karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Από μητρική σε μητρική αλλάζει το boot time. Πχ σε έναν dell χωρίς ssd έχω πάνω κάτω το ίδιο boot time με το pc της υπογραφής μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργό το μηχανημα.
bluescorpion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 επισης σε αυτο το screenshot τα βλεπετε ολα οκ? Από μητρική σε μητρική αλλάζει το boot time. Πχ σε έναν dell χωρίς ssd έχω πάνω κάτω το ίδιο boot time με το pc της υπογραφής μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αργό το μηχανημα. ναι ρε συ αλλα 2 λεπτα σχεδον boot time ειναι πολλα... επισης οταν μπαινω στο bios βλεπω lag στις καρτελες.δηλαδη οταν μπαινω σε μια καρτελα για να δω θερμοκρασιες οταν παταω escape αργει να παει πισω...δεν ξερω αν λεει κατι αυτο..
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 bluescorpion ναι εγώ το βλέπω μια χαρά latest drivers έχεις βάλει από ότι βλέπω Αφού περνάς furmark η καρτούλα είναι μια χαρά. Για τα κολλήματα που λες στο Game αν ειδικά είναι σπασμένο ίσως ευθύνεται και το παιχνίδι το ίδιο) Γενικά δεν βλέπω κάτι περίεργο εγώ προσωπικά. Επίσης drivers του chipset της μητρικής δεν χρειάζεται να ρωτήσω αν έχεις περάσει έτσι;
bluescorpion Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 bluescorpion ναι εγώ το βλέπω μια χαρά latest drivers έχεις βάλει από ότι βλέπω Αφού περνάς furmark η καρτούλα είναι μια χαρά. Για τα κολλήματα που λες στο Game αν ειδικά είναι σπασμένο ίσως ευθύνεται και το παιχνίδι το ίδιο) Γενικά δεν βλέπω κάτι περίεργο εγώ προσωπικά. Επίσης drivers του chipset της μητρικής δεν χρειάζεται να ρωτήσω αν έχεις περάσει έτσι; οχι μονο περναω furmark αλλα το ελιωσα στην κυριολεξια.. για το game οκ το βρηκα τι ειναι.εχει σχεση με τα dx 11 για το chipset εννοειται περασα τεσπα θα δειξει.σας ευχαριστω ολους
bluescorpion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 παιδια το προβλημα λυθηκε.σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε... οσοι παιρνετε καινουργιο pc ή μητρικη να πετατε τα cd των drivers οπως τα εχει στον καδο εξω απο το σπιτι σας καλυτερα μεσω ιντερνετ drivers καλημερες. btw karmen εβαλα ssd 3
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ρε κάθαρμα δε σε ρώτησα απο cd και μου λες μέσω internet απο το site της gigabyte όταν σου είπα να τους βγάλεις; Τεσπα να σου γίνει πάθημα
bluescorpion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ρε κάθαρμα δε σε ρώτησα απο cd και μου λες μέσω internet απο το site της gigabyte όταν σου είπα να τους βγάλεις; Τεσπα να σου γίνει πάθημα Βρε εσύ με ρωτήσεις για drivers.απο το cd έβαλα προγράμματα που μου δημιούργησαν το πρόβλημα.το ένα ήταν για την κατανάλωση watt που είναι χρήσιμο και το άλλο για update το bios Εν το μεταξύ γκαντεμω πήρα έναν sata 3 120 gb της corsair και είχα πρόβλημα.μπαινω και στο forum της corsair και όντως είχαν μερικοί το ίδιο πρόβλημα... Ειμαι με vertex 3 τωρα :P
bluescorpion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 φυσικο ηταν μετα απο αρκετο ψαξιμο απο πολλες ωρες για το προβλημα να το λυσω το προβλημα ηταν τα gsata.οταν εβαζα τα cd rom στα g sata δε δουλευε σωστα το pc επιτελους !!!! btw αν βαλω ssd σε gsata ξερει κανεις τι παιζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ssd στα sata 3 ports του controller της Intel μόνο και ελπίζω να είσαι σε AHCI mode
bluescorpion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ssd στα sata 3 ports του controller της Intel μόνο και ελπίζω να είσαι σε AHCI mode ειμαι σε gsata με τον ssd εδω και αρκετες ωρες και δεν εχω κανενα προβλημα εχει επιλογη απο το bios να δωσω ahci στα gsata. πια ειναι η γνωμη σου. ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 always ahci mode σε ssd, αλλά έπρεπε να έχει γίνει πριν μπουν windows στον ssd γιατί θα πέσει bsod... http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?67697-Guide-to-enable-IDE-AHCI-without-reinstalling guide για το πως το αλλάζει χωρίς reinstall windows...
bluescorpion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το είχα ήδη σε achi απο πριν. Τα κολληματα τα ετρωγα επειδή έβαζα τα cd rom στα gsata. Όσο ζεις μαθαίνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα