είπα για το λόγο ότι είναι λίγα watt τεσπα...

Ας περιμένουμε τον ts να πει αν το θέλει για μαγαζί ή για σπίτι

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας και πάλι παιδιά...επανέρχομαι (μετά απο αρκετή καθυστέρηση) στο θέμα αγοράς pc..λοιπόν...επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική...ωστόσο ελεγα να παω σε midi tower και i7 επεξεργαστή και σίγουρα 8Gb μνημη..επειδή όπως ειπα η ουσιαστική χρήση θα είναι τα γραφιστικά προγράμματα της adobe θέλω ένα μηχάνημα που να μην "ζορίζεται" και να είναι επαρκώς γρήγορο...άλλες ιδέες? :)

Δημοσ.

χμμμ...εκ πρώτης φαίνεται μια χαρά!..το τροφοδοτικό μήπως χρειάζεται εξτρα watt? και όσο για ssd...η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτει λίγο με το αν χρειάζεται...(εννοώ δεν έχω τσεκάρει ακριβώς το τι προσφέρει)...

ευχαριστώωω

Δημοσ.

αφου δεν βαλεις καρτα γραφικων σε καλιπτει. θα κανεις oc;;; αν οχι τοτε εισαι καλα σε watt

οσο για ssd καλο ειναι να βαλεις και 60αρι για να τρεχουν γρηγορα τα Windows και τα προγραμματα. καμια σχεση με τον hdd ρωτα οποιον θελεις

Δημοσ.

Hello! Aν εννοείς το overlocking οχι δεν νομίζω...ο ssd τι κανει ακριβώς?και τι συμβατοτητα πρεπει να υπαρχει μεταξυ ssd kai hdd?

Δημοσ.

o SSD ειναι σκληρος δισκος που προσφερει ασυσγκριτη ταχυτητα σε σχεση με ενα απλο HDD, γι'αυτο και ειναι πιο ακριβοι /GB

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...