mafiozoskotsos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εχω το εξης προβλημα εχω windows 7 ultimate 64bi εσβησα το left 4 dead 2 με το revo uninstaller και σβηστηκαν ολα μου τα παιχνιδια τα παιχνιδια τα εχω σε Ξεχωριστό σκληρο και μαζι με αυτο και η γραμματοσειρες αλλαξαν ειναι πιο εντονες επαναφορα συστηματος δεν μπορω να κανω μπηκα απο τον πινακα ελεγχου στης ρυθμισεις γραμματοσειρας και εκανα επαναφορα αλλα τιποτα πειτε μου τι μπορω να κανω και απο τι μπορει να προκληθηκε αυτο το προβλημα???????????????? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
mafiozoskotsos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 τελικα εκανα τις γραμματοσειρες για τα windows αλλα στον firefox στον internet explorer και σε αλλα προγραμματα για παράδειγμα το free studio παω να ανοιξω το free youtube to mp3 και μου βγαζει (Η γραμματοσειρά "Αrial" δεν υποστηρίζει το στυλ "Bold")
Pantelwolf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ^Και αυτός είναι ο λόγος που δε χρησιμοποιούμε μπούρδες όπως revo uninstaller, registry cleaner και λοιπά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα