rayman13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Επισης δεν ειναι η μονη προσπαθεια για gaming tablet... Δειτε αυτο... (πηγη endgadget) http://www.engadget.com/2012/01/10/wikipad-ties-up-glasses-free-3d-with-games-controls-all-in-a-ha/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 i sense much fail in this device... Φιόνα μοναδική μου αγάπη!!! με το που είδα τον τίτλο αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!
dreez Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ε δύσκολα ποιος θα κάτσει να γράψει για μια άγνωστη εταιρεία με ένα πρωτότυπο μόνο ? Σε παρακαλώ μην ποστάρεις κάτι πριν το ψάξεις.... Google is your friend... Don't forget it...
mandos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 dreez αυτό ήθελα να πω και εγώ, μόνο άγνωστη δεν είναι η Razer, ειδικά στο χώρο τον gamers!!!
koularasss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εγω πιστευω πως δεν θα αντικαταστηση τους Η/Υ αλλα τις φορητες κονσολες
doutsos13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 είναι μία φοβερή καινοτομία που αν όντως πιάσει στην αγορά αυτό που γράφει ο από πάνω δεν θα είναι και πολύ μακριά
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξερω πως φαινεται στους περισοτερους αλλα εγω θα γουσταρα να λιωνω στο gaming ξαπλομενος στο κρεβατι Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που θα παρω PS Vita ωστε να το δυνδιασω με το PS3!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 είναι μία φοβερή καινοτομία που αν όντως πιάσει στην αγορά αυτό που γράφει ο από πάνω δεν θα είναι και πολύ μακριά καλά μόλις ακούσουμε την τιμούλα θα καταλάβουμε αν θα πιάσει ή όχι στην αγορά
ootyposoo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ε δύσκολα ποιος θα κάτσει να γράψει για μια άγνωστη εταιρεία με ένα πρωτότυπο μόνο ? Άγνωστη εταιρία η Razer; -.- Σε παρακαλώ!
Skylined Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Fiona, μοναδική μου αγάπη! LOL Μάνθος Φουστάνος; θέλει μέτρο το gaming στο κρεβάτι αλλιώς η αληθινή Φιόνα που είναι ξαπλωμένη δίπλα σου θα δυσαρεστηθεί πάρα πολύ
REDODIN7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 LOL Μάνθος Φουστάνος; θέλει μέτρο το gaming στο κρεβάτι αλλιώς η αληθινή Φιόνα που είναι ξαπλωμένη δίπλα σου θα δυσαρεστηθεί πάρα πολύ Χαχαχα ποιος τη γαμ αυτη η μονη χρησιμοτητα της ειναι να κανει το τραπεζακι για τις μπυρες Περα απο τι πλακα ενος σωστος gamer δεν αφηνει να μπει τιποτα αναμεσα σε αυτον και τη κονσολα του
jimex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κρίνοντας από τις προδιαγραφές που υπόσχεται, αν τελικά κυκλοφορήσει, είναι αυτονόητο ότι θα ξεπεράσει (και μάλιστα κατά πολύ) το χιλιάρικο. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε windows tablet (και μάλιστα προορισμένο για gamers) με τα arm μηχανάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα