Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 υπάρχει περίπτωση να μπορεί να επισκευαστεί τηλεόραση Samsung (χωρίς να την στείλω στην ίδια την samsung) ?? έχει καεί η πλακέτα απο υγρασία... να βρώ π.χ μια ίδια πλακέτα και να παραγγείλω απο έξω? μοντέλο κτλπ δεν ξέρω ακόμα αλλα παίζει να την έχω στα χέρια μου μέσα στην βδομάδα....
filip123go Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που λες είναι πολύ γενικό... Αν έχει καεί κανένας πυκνωτής,τότε αλλάζει σχετικά εύκολα,τώρα, ολόκληρη πλακέτα μόνη της λίγο δύσκολο...
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που λες είναι πολύ γενικό... Αν έχει καεί κανένας πυκνωτής,τότε αλλάζει σχετικά εύκολα,τώρα, ολόκληρη πλακέτα μόνη της λίγο δύσκολο... χμμμ... δηλαδή πάει σίγουρα για πέταμα? είπα να την πάρω γιατι θα την πετάγαν στα σκουπίδια... εν το μεταξύ μπορεί να χω καταλάβει λάθος και να ειναι LG (μία απτις δύο είναι σίγουρα)..
filip123go Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 χμμμ... δηλαδή πάει σίγουρα για πέταμα? είπα να την πάρω γιατι θα την πετάγαν στα σκουπίδια... εν το μεταξύ μπορεί να χω καταλάβει λάθος και να ειναι LG (μία απτις δύο είναι σίγουρα).. Πήγανε την σε κανέναν τεχνικό να την κοιτάξει. Δεν χάνεις τίποτα..!! Αν δεν την θέλεις ούτε κ εσύ δεν την στέλνεις κατα δω :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα